kvile 2 Napisano April 15, 2008 U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Etp dok se svima vise svidja ER-6N, meni je neuporedivo lepsi ER-6F! Slazem se , samo nisam ga jos video uzivo. N-ova koliko hoces Cim ga uzmem pasce slikanje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaya 5 Napisano April 16, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd, Cukaricka padina Prijavi odgovor kao problematičan Cim ga uzmem pasce slikanje.... Ja bi da ga vidim uzivo ako moze? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvile 2 Napisano April 16, 2008 U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cim ga uzmem pasce slikanje.... Ja bi da ga vidim uzivo ako moze? Nikakav problem......cim stigne videces ovde slike pa cemo se organizovati........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kalvados 5 Napisano Februar 28, 2020 U prolazu, 22 postova Lokacija: Kucura Motocikl: Aprilia scarabeo 500 Prijavi odgovor kao problematičan poz. stara tema ali ja sam nov, kao motor za pocetnika super mi je izgledom ovaj model f, ali ako ga sada neko ima pa hoce da podeli skustva kako se pokazao za ovih desetak godina i kakav je za putovanje od 200-300km sa saputnikom (zajedno imamo 150kg)? Ima ih na oglasu par komada pa bi mi dobro dosao savet za kupovinu ili ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...