uff 13 Napisano Septembar 5, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cparty 41 Napisano Septembar 5, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki GPX500RR 16V RSTYL Prijavi odgovor kao problematičan Evo husqvarna 250 full cros malo stariji model i pare.Jel pase? kolko pare za husqvarnu ?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3331 Napisano Septembar 5, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5464 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Nije moja a cjena je oko 900-1000e.Klip karike su novi , lamele nove, lanac i lancanaici novi , gume obadvije nove. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano Septembar 5, 2010 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Znas da pitam bas zbog toga da objasnis da nije stranac. Cim pise placeno sve, ide na ime kupca to uglavnom znaci da je upravo uvezeno. Ovako napises da se zna. ! Hvala na razumevanju ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cparty 41 Napisano Septembar 5, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki GPX500RR 16V RSTYL Prijavi odgovor kao problematičan Nije moja a cjena je oko 900-1000e.Klip karike su novi , lamele nove, lanac i lancanaici novi , gume obadvije nove. da ne spamujemo coveku oglas vise imas pp.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 5, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 6, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Septembar 6, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nego mene zanima kako se pokazao u oranju, kvalitet agregata i konstrukcija agregata - ima li slicnosti sa LC4 640 ? Trese jos vise od njega jer nema kontrateg na radilici, ne bih znao detaljnije da ti opisem jer sam 640 enduro vozio samo kratko i to po asfaltu To je onda mnogo bolje nego LC4 640 - Svi koji su probali da ( vestacki, sa kontra tegovima ) smanje vibracije jednocilindrasa napravili su promasaj ( KLR, DR BIG, a ni LC4 640 nije se bas proslavio ) Srecno sa prodajom ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kissellii 1 Napisano Septembar 6, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Duke 2 Prijavi odgovor kao problematičan "(a i glupo je porediti jer je 690 najsnazniji jednocilindricni agregat na svetu)" koliko li je puta uff na forumu ovo naveo.... *ebo te najsznazniji jednocilind....... i sta ce mu koji moj kontra teg, samo da oteza masinu jos vise, ovako lepo ko ja vozis se i drmuckas se e mrzi me da probam a sumnjam da je neka razlika u potezanju u odnosu na moj motor, rado bi tu nesto i kombinovao ali ko ce posle da prodaje duke a....mada razlika bi mi dobro dosla u fond za sv a Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 6, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 7, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Septembar 7, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam motor juce u prolazu kad sam isao do teretane i malo mi falilo da sednem na njega i odem na oranje umesto treninga. Jedino me onaj lanac sjebao ))) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 7, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cparty 41 Napisano Septembar 8, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki GPX500RR 16V RSTYL Prijavi odgovor kao problematičan ahhaahhahahhahahah koj si ti kralj...gey kombinacija ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 8, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cparty 41 Napisano Septembar 8, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki GPX500RR 16V RSTYL Prijavi odgovor kao problematičan ahhaahhahahhahahah koj si ti kralj...gey kombinacija ;D ;D ;D pa na sta tebi ovo lici? Na hard enduro? ??? :o vidi stvarno..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Septembar 8, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Uffe sad definitvo znam da nemash ukusa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Septembar 9, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam motocikl danas uzivo jer sam od ponosnog vlasnika pazario rukavice! Motocikl jako dobro izgleda,iskreno ja ne bih imao muda da mu odvrnem gas ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 133 Napisano Septembar 9, 2010 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Da ima AKRAPOVICA pa jos i da razimislim ;D ;D ;D (mogu da ti pozajmim jednu nalepnicu, nije frka :D ) evo malo da podignemo oglas, srecno sa prodajom!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 10, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 10, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 672 Napisano Septembar 10, 2010 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan ahhaahhahahhahahah koj si ti kralj...gey kombinacija ;D ;D ;D pa na sta tebi ovo lici? Na hard enduro? ??? :o vidi stvarno..... Mozda su malo egzoticnije boje stavili zbog Hawajaca ali "KTM" i "gay" se ne podudaraju nikako. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 11, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 672 Napisano Septembar 11, 2010 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Lepsi je sad,moram priznati.gde si kupio nalepnice?Moj je skroz crn pa mi dodje nekad da nesto nalepim.Jel tvoj Compact u pozadini? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...