GS 249 Napisano Septembar 2, 2010 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Radio sam preradu vjerovatno najruznijeg repa u istoriji motociklizma Yamaha SZR 660 ;D ;D. Novi rep je od R1 2005 modifikovan i podrep od R1 2002 ,isto doraden. Sjediste je ostalo original . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Septembar 2, 2010 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan 30 kg manje , poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Septembar 3, 2010 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan A uduplo lepsi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Septembar 3, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan vaistinu najruzniji u istoriji ! novi je bash sexy ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Septembar 3, 2010 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan super odradjeno, ali nije mu bas lepo legao taj novi rep. stari mi se bolje slaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 3, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan meni je ovaj stari bas gotivan...prava guzosa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2838 Napisano Septembar 3, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Stari rep je RR. Retko Ruzan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10531 Napisano Septembar 3, 2010 Hronični Motociklopata, 7336 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan super izgleda, sad jos ostaje taj smesni auspuh da odradis i bice bomba motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Septembar 3, 2010 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Stavi ralicu obavezno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Septembar 3, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan rep na motoru je kao zensko dupe, nikad preveliko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grga357 0 Napisano Septembar 25, 2012 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan ljudi treba mi pomoć. isao sam na neki susret i u toku vožnje mi otpadne staklence i plasticnni okvir od sata za temperaturu.... ima li ko da proda ili ideju gde bih mogao nabaviti (makar taj okvir) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mihajlo Bg 50 Napisano Septembar 25, 2012 U prolazu, 78 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: thundercat i sv650 Prijavi odgovor kao problematičan To je zbog zamene repa...tako to ide... p.s. rep je sad za nijansu lepsi ali nije to vise to...nit szr nit r1... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...