techa013 0 Napisano Avgust 31, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Jutros oko 7h sam na putu pored kanala Sebeš, na prečici između zrenjaninskog i pančevackog puta video pored puta položen na stranu motor, uz neku živu ogradu, ležao je na boku, kao da ga je neko bacio tu. Nisam primetio neka oštećenja, mada nisam imao mnogo vremena da zagledam. Pošto sam jako žurio, vodio sam ženu kod lekara, nisam imao kad da stanem, a tek se sad dokopah računara, pa rek'o da napišem, možda je nekom nestao motor, pa da zna gde da ga traži. U pitanju je crno-žuti R, učinilo mi se Suzuki GSX-R. Ako nekom treba dodatni info, neka se javlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 818 Napisano Septembar 1, 2010 Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Moguce da je neki od ukradenih. Nekom momku chiji nik pochinje sa "o" su ukrali crno zuti suzuki iz kuce (mislim bukvalno iz kuce), bilo je ovde na forumu, a evo ga otrce je lik http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=59242.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1409 Napisano Septembar 1, 2010 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se samo da nije malo dalje u livadi polozen i neki nesretni motorista. :o Trebao si malo da zvirnes okolo.Inace,zemlja smo Srbija,ovde se nista ne baca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
techa013 0 Napisano Septembar 1, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema livade, lezao je na prostoru izmedju puta i ograde koja se proteze oko kuce, oko 3-4m od puta, u pitanju je zica+ziva ograda, kako mi se ucinilo. Nije bilo sanse da stanem, posto sam vodio zenu hitno kod lekara. Pade mi na pamet da je mozda i pao sa copave, posto je tu noc padala jaka kisa, mozda je zemlja razmeksala, pa je copava propala. To mi je bila prva pomisao, a posle mi pade na pamet da ga je mozda neko maznuo, pa je pao tu... P.S. Nije kao ovaj na slici koji je ukraden, bio je bas zuto-crn. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
otrce1 0 Napisano Septembar 2, 2010 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel je bio bar ovaj model Ajd nazovi me 0642488641 Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...