pedja sombor 6 Napisano April 23, 2007 U prolazu, 62 postova Lokacija: sombor Motocikl: DRZ400SM Prijavi odgovor kao problematičan dali neko zna nesto o tome??????????????????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pikec-tuning 1 Napisano April 24, 2007 U prolazu, 21 postova Lokacija: Subotica -Vojvodina -YU Prijavi odgovor kao problematičan Evo znam ja u subotu 28 aprila je Moto Hepeling u SUBOTICI na AS E TRADE JEZERU to je odmah pored AUTO PIJACE dolaze rok grupe i tako to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1153 Napisano April 24, 2007 Ne silazi, 5545 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Meni rekose da ce biti Atomsko Skloniste. Da li je to sigurica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mArKoLiNi 5 Napisano April 24, 2007 U prolazu, 11 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Meni rekose da ce biti Atomsko Skloniste. Da li je to sigurica? Znam da je sugurica da sviraju 15.16. i 17. JUNA u Velikoj Plani Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pikec-tuning 1 Napisano April 25, 2007 U prolazu, 21 postova Lokacija: Subotica -Vojvodina -YU Prijavi odgovor kao problematičan JESTE u SUBOTU uvece svira ATOMSKO SKLONISTE i jos nekoliko grupa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pikec-tuning 1 Napisano April 27, 2007 U prolazu, 21 postova Lokacija: Subotica -Vojvodina -YU Prijavi odgovor kao problematičan Jao MOMCI i DEVOJKE pa ovo U Subotici ima da bude ludnica Bio sam danas da vidim sta se sprema kad tama Kamioni piva -Sprema se Rostilj Velika bina uvece rok koncert Zamislite ispraznili su jedno manje jezero i u Koritu od jezera deru Cros motore ko dodje nece zazaliti traje u subotu celi dan i noc a ujutru kad se odmore idu kuci A nalazi se pored auto pijace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano April 27, 2007 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan da li se to nalazi kod buvljaka barem su mi mtako objasnili neki sporcko rekreativni centri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 948 Napisano April 28, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan krecem ja za SU. oko 2 popodne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pikec-tuning 1 Napisano April 28, 2007 U prolazu, 21 postova Lokacija: Subotica -Vojvodina -YU Prijavi odgovor kao problematičan DA to se nalazi u blizini Auto pijace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pikec-tuning 1 Napisano April 28, 2007 U prolazu, 21 postova Lokacija: Subotica -Vojvodina -YU Prijavi odgovor kao problematičan Evo slike jutro oko 8 sati A ostale slike sutra ili uvece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pikec-tuning 1 Napisano April 28, 2007 U prolazu, 21 postova Lokacija: Subotica -Vojvodina -YU Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano April 28, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan DA to se nalazi u blizini Auto pijace Dakle nemam reci ovo je extra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano April 28, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan DA to se nalazi u blizini Auto pijace Dakle nemam reci ovo je extra A ja otisao u Smederevo, zajebo se ja budala!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano April 29, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan DA to se nalazi u blizini Auto pijace Dakle nemam reci ovo je extra A ja otisao u Smederevo' date=' zajebo se ja budala!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:[/quote'] Ma nisi vidis da su slike iz januara 2004 :shock: :shock: :shock: salim se zajeb je smederevo definitivno ali eto sada imamo alternativu za dogodine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pikec-tuning 1 Napisano April 29, 2007 U prolazu, 21 postova Lokacija: Subotica -Vojvodina -YU Prijavi odgovor kao problematičan Ma nisi vidis da su slike iz januara 2004 :shock: :shock: :shock: Ma to sam i ja video nisam podesio datum na foto aparatu Nisam stigao na sve da razmisljam :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano April 29, 2007 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan bilo je super defile jer bio odlican mesto odrzavanja je takodje super dobro je st je bio ulaz i izlaz na razlicitim mestima pa se na kapijama nije stvarala guzva samo jedna mala zamerka nemojte misliti kao zlo namernu tamo ste mogli kod palica negde organizovati strit fajt sou evo i jdeje za sledecu godinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano April 29, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Vidm mesto bio skroz do jaja sredjeno isao bih sigurno ali zeza me ova nasa carina motor iza æoska a sad praznici levo desno nadam se da ce posle praznika stiæi veæ do moje garaže i pod mojih nogu da vozam,Nista vidjimo se dogodine . Èitam da je u SD-u bilo zdravo off.Vidimo se na sledeæim susretima. :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Maj 22, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Super... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...