scuba 15 Napisano Maj 27, 2013 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan A? Kakav servis? Neko je pomenuo servis? Nisam pratio fabulu radnje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipkid 41 Napisano Jun 13, 2013 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Ténéré XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan laboratorijo, zveknula mi je balonka na s10 od silne kiše (ili starosti) elem, trenutno su u faru surove osram bilux slovakia 12v 45/40W balonke... sijaju kao šibica, razvaljuju! mozete li uraditi modifikaciju fara i ugradnju npr osram night breaker-a? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Jun 15, 2013 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan laboratorijo, zveknula mi je balonka na s10 od silne kiše (ili starosti) elem, trenutno su u faru surove osram bilux slovakia 12v 45/40W balonke... sijaju kao šibica, razvaljuju! mozete li uraditi modifikaciju fara i ugradnju npr osram night breaker-a? Možemo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ-TOP 64 Napisano Jun 15, 2013 U prolazu, 51 postova Lokacija: Zvezdara-Beograd Motocikl: KAWASAKI Z1000 GTR Prijavi odgovor kao problematičan laboratorijo, zveknula mi je balonka na s10 od silne kiše (ili starosti) elem, trenutno su u faru surove osram bilux slovakia 12v 45/40W balonke... sijaju kao šibica, razvaljuju! mozete li uraditi modifikaciju fara i ugradnju npr osram night breaker-a? Možemo meni su dali garanciju na rad 1004 godine pa ti vidi kako rade Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Jun 17, 2013 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,postoji li mogucnost dok sam na g.odmoru da ostavim motor kod vas da zamenimo semeringe i ulje u prednjim stapovima i ugradimo ksenon sijalicu umesto obicne...? planirani put je 26.6-11.7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Jun 18, 2013 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Postoji mogućnost Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Jun 18, 2013 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Inace ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Jun 18, 2013 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Inace ? Eto... radi se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 10, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Cao drugari, jedno pitanje. Pred proslu sezonu, sam radio servis STenere kod vas u Labosu.... receno mi je da je sipno Bardahl ulje, mogu li da znam koje je ulje bilo u pitanju (polu ili full sintetic, mineral) i koje gradacije? Hvala unapred i pozdrav iz Smedereva. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Jul 10, 2013 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Sipano je XTC C60 10W40 polu sintetika. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jul 10, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Au bre Scuba... Alal vera ! Pa ja ne mogu da se setim ujutru gde sam parkirao predhodno vece auto, a ti sve kao iz rukava za nesto od pre cirka godinu. Da parkiram u nekoj drugoj ulici, ne bi ga nasao mesec dana :care: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Jul 10, 2013 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari,jel moj moped gotov? Ja se vratio sa odmora.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 10, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Sipano je XTC C60 10W40 polu sintetika. Hvala puno, sticajem okolnosti, bio sam primoran da sipam ELF posle bušenja kartera...sada bih se vratio na Bardahl, koji se odlično pokazao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 10, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Au bre Scuba... Alal vera ! Pa ja ne mogu da se setim ujutru gde sam parkirao predhodno vece auto, a ti sve kao iz rukava za nesto od pre cirka godinu. Da parkiram u nekoj drugoj ulici, ne bi ga nasao mesec dana :care: Pa pravi majstor vodi evidenciju o tome, bar sveska i olovka nisu skupi, a kad ti mušterija dođe opet - znaš i šta je rađeno i šta je sipano . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosj 8 Napisano Jul 11, 2013 U prolazu, 26 postova Motocikl: 660 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Sipano je XTC C60 10W40 polu sintetika. Hvala puno, sticajem okolnosti, bio sam primoran da sipam ELF posle bušenja kartera...sada bih se vratio na Bardahl, koji se odlično pokazao. mejaj to. mene scuba i pedja danas nagrdise oko tog elfa tako da mi nikada vise nece pasti na pamet ni da ga pogledam. zamena je motul 3000 20- 50 koji se cenom ne razlikuje znacajno 720din/litar. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Jul 12, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Kupih sinu teneru i dobih uz nju nosace zadnjih kofera i krash bar(tek treba da ih okacimo)mslm vi ce te ih okacite samo Losmi da mi zavrsi reg.Nego ima neka brava na jednom nosacu da li znate cemu sluzi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...