sloba78 0 Napisano Avgust 27, 2010 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan prodajem skuter kymco vitality 50 .Skuter je 2009 godiste,ja sam prvi vlasnik,presao je 3378 km,redovno je servisiran u ovlascenom servisu(dva puta:na 1000 i na 3000 km) , u garanciji je jos godinu i 9 meseci , polisa mu vazi do juna 2011,uvek sipano kvalitetno ulje za dvotaktne motore ... prvo IPON,sada BELRAY,potrosnja mu je 3,5 do 4 litre na 100 km,odlicno ide , nikad nikakav problem nisam imao sa njim,u prostor ispod sedista staje jet kaciga,registrovan je za dvoje... kada sam bio na servisu video sam primerke koji su presli 40 000 km tako da bi mene ovim tempom koriscenja verovatno sluzio do penzije,ali sam pre 10 dana polozio za A kategoriju i u velikoj sam dilemi da li da ga prodam i kupim jaci skuter ili da ga zadrzim i da skupljam pare za neki klasican motor pa da imam i za sitne potrebe skuter a motor za nesto duza putovanja .. sve u svemu u servisu su mi rekli da u ovakvom stanju vredi 900 evra i ja cu se te cene drzati..ako ne mogu da dobijem tu cenu necu ga ni prodavati , jer znam koliko je dobar .... kada je kupljen bio je na popustu za gotovinu i kostao je 1350 evra ... videcu sad da postavim neke fotografije ako se snadjem sa tim dakle cena je : 900 evra i fiksna je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloba78 0 Napisano Avgust 27, 2010 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://cdn.bjbikers.com/images/imported/WK/KpY6X_picture010t.jpg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloba78 0 Napisano Avgust 27, 2010 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://cdn.bjbikers.com/images/imported/Tg/JgiaC_picture012yd.jpg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Avgust 27, 2010 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da si hteo ovako da ih stavis... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloba78 0 Napisano Avgust 27, 2010 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://cdn.bjbikers.com/images/imported/79/F6Dhw_picture011n.jpg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloba78 0 Napisano Avgust 27, 2010 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://cdn.bjbikers.com/images/imported/1e/I8zD0_picture013th.jpg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloba78 0 Napisano Avgust 27, 2010 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloba78 0 Napisano Avgust 27, 2010 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule89 105 Napisano Avgust 27, 2010 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sad kad sam terao svoj xciting, u servisu je bio vitaliti iz kurirske sluzbe sa 80000km na satu, da nije kvalitetan ne bi ga pola kurirskih sluzbi koristilo. Srecno sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloba78 0 Napisano Avgust 29, 2010 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala dule,sto rece neko skuter se prodaje pred kraj skolske godine a ne sada Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloba78 0 Napisano Septembar 5, 2010 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan moze zamena za Qingqi 125 2d u dobrom stanju sa slicnom kilometrazom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloba78 0 Napisano Septembar 11, 2010 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan moze zamena za keeway speed Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloba78 0 Napisano Septembar 12, 2010 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloba78 0 Napisano Septembar 12, 2010 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 562 Napisano Septembar 12, 2010 festina lente, 754 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Sretno sa prodajom ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloba78 0 Napisano Septembar 12, 2010 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala ... secas li se ti mene zajedno smo polagali ti mali sto picis stotku sa free-jem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...