Ponoćni jahač 1912 Napisano Octobar 5, 2010 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Amin! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1291 Napisano Octobar 5, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan odlican motor!!! :) Srecno sa prodajom... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Octobar 5, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da potvrdim da je Hondica kao bombonica. Srecno sa prodajom Gile! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Octobar 6, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan i ja to stanje potvrdjujem,srecno sa prodajom i jos bolje da kupis Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1848 Napisano Octobar 28, 2010 Drug član, 920 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ljudi, meteorolozi javljaju desetak lepih dana, ne propustite priliku da se provozite pre snega... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1848 Napisano Decembar 27, 2010 Drug član, 920 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Istekla registracija, motor je spakovan u garazu i ceka da se neko pojavi sa 850 evra (cena je smanjena za polovinu registracije) i da ga poveze... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 104 Napisano Decembar 27, 2010 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan U bre, ne mogu da verujem da je toliki problem prodati takav motor :S Ne vredi, nema para, i sve moze da ide samo za bagatelu.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1848 Napisano Mart 14, 2011 Drug član, 920 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Zbog neozbiljnosti tzv. "kupaca" cena je ponovo 900 EUR-a, fiksna. Stare tablice su vracene, kupcu ostaje samo da odradimo kupoprodajni ugovor i da posle registruje motor u svojoj opstini. Ja ga cak i ako ne uspem da ga prodam, verovatno necu registrovati ove sezone... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali78 1 Napisano Mart 15, 2011 U prolazu, 5 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan honda je kao sunce! sad je kod mene na racunaru na wallpaper-u :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stoka 131 Napisano Mart 30, 2011 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Litija, Slovenija Motocikl: Yamaha TDM 900 ( Crn k'o midnajt) Prijavi odgovor kao problematičan ja samo da prokomentarisem da ako ovakva lepotica ne moze da ode za te bedne novce onda ovde nesto opasno nije u redu. Iz tog ugla ja za moju CB 400n ne mogu dobiti ni 500 evra a za te pare je nebi dao, i necu, ni da mi za lek treba, pu pu daleko bilo. Drzi se brate i ne daj za bagatelu, nek se piiipaju sa kineskim skurcerima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Mart 31, 2011 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan ja samo da prokomentarisem da ako ovakva lepotica ne moze da ode za te bedne novce onda ovde nesto opasno nije u redu. Iz tog ugla ja za moju CB 400n ne mogu dobiti ni 500 evra a za te pare je nebi dao, i necu, ni da mi za lek treba, pu pu daleko bilo. Drzi se brate i ne daj za bagatelu, nek se piiipaju sa kineskim skurcerima pa da su to bedni novci definitivno nisu i onima koji ga imaju a kamo onima koji ga nemaju tako da to ne stoji sto kazes,,,,,,,pogledaj malo oglase od ''preko'' pa ces se uveriti koliko su pale cene i na stranim oglasima !! ne samo kod nas ma da kod nas bas extra jer je cinjenica da smo jako siromasna zemlja i da nam je standard ispod svakog proseka pa samim time i kupovna moc takva .Realno bi ovakav primerak motora a jeste jako lep (ne sumnjam u reci prodavca oko ocuvanosti ali bar po slikama ) bio pre samo nekih 3 godine kod nas oko 1500 do 1700e sad??? pa kriza cini svoje svugde u svetu ne samo ovde kod nas ...... srecna prodaja ovako lepog primerka!! i da se buduci vlasnik prema njemu ophodi isto tako kao i prodavac do sada Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1848 Napisano Mart 31, 2011 Drug član, 920 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Zovu ljudi, nude razne kombinacije, ali niko se ne pojavljuje sa lovom, bar ne sa onom koju ja trazim, a u bescenje mi se ne daje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1848 Napisano April 27, 2011 Drug član, 920 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Prolecna rasprodaja je u toku, snizenje cene za 11%, ko bude korektan kupac i ne pokusa da me ucenjuje, vec kupi motor po ponudjenoj ceni, na poklon dobija i tank torbu Motodetail od 12 litara, idealnu za po gradu i krace voznjice voznjice... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zvezdarac 5 Napisano Septembar 9, 2011 U prolazu, 12 postova Lokacija: zvezdara Motocikl: Aprilia Scarabeo 250ie & Gilera Stalker Prijavi odgovor kao problematičan samo da priupitam za status ovog motorčeta? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Septembar 9, 2011 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Fantastično izgleda! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1848 Napisano Septembar 19, 2011 Drug član, 920 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Prodat je odavno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...