bukovski 36 Napisano April 24, 2007 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan e ako je 1000 evra to nemoze niko da pobedi ! Polovnjak za 1000 nema dobar i tacka p.s. samo ovi choperi varijante su dosta skupi tipa 3700 evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PharaohMaster 0 Napisano April 24, 2007 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da ali ne vijam ja taj sto je 990 evra. To je 125ccm. Minimum koji sam vijao bilo je 150ccm,medjutim sad sam se zalepio za ~ 200ccm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir 1 Napisano April 24, 2007 U prolazu, 44 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih voleo da uticem na bilo ciji izbor pri kupovini ali bih rekao par reci. Qianjiang je najveca fabrika u Kini koja zaposljava 9000 radnika i proizvodi 1,2 miliona motora i skutera godisnje. Oko 20% proizvodnje izvoze za Ameriku i Evropu pod imenom KEEWAY.U Kini drze vodece mesto u prodaji skutera i motocikala pod imenom Saab.U oktobru 2005 kupuju Italijanski Benelli i u januaru 2006 obnavljaju proizvodnju u vec propaloj fabrici koja je prestala sa radom juna 2005.Za mesec dana najavljuje se dolazak benellijevh skutera po veoma dobroj ceni.Keeway je od ove godine povecao garanciju na 2 godine magacin im je pun rezervnih delova tako da mislim da je to marka koja obecava .Idite u bilo koju drugu firmu neka vam pokazu rezervne delove, mislim da niko nema.Da neduzim vise licno sam bio prisutan kada je iz kurirske sluzbe decko radio generalnu na matrixu za 10meseci kaze presao 34000km.Spale koji je glavni serviser moza to da potvrdi a mislim da ga iz Beograda mnogi znaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano April 25, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Sta pricate gluposti, koja Yamaha YBR je radjena u Kini, posetite neki sajt npr. www.yamaha-motor-europe.com. pa cete videti da se ta masina sa YBR-a koristi godinama na XT 125r, i XT 125x modelima inace najpoznatijim soft cross modelima firme Yamaha. Cena ti je 2100 e ovde u salonu Yamahe u Nisu. Pozdrav. :shock: :shock: :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forty two 0 Napisano April 25, 2007 U prolazu, 75 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Pricamo gluposti? OK... Fenomenalna kvalifikacija. http://www.tavooo.com/the_motorcycles.php?lang=eng Jedan iz Brazila... a drugi? Iz?:?: :?: :?: To se radi vec godinama, ranije u Koreji (Hyosung)i na Tajvanu. I agregati na XT-u su skoro sigurno sastavljeni u Kini, a onda je su u Japanu uzeli prisrafili to na ram i rekli "MADE IN JAPAN" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PharaohMaster 0 Napisano April 25, 2007 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hteo sam da kazem da se YBR 125 kao celina sklapa u Kini. Za agregat nisam nista pominjao. Ljudi toliko se stvari sklapa u Kini da je to zastrasujuce. Sto bi Yamaha bila izuzetak? Kinezi rade za saku pirinca i kikiriki. Koja globalna firma nema neku fabriku u Kini. Svi zivi imaju. Inace koliko ja znam Yamaha Rodic u NS-u je zvanicni uvoznik Yamahe za Srbiju (ne kazem da mozda nema jos nekih ). Ako pogledas sledeci link http://www.yamaha-rodic.com/cenovnici/motocikli.pdf videces kolika je cena u NS-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forty two 0 Napisano April 25, 2007 U prolazu, 75 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Ma tu se ne zna ko sta pravi... Radilica se pravi na Tajvanu, Ventili u Koreji, Klipovi u Indiji... itd... i sl... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano April 25, 2007 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan jes al bitno da na kraju se sve to proveri i sklopi u Japanu a ne u Kini te je i tu glavna razlika i u ceni i u kvalitetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forty two 0 Napisano April 25, 2007 U prolazu, 75 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Pazi, ako si se ikad bavio marketingom znas da je brand znacajan cinilac cene proizvoda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Maj 9, 2007 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Glasam za kineza. ko kupuje motor za 3000+ evra neka gleda japance, ali ispod 2000e vise se isplati kinez jer su sve ispod te cifre japanci krsine(uglavnom). Kod kineza postoji bar godinu dana garancije, ma kakav god bio, a generalna se uradi za 50e, a veliika je sansa da ina polovnom jap. crkavaju delovi pet puta cesce, a pet puta su skuplji itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano Maj 9, 2007 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ovlašæeni prodavac i serviser Keeway i Qingqi skutera i motocikala. Za svakog sa foruma æu dati popust pri kupovini bilo kojeg modela, pa ako nekoga zanima neka se javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Maj 10, 2007 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan ponuda za QM250 je ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...