BaneR 64 Napisano Avgust 28, 2010 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Menjam Mercedesa 280 SE, za motor ili skuter, moze i neregistrovan, registrovan ili stranac, nebitna kubikaza i godiste. Mercedesa cenim u zameni 1000 eur. moze i zamena za jeftiniji motor ili skuter plus vasa doplata. A sad malo podataka o Mercedesu: Model je W116, 280 SE. Prva zvanicno predstavljena S klasa. Auto je NEREGISTROVAN, u mercedesu je motor 300 D, Sa ovim motorom registracija izadje 33 000 din. Auto se vodi na mog komsiju, nikakav problem oko prebacivanja vlasnistva. - 1978 god. - 2989 cm3, 59 KW. - presao 463 430 km. - gorivo: Dizel. - menjac: Automatski. - diskovi na sva 4 tocka. - kuka. Oprema: - Centralno zakljucavanje. - Servo volan. - Tonirana stakla - Sedista podesiva po visini. - Svetla za maglu. - El. siber. Auto je u solidnom stanju, imaju naka mala ulaganja u njega. Sto se tice limarije treba da se odrade rubovi kod prednjeg levog tocka i kod obadva zadnja tocka, ulaganje od 150 eur. Treba da se servisira alnaser, jer ponekad za zvizdi kad se pali auto. U sustini to je to. Ako nekog jos nesto zanima neka pita. BANE 061/ 60-54-510 Batajnica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 28, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan prelep auto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13111 Napisano Avgust 28, 2010 Ne silazi, 7453 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto si izbacio 2.8 i ubacio 3.0. TNG bi resio stvar. 2.8 je verovatno najbolji Mercedesov agregat ikada. Sama 126 je takodje fascinantna, postoji mit da je Merc gubio novac na svaki prodati model, tj, prodavali su ga manje nego sto je proizvodnja kostala zarad zadrzavanja imidza Mercedesa kao najkvalitetnije vozilo. Taj komfor, udobnost, prefinjenost... Meni licno jedan od poslednjih pravih Mercedesa uz W124 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneR 64 Napisano Avgust 28, 2010 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto si izbacio 2.8 i ubacio 3.0. TNG bi resio stvar. 2.8 je verovatno najbolji Mercedesov agregat ikada. Sama 126 je takodje fascinantna, postoji mit da je Merc gubio novac na svaki prodati model, tj, prodavali su ga manje nego sto je proizvodnja kostala zarad zadrzavanja imidza Mercedesa kao najkvalitetnije vozilo. Taj komfor, udobnost, prefinjenost... Meni licno jedan od poslednjih pravih Mercedesa uz W124 Nisam ja izbacio 2.8 motor, moj komsija ga je kupio 1995 god. sa ovim 300 D motorom. Ne moze dizel da se poredi sa benzincem u ubrzanju, ali zato je ovaj 300 D motor gotovo neunistiv. I pogotovo posto je na mercedesu automatski menjac nema siljenja na autu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneR 64 Napisano Avgust 28, 2010 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan Da i sto se tice udobnost :o kad ide 100 km/h kao kad sa Yugom ides 40 km/h. Jednostavno je ekstra udoban i prostran. Moj drugar ima W124 200 benzinac, i primetna je dosta razlika za vozacevim sedistem sto se tice prostranosti, dosta vise prostora ima u W116. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneR 64 Napisano Avgust 28, 2010 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan prelep auto Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 84 Napisano Avgust 28, 2010 Architect, 339 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto si izbacio 2.8 i ubacio 3.0. TNG bi resio stvar. 2.8 je verovatno najbolji Mercedesov agregat ikada. Sama 126 je takodje fascinantna, postoji mit da je Merc gubio novac na svaki prodati model, tj, prodavali su ga manje nego sto je proizvodnja kostala zarad zadrzavanja imidza Mercedesa kao najkvalitetnije vozilo. Taj komfor, udobnost, prefinjenost... Meni licno jedan od poslednjih pravih Mercedesa uz W124 Ovo je 116, 126 je naredni model. Super autic. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13111 Napisano Avgust 31, 2010 Ne silazi, 7453 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si, tek sam sada provalio. Sve jedno, auto jedanput Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1655 Napisano Septembar 1, 2010 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako te zanima nesto ovako mozemo da se dogovorimo, ima manjih ulaganja ali je agregat generalno sredjen pre 2000 km, (klipovi, karike, lezajevi, garnitura dihtunga, memnrane i ostalo sve original ugradjeno) Delovi skoro kostali koliko i tvoja 116tica ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1655 Napisano Septembar 1, 2010 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih br 065 89 28 652 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneR 64 Napisano Septembar 1, 2010 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan Ako te zanima nesto ovako mozemo da se dogovorimo, ima manjih ulaganja ali je agregat generalno sredjen pre 2000 km, (klipovi, karike, lezajevi, garnitura dihtunga, memnrane i ostalo sve original ugradjeno) Delovi skoro kostali koliko i tvoja 116tica ;D Poslao sam vam PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneR 64 Napisano Septembar 10, 2010 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan Zamena i dalje aktuelna. Zar nema niko nekog stranca ili bilo koji drugi motor kog bi menjao za auto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneR 64 Napisano Septembar 23, 2010 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan Zamena i dalje aktuelna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneR 64 Napisano Octobar 13, 2010 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan Da javim da je oglas i dalje aktuelan. Najvise bi mi odgovarala zamena za STRANCA, moze i full cross. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Octobar 13, 2010 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan izvini na off-u,reci mi ovi kerici jesu Rotovi,nisam siguran? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneR 64 Napisano Octobar 16, 2010 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan izvini na off-u,reci mi ovi kerici jesu Rotovi,nisam siguran? Jesu. Pozz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneR 64 Napisano Octobar 31, 2010 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan Da ubacis jednog psa u gepek pa moze Moze, al od sledeceg kocenja, ovi su svi dobili nove domove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneR 64 Napisano April 1, 2011 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan Zamena je ponovo aktuelna. Znaci zamena za motor ili skuter (registrovan ili neregistrovan, nebitna kubikaza, moze i stranac). Zamena u vrednosti 800 EUR. koliko i ja cenim Mercedesa. Svaki dogovor moguc oko zamene. U medjuvremenu sam sredio alnaser i sad pali na pola kljuca. U Mercedesu je NOV akumulator od 100 Ah, kupljen pre dva dana tj 30.03.2011, sa 2 god. garancije. Slobodno dajte ponudu. pozz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneR 64 Napisano April 9, 2011 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan Moze lock. Mercedes je prodat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...