Jump to content

Moto Zajednica

Gde naći retrovizore za kineski skuter?

Recommended Posts

• drkadzija, 1227 postova
  • Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza

Pokušavam već par dana da rešim ovaj problem i mašao sam samo na 1 mestu u ns i traže mi 1600din za par, prvo mi se čini skupo jer znam da je kvalitet 0 a drugo treba mi samo levi retrovizor......u pitanju su retrovizori koji se zavću pored rezervoara kočionog cilindar na ručici (mislim M8 da je navoj).

Imali neko ideju gde nabaviti?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• nocni cuvar, 2583 postova
  • Motocikl: Yamaha nouvo elegance

Imam ja brdo delova za kineske skutere . Verujem da ce se naci i retrovizori . Gledam sutra pa ti pisem popodne .

• Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza

@ SWA :jesam ja glup ili ovi sa tvog linka samo šalju robu a nemaju ono nešto ako tipa prodavnice .....dodješ, platiš, nosiš ???

Jefto , hvala nisam se toga setio. :)

Imam levi i desni retrovizor video na papiru , nisam isao u garazu tako da ne znam kako tacno izgledaju i koji je navoj . Imam neku sliku koju sam nasao ovde na forumu a moji skuteri koje sam prodavao su bili bas takvi . Ako mozes po slici da vidis jel odgovaraju super , ako ne moraces da cekas ponedeljak da odem ponovo do firme .

PS. Imam bas mnogo delova za ovaj tip skutera pa ako nekom nesto treba neka se javi !!!

post-4826-12879092260815_thumb.jpg

jbg. moji nisu baš takvi ali ako je navoj 8mm možemo se dogovoriti da te rešim jednog para retrovizora. ;)

• U prolazu, 4 postova
  • Motocikl: DL 650

Imam levi i desni retrovizor video na papiru , nisam isao u garazu tako da ne znam kako tacno izgledaju i koji je navoj . Imam neku sliku koju sam nasao ovde na forumu a moji skuteri koje sam prodavao su bili bas takvi . Ako mozes po slici da vidis jel odgovaraju super , ako ne moraces da cekas ponedeljak da odem ponovo do firme .

PS. Imam bas mnogo delova za ovaj tip skutera pa ako nekom nesto treba neka se javi !!!

Ja imam ovakav skuter i trebale bih mi neke sitnice.

Danas tek stigao do garaze . Imam levi i desni retrovizor , osmica je navoj . Slikao sam ih pa cu ti staviti i sliku da vidis popodne .

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja