scuba 15 Napisano Septembar 27, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije baš pravljena da se mnogo kvasi ali ako se okrene hornom na dole i malo se zadiKtuju kablovi, ne bi trebalo da ima problema. Problem se može javiti kod mikrofona koji uopšte nije pravljen za vodu ali i za to ima rešenja. Smislili smo sve, kao i uvek Šejtane, ima i manjih sirena po gabaritu ali se i mnogo slabije čuju i deluju neozbiljno. Probali smo 5 različitih vrsta i veličina i ova se pokazala kao najozbiljnija. Cenovni razred je gotovo isti, razlika je u 100-200 dinara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Septembar 27, 2010 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Veličina? Naokolo 250 x 100 mm sVirena + 3 metera kabla + microphon + nosač za mic. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Septembar 27, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Da li je mirkofon fiksno vezan, ili može neko povezivanje sa nečim? A u stvari, može i da se recne... ;D ;D Nego, koje su konkertno dizmenije tog sviračkog insturmenta? Ne treba da se recne, ima konektor. Preteče me Arakis za mere ali tu je negde. Možda čak i nešto preko 10cm u prečniku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lisinac 93 Napisano Septembar 27, 2010 U prolazu, 54 postova Lokacija: Београд Motocikl: Мønsтеr 620 i.e. Prijavi odgovor kao problematičan Дајте слику дотичног сокоћала на мотору Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Septembar 27, 2010 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ne može na motoru, sakrivena je ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Septembar 27, 2010 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Da dodam u komunikator i interfejs za ovu sirenu? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Septembar 28, 2010 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Naravno! ;D Samo treba još jedan taster da uključi PA i još 3 tastera za razne sirene koje daje elektronika . Vidiš, ideja uopšte nije loša! Ionako na tvom komunikatoru imam poseban ulaz - izlaz za radio stanicu i već postavljen taster na kormanu....znači samo jedan mali preklopnik PMR - PA i biram kada ću da koristim PMR a kad da uključim zvučnik da se proderem preko pojačavača ;D....interesantno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 28, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da vam SLUČAJNO padne na pamet da ovu svirenčinu i megafončinu instalirate Lanciji!!!!!!!!!!!!! ;D ;D Dosta nas je vala urnisao na reliju sa onim običnim ručnim megafonom ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Septembar 28, 2010 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Draga Labaratorijo, kada bih mogao da dođem ove nedelje u vezi nekih problema sa strujom? Da ne poljubim vrata znate..kada će gospodin Arakis biti u servisu? Unapred zahvalan! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Septembar 28, 2010 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan es wird bekang gegeben!!! od sutra (najverovatnije) se uvode drustvene igre. Scuba je obecao da ce da donese backgammon. Ja sam zadovoljan sto ce i taj segment ljudskih potreba biti pokriven. Dopada mi se sto bi time mogli nekima da docaramo aromu Damaska (grad Damascus). Scubo, oces da odgiramo prvu partiju? Predlozi neko vreme, al da bude popodne. Posle ovoga mozemo da se prekrstimo u Fisher & Spasky. Valjda ce admini da nam izadju u susret. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Septembar 28, 2010 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Draga Labaratorijo, kada bih mogao da dođem ove nedelje u vezi nekih problema sa strujom? Da ne poljubim vrata znate..kada će gospodin Arakis biti u servisu? Unapred zahvalan! ;D od 14h Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 28, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ma da nije rano mnogo? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Septembar 28, 2010 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Obzirom da nam je radno vreme oko 10 sati dnevno.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Septembar 28, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Dragi naš Bajone, g. Arakis će Vas čekati u servisu posle 14h kako je i sam rekao te izvolite u tom terminu doći. Dragi naš Vlajko tebi je 15h obično oko 19:30. Pokrij se ušima ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Septembar 28, 2010 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...klempavim ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Septembar 28, 2010 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan ...klempavim ;D UUUU, sta ti rekooo! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Septembar 28, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan es wird bekang gegeben!!! od sutra (najverovatnije) se uvode drustvene igre. Scuba je obecao da ce da donese backgammon. Ja sam zadovoljan sto ce i taj segment ljudskih potreba biti pokriven. Dopada mi se sto bi time mogli nekima da docaramo aromu Damaska (grad Damascus). Scubo, oces da odgiramo prvu partiju? Predlozi neko vreme, al da bude popodne. Posle ovoga mozemo da se prekrstimo u Fisher & Spasky. Valjda ce admini da nam izadju u susret. Još da donesem nargile i postaćemo pravi Bliski istok (što se ne bih mnogo bunio jer mi taj duh odgovara ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Septembar 28, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuuu TAVLI! Dolazim čim sastavim motor! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Septembar 28, 2010 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dođi, čeka te kafa, sokić i krešići Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Septembar 28, 2010 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim i ja u petak,ako su zalihe ratluka obnovljene.Ako nisu,da ponesem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Septembar 28, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Zalihe ratluka su nepresušne. Samo ti dođi @hellena zar je za Tavli potreban motor? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 28, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci..drustvene igre..pokrivanje usima i pusenje nargile.. Ratluk i kafucino se podrazumeva A KAD CE MOJI NOSACI? ;D u ponedaljak ste rekli kresici u sredu..od tog obecanja je proslo 3 meseca ..po dobro majkumu ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Septembar 28, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Zalihe ratluka su nepresušne. Samo ti dođi @hellena zar je za Tavli potreban motor? Nemam kako drugačije da dođem Nikola je slomio ruku, tako da ne može da vozi...a i motor mu je na servisu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Septembar 29, 2010 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Napokon stigoh u Bgd i dolazim danas po moju STeneru. Popsy ne brini za ratluk imam dobrog dobavljaca pa cu donetineku kolicinu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr. POP 96 Napisano Septembar 29, 2010 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Beograd - Vladimirci Motocikl: Harley Davidson FXD Prijavi odgovor kao problematičan Eto i meme da proćaskam sa mastorima i možda rešimo koje sitne problemčiće koji me muče, viken zagarantovan za laboratoriju , samo ako me kiša ne pretekne.... A što volem ratluk sa orasi...(ratluk bez orasi jedu siromasi) ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...