Jump to content

Moto Zajednica

Honda CB 400 N

Recommended Posts

• Drug član, 920 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83

Ajmo ljudi, meteorolozi javljaju desetak lepih dana, ne propustite priliku da se provozite pre snega... :D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 920 postova

Istekla registracija, motor je spakovan u garazu i ceka da se neko pojavi sa 850 evra (cena je smanjena za polovinu registracije) i da ga poveze...

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 645 postova
  • Motocikl: BMW F900GS

U bre, ne mogu da verujem da je toliki problem prodati takav motor :S Ne vredi, nema para, i sve moze da ide samo za bagatelu....

• Drug član, 920 postova

Zbog neozbiljnosti tzv. "kupaca" cena je ponovo 900 EUR-a, fiksna. Stare tablice su vracene, kupcu ostaje samo da odradimo kupoprodajni ugovor i da posle registruje motor u svojoj opstini. ;) Ja ga cak i ako ne uspem da ga prodam, verovatno necu registrovati ove sezone... :neznam:

• Svrati ponekad, 221 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 900 ( Crn k'o midnajt)

ja samo da prokomentarisem da ako ovakva lepotica ne moze da ode za te bedne novce onda ovde nesto opasno nije u redu. Iz tog ugla ja za moju CB 400n ne mogu dobiti ni 500 evra a za te pare je nebi dao, i necu, ni da mi za lek treba, pu pu daleko bilo. Drzi se brate i ne daj za bagatelu, nek se piiipaju sa kineskim skurcerima

• Zainteresovan, 532 postova
  • Motocikl: TOMOS

ja samo da prokomentarisem da ako ovakva lepotica ne moze da ode za te bedne novce onda ovde nesto opasno nije u redu. Iz tog ugla ja za moju CB 400n ne mogu dobiti ni 500 evra a za te pare je nebi dao, i necu, ni da mi za lek treba, pu pu daleko bilo. Drzi se brate i ne daj za bagatelu, nek se piiipaju sa kineskim skurcerima

pa da su to bedni novci definitivno nisu i onima koji ga imaju a kamo onima koji ga nemaju tako da to ne stoji sto kazes,,,,,,,pogledaj malo oglase od ''preko'' pa ces se uveriti koliko su pale cene i na stranim oglasima !! ne samo kod nas ma da kod nas bas extra jer je cinjenica da smo jako siromasna zemlja i da nam je standard ispod svakog proseka pa samim time i kupovna moc takva .Realno bi ovakav primerak motora a jeste jako lep (ne sumnjam u reci prodavca oko ocuvanosti ali bar po slikama ) bio pre samo nekih 3 godine kod nas oko 1500 do 1700e sad??? pa kriza cini svoje svugde u svetu ne samo ovde kod nas ......

srecna prodaja ovako lepog primerka!! i da se buduci vlasnik prema njemu ophodi isto tako kao i prodavac do sada

• Drug član, 920 postova

Zovu ljudi, nude razne kombinacije, ali niko se ne pojavljuje sa lovom, bar ne sa onom koju ja trazim, a u bescenje mi se ne daje... :neznam:

• Drug član, 920 postova

Prolecna rasprodaja je u toku, snizenje cene za 11%, ko bude korektan kupac i ne pokusa da me ucenjuje, vec kupi motor po ponudjenoj ceni, na poklon dobija i tank torbu Motodetail od 12 litara, idealnu za po gradu i krace voznjice voznjice... 8)

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja