Arakis 5966 Napisano Octobar 11, 2010 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bio i ja danas da dopunim rezerve ratluka ;D Hvalaaaaa! (iako ja nisam stigao ni da probam... ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 11, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bio i ja danas da dopunim rezerve ratluka ;D ima ratluka ;D ;D ;D eto i mene ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Octobar 11, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Scubo, el mogu ja za koji dan kod vas da parkiram dva buta prsute, 30 kila kobasica, 4 pecenice, 6 kaiseva slanine i 20 lit rakije na cuvanje ;D Reko Scuba da nema vise mesta kod njega pa da istovaris to kod mene u garazu Nista ti neverujem ;D Ah da, zaboravih i na kofu prevrelog sira i na kofu paprike u pavlaci, ni to nemam gde da stavim, majkumu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Octobar 11, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Scubo, el mogu ja za koji dan kod vas da parkiram dva buta prsute, 30 kila kobasica, 4 pecenice, 6 kaiseva slanine i 20 lit rakije na cuvanje ;D Reko Scuba da nema vise mesta kod njega pa da istovaris to kod mene u garazu Nista ti neverujem ;D Ah da, zaboravih i na kofu prevrelog sira i na kofu paprike u pavlaci, ni to nemam gde da stavim, majkumu! A onaj canak duvan-cvaraka ne prijavljujes, a Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Octobar 11, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Scubo, el mogu ja za koji dan kod vas da parkiram dva buta prsute, 30 kila kobasica, 4 pecenice, 6 kaiseva slanine i 20 lit rakije na cuvanje ;D Reko Scuba da nema vise mesta kod njega pa da istovaris to kod mene u garazu Nista ti neverujem ;D Ah da, zaboravih i na kofu prevrelog sira i na kofu paprike u pavlaci, ni to nemam gde da stavim, majkumu! A onaj canak duvan-cvaraka ne prijavljujes, a Njih sam izeo ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Octobar 11, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro vece, Od 17h danas sam ponosni vlasnik, specijalne policijske verzije KLE-a... ;D ;D ;D Da malo pojasnim: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Octobar 11, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan E, da, bez divlje ruže, nista ne bi uradili... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 11, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, dali ste svesni da ce da vas pohapse zbog tih naprava za uznemiravanje i javljanje?! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Octobar 11, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put sam uzivo video Ruzu, Scubu, Arakisa i ostale, mnogo je lepo kad mozes da se podjebavas bez auto cenzure i straha od Lalajka i ostalih cenzora... ;D ;D ;D Ljudi, ozbiljno planiram ja da prezimim u zimovniku, toplo, zezanje po ceo dan, kolpa odlicna i sto je najlepse, cim grane sunce, uzmes najlepsi motor da obrnes krug, dva, da te zelja mine... ;D ;D ;D @YOman: Ma, bas me briga, bicu ziv... ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Octobar 11, 2010 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...ja ugrađivao sVirene? Nikad ja nisam ugrađivao nikakve sVirene... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 11, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, dali ste svesni da ce da vas pohapse zbog tih naprava za uznemiravanje i javljanje?! ;D kako? mozda Lazica..ali meni se ne vidi mada bio on odmah smislio da je to morao zbog rasterivanja pecarosa na njegovoj plazi..npr. ;D Prvi put sam uzivo video Ruzu, Scubu, Arakisa i ostale, mnogo je lepo kad mozes da se podjebavas bez auto cenzure i straha od Lalajka i ostalih cenzora... ;D ;D ;D Ljudi, ozbiljno planiram ja da prezimim u zimovniku, toplo, zezanje po ceo dan, kolpa odlicna i sto je najlepse, cim grane sunce, uzmes najlepsi motor da obrnes krug, dva, da te zelja mine... ;D ;D ;D Vidis, nije ti to losa ideja ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Octobar 11, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Vidis, nije ti to losa ideja ;D Nece ti dati Lazic. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Octobar 11, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kako Vlajku da ne dam... ;D Eeeee, antistres servis, kako mi je tamo pao pretisak, jos kad sam video, da imaju i kafic na spratu... Doduse otvara se tek na prolece... ;D @Arakis: Nemam pojma o cemu pricaju, ono mi je horna od alarma... ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Octobar 11, 2010 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Octobar 11, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan E... krajnje je vreme neki web sajt da sklepate.... Kod mene ne serveru mesta kol'ko 'oćeš Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Octobar 11, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan E... krajnje je vreme neki web sajt da sklepate.... Kod mene ne serveru mesta kol'ko 'oćeš Radimo na tome. Problem je što nemamo dovoljno slika naših radova, što se može popraviti tako što bi slikali sve ili veći broj motora na kojima ima nešto naše. Zamoliću ovih dana, dok je još lepo vreme, one čije telefone imam da svrate ili da se vidimo negde pa da slikam ono što smo radili. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 12, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavam... Izgleda firma postaje ozbiljna..i nema vise zajebancije..samo arbajt ! Nosim se u drugu temu ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Octobar 12, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Molim cenjene kupusare i slaninare da nađu sebi drugo zabavište a u ovoj temi neka daju komentare koji imaju veze i smisla sa moto mehanikom i našom osnovnom delatnošću sa kojom smo i počeli. Hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Octobar 12, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Vidis, nije ti to losa ideja ;D Nece ti dati Lazic. Čekaj, valjda sam i ja nečije dete ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Octobar 12, 2010 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan ...ja ugrađivao sVirene? Nikad ja nisam ugrađivao nikakve sVirene... ;D Ni ja ništa nisam videla. Upao mi prah šećer u oči! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Octobar 12, 2010 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Inače ja bila da mi oprave Bandita. Crkao regler i čika Arakis namontirao Joškin i sada bandit pali na "po ključa" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Octobar 12, 2010 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Legao je Joškin regler na Ružinog Bandita kao nešto na nošu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 12, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan E... krajnje je vreme neki web sajt da sklepate.... Kod mene ne serveru mesta kol'ko 'oćeš kažem im ja al ne vredi ;D ;D ;D, moraćemo ja i ti da se izgunđamo preko PPa pošto od njih vajde nema ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Octobar 12, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Molim cenjene kupusare i slaninare da nađu sebi drugo zabavište a u ovoj temi neka daju komentare koji imaju veze i smisla sa moto mehanikom i našom osnovnom delatnošću sa kojom smo i počeli. Hvala. Ja se stvarno vama svevisnji gospodine izvinjavam sto unesoh malo radosti u vasu temu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Octobar 12, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Molim cenjene kupusare i slaninare da nađu sebi drugo zabavište a u ovoj temi neka daju komentare koji imaju veze i smisla sa moto mehanikom i našom osnovnom delatnošću sa kojom smo i počeli. Hvala. Kako cu onda da zimujem u zimovniku, bez zimnice... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...