batistuta 1 Napisano Avgust 28, 2010 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam prvi put ovde , ali sad ZVANICNO jesam. Na preporuku prijatelja sam se prijavio u ovu veliku porodicu nadam se istomisljenika. Nadam se da ce te me prihvatiti kao starija braca i sestre svog infantilnog novog rodjaka. Jos uvek ne vozim nista sa dva tocka , ali ako do nove godine ne nabavim nesto explodiracu verovatno. Po slici se vidi za koju makinu sam se vezao a i odgovara mi zbog mojih gabarita. Ako ko ima kakvih ponuda , predloga u vezi moje kupovine prvog dvotockasa slobodno kazite. Bilo kako bilo pozdrav svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Avgust 28, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i za tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batistuta 1 Napisano Avgust 28, 2010 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i za tebe hvala na pozdravu. jos se privikavam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Avgust 28, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cavka 8 Napisano Avgust 29, 2010 U prolazu, 3 postova Lokacija: Bgd Motocikl: suzuki gn 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Avgust 29, 2010 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao pile moje malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batistuta 1 Napisano Avgust 29, 2010 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao pile moje malo A namerno nisam stavio nick PILE! I sad me ti onako dotuces! Komsija stvarno bre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batistuta 1 Napisano Avgust 29, 2010 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav. Hvala Pozdrav takodje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batistuta 1 Napisano Avgust 29, 2010 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Hvala na dobro doslici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IVAN0607 4 Napisano Avgust 29, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: nis Motocikl: beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i dobro dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markoooo 3 Napisano Avgust 29, 2010 U prolazu, 71 postova Lokacija: Veliko Orasje Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batistuta 1 Napisano Avgust 29, 2010 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i dobro dosao Hvala prijatelju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batistuta 1 Napisano Avgust 29, 2010 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao !!! Odlicne VAS nasao prijatelju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajosk8 1 Napisano Septembar 11, 2010 U prolazu, 67 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki Er-5 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batistuta 1 Napisano Septembar 11, 2010 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bolje me našao prijatelju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola92 32 Napisano Septembar 11, 2010 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kle Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batistuta 1 Napisano Septembar 11, 2010 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav [/quote pozdrav takodje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijels 270 Napisano Septembar 11, 2010 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Gun Hill Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoslica! Veliki pozdrav! Zelim ti da ostvaris svoje zelje i kupis sebi motor! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batistuta 1 Napisano Septembar 11, 2010 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala prijatelju. Radim na tome ubrzano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...