mile fazer 4466 Napisano Avgust 27, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan mašem kako kad - rjetko. zna biti neugodno preko 230 na sat, rađe zablendam ili ispružim nogu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Avgust 27, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan sto se spominje 20 soma za choppera? chopperi nisu skupi motori, inace najgluplji tip motora koji postoji, subjektivno... a devojke bez kaciga.. pa ko jos ne zna da samo ruzne ribe nose kacige... i dobro se bruse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Avgust 27, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan ...uvek se javljam ili rukom ili klimnem glavom a u zadnje vreme ne smem sirenom jel mi je zalepio relej sirene pa neće da stane dok ne isturiram motor tako da je čuvam za nedajbože... Sjajno... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Avgust 27, 2010 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Meni je razocarenje sto sam prosli vikend presao 200km a video samo 2 motora van grada. Kriza ubila u pojam. E bas tako! To je realan problem! Jaljaju se ljudi sta zezate, meni se uvek skoro svi jave, naravno ne mrzi me da se javim prvi. Ali sto pravite toliku famu oko cele price? Ako nekome mahnes, i on ti otpozdravi, to je bas cool, kolege ste po dva tocka. Ako se nekome javis, on ne otpozdravi, i to je cool, on motor recimo dozivljava na drugaciji nacin, i fer je od njega sto te ne dovodi u zabludu da isto razmisljate. Je l bi ti vise voleo da te on folira kao da je u istom fazonu kao i ti, a realno nije? Da li svi moramo biti u istom fazonu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzanags 7 Napisano Avgust 28, 2010 Dukags, 291 postova Lokacija: НОВИ САД Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakva fama, cemu, samo opusteno - i sto kazes razliciti smo, neki vole popu, neki popadiju a neki popadijinu cerku, mada sad vec ima dosta i onih koji gledaju i popadijinog sina... al sto rece ima nas razlicitih ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Avgust 28, 2010 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan nemoj da izmisljate da se vecina javlja i otpozdravlja. evo ja od kad sam prvi put seo na motor (pre par meseci), od uzbudjenja masem za sve pare. ono u stilu, EHEj cao, vidi mene, na motoru, trala la la la. evo nesto kao ova klinka na videu i tako kad pocnem da masem, primetio sam da ljudi uglavnom okrenu glavu i prave se da me nisu videli. kao da ih je sramota ??? eto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bucko 103 Napisano Avgust 29, 2010 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS ADV , Yamaha T MAX Prijavi odgovor kao problematičan Bnti pIsnmen je znuk Klture, a jovljjenje,to kko ko kohce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorki 51 Napisano Avgust 29, 2010 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda CX 500C Prijavi odgovor kao problematičan Meni se ne jave stanari u zgradi u kojoj zivim od 74 god.Naravno svi su podstanari,ne znas ko se kad doselio. Mada ima i onih koji dodju samo da prespavaju,njih sam odmah upoznao ;D ;D Imao sam situaciju na poslu gde radim 11 god.cekam u red da mi se prepisu recepti.Pre mene udje GLAVNA sestra doma zdravlja,ja nju znam ona mene ne zna.Stane na vreta i kao gde ces ti,ja njoj idem po zvake i selotep traku kao ne moze unutra ja radim ovde,suprer radim i ja A Dr sva u cudu crkava od smeha,na kraju budem toliko bezobrazan i kazem da me sigurno ne zna zato sto nisan u belom,nego u plavom. Sutra dan je sretnem na hodniku u prolazu i tako se razderem DOBAR DAN,sigurno me zapamtila pola njih se okrenula da vide ko se dere mislim vice. Tako da ko se javi javio se,ko nije nije Ma trebao si da ga srusis se motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...