srdjan73 26 Napisano Avgust 29, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje i pomoć; gde se mogu naći DENSO svećice? Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panthocrator 44 Napisano Avgust 29, 2010 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husqvarna SMR510 Prijavi odgovor kao problematičan U KDM-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Avgust 30, 2010 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan U Batajnici, Kompp. http://www.kompp.co.rs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Avgust 30, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam za svoj motor porucio odavde : http://www.sparkplugs.co.uk/ i platio mastercard-om. salju u koverti tako da nema carine i dodatne papirologije. u beogradu su mi trazili 20e za 1 iridijumsku svecicu ili 25e (ponuda na pp) a preko interneta: 2 Denso...IU22 £15.90 Delivery £5.18 (od 1 do 5 svecica) Tota £21.08 > 23 € treblao je 10 dana da stigne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Black 17 Napisano Februar 26, 2011 U prolazu, 67 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: NX500 2024 Pearl Horizon White Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem prilikom placanja na doticnom sajtu SPARKPLUGS.CO.UK pokusao sam da uplatim VISA elektron karticom i trazi mi BILLING POST CODE, i odbija moj postanski broj i koji god kod da sam ukucao nema sanse da izvrsim placanje... Postoji opcije for "non uk" musterije da se ukuca 000 ali i to mi odbija... Ima li neko iskustva sa doticnim sajtom i placanjem... da napomenem da u banci gde sam uzeo karticu nemaju pojma kakav je to kod i sta treba upisati.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Black 17 Napisano Februar 26, 2011 U prolazu, 67 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: NX500 2024 Pearl Horizon White Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me jos jedna stvar. Kako jedna svecica konkretno NGK iridium na SPARKPL.CO.UK kosta 8.2e a u Louis-u ista ta kosta 18,45e ?! Obe cene su sa porezom. Dakle ne pricamo o razlici od par eura, nego vise od duplo, da ne spominjemo tu i situaciju u nasim prodavnicama gde je doticna preko 20 i kusur e... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Februar 26, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me jos jedna stvar. Kako jedna svecica konkretno NGK iridium na SPARKPL.CO.UK kosta 8.2e a u Louis-u ista ta kosta 18,45e ?! Obe cene su sa porezom. Dakle ne pricamo o razlici od par eura, nego vise od duplo, da ne spominjemo tu i situaciju u nasim prodavnicama gde je doticna preko 20 i kusur e... Da nije slucajno 8,2funte? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Februar 26, 2011 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam placao intezinom mastercard karticom, i jedini problem mi je bio sto nije bilo srbije na listi... poslao sam mail ljubaznom osoblju koji su nas odma dodali i od tad nije bilo problema...a za post code sam koristio 11000 beograd... sto se tice cene... a sta znam... dosle su nove, u kutiji i rade... deluju originalno cak pise i made in japan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10348 Napisano Mart 28, 2022 Ne silazi, 2359 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Da probudim temu... Nađem na Denso sajtu koja svećka ide kod mene, obična i iridijum. Vezano za iridijum, ima li neke razlike između Denso, NGK i Champion ? Cena im je od 1200 do 1400 din, za prvu i treću, ngk nisam još proverio. Imao sam ngk iridium, koju sam polomio prilikom kontrole, i štelovanja ventila. Sada je Denso sa dva kraka, obična. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10348 Napisano Mart 29, 2022 Ne silazi, 2359 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljena šampionka, pa kako bude... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Mart 29, 2022 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Nema tu mnogo filozofije, samo što su obično takve lake teme skoro uvek prve da budu zakomplikovane. Lepo piše u radioničkoj knjizi koja svećica ide. Ako nema ta, nađe joj se ekvivalent. Znači marka nebitna, već njene karakteristike... Teorije zavere, falš, fetiš...i druge mudrolije......mislim, ne mislim. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...