noveski 150 0 Napisano Avgust 25, 2010 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: glogonj, povremeno karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav braco bajkeri prvi vikend u septembru znaci i poslednji moto skup u ovoj godini masa, odrzace se u Sefkerinu 03.04.9.2010 velike pripreme su u toku tako da ce te biti obavesteni o programu al u svakom slucaju bice ludo i nezaboravno kod Fire Wilsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan Sefkerin 0 Napisano Avgust 25, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan E ovako braco bajkeri u Sefkerinu 03,04,05 septembra2010 odrzace se prvi moto skup u organizaciji moto kluba Fire Wheels Petak 03 septembar 12.00 otvaranje kampa - docek ucesnika uz rakijicu i poklon - druzenje uz muziku i hladno pice -18.00 vecera-gulas - 20.00 rok koncert - Rock Divizion Glogonj - Voodoo Child Pozarevac Subota 04 septembar - ustajanje uz kaficu i rakijicu - 10.00 docek novih gostiju uz zabavni program - 14.00 rucak bajkerski pasulj ala Bora Baka - 15.00 bajkerske igre slede nagrade - 17.00 DEFILE do Barande- jezero uz besplatno hladno pice - 19.00 povratak u kamp i podela zahvalnica - 20.00 rok koncert - Rock Divizion Glogonj - Krizni stab-Srbobran - Voodoo child Pozarevac Nedelja 05.septembar -Ustajanje uz kaficu i dorucak - pakovanje satora i pozdrav za srecan put - Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue King 25 Napisano Avgust 25, 2010 U prolazu, 46 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: honda cb 500 x Prijavi odgovor kao problematičan I naravno ;D, koliki je upad, pice itd.... ;D ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noveski 150 0 Napisano Avgust 30, 2010 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: glogonj, povremeno karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Bajkeri sve je spremno, samo da pocne a pocece i bice ludoooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue King 25 Napisano Avgust 31, 2010 U prolazu, 46 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: honda cb 500 x Prijavi odgovor kao problematičan Niko da se oglasi ;D , ali sam ipak saznao, UPAD 400 din. po motoru ??? , pa ko voli - neka izvoli. Zavisno od vremena , se vidimo ;D Pozzzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noveski 150 0 Napisano Avgust 31, 2010 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: glogonj, povremeno karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Tako je bruda al veruj bice spetakl za sva pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue King 25 Napisano Septembar 1, 2010 U prolazu, 46 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: honda cb 500 x Prijavi odgovor kao problematičan Tako je bruda al veruj bice spetakl za sva pare. Zivi bili, dobro vreme imali , pa videli , samo da ne bude ,obecanje l....radovanje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
armin1 35 Napisano Septembar 1, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan A JA POMISLIO KISAC OVE GODINE STO POSTO KONACNO,A ONO SEFKERIN PA ETO STA CU JADAN MORACU DA UPALIM MOTOR I DA SE PROVOZAM. JES DA CE MI TESKO PASTI AL KAD SE MORA MORA SE UZ SVU SALU, NARVNO DA SE VIDIMO. POZZ I DA SPREMITE RAKIJE I SNAJKI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarbgd 12 Napisano Septembar 1, 2010 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER5, Lyberty125, Typhoon 50... Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav dolazim 03 ili 04 u Sf-u mi je devojka al kad bi mogao samo da okacish nemku mapu gde se tacno u sf-u odrzava skup mislim nije mi problem da se malo provozam i saznam sam gde je tacno al znash i sam koliko ima kaldrmastih ulica tamo a te ulice jbg ne podnosim ni ja ni moj kinez. Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noveski 150 0 Napisano Septembar 2, 2010 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: glogonj, povremeno karaburma Prijavi odgovor kao problematičan nama kaldrme nigde u centru se organizuje skup,tako da nemozes da promasis samo uzjasi magare i gas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarbgd 12 Napisano Septembar 3, 2010 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER5, Lyberty125, Typhoon 50... Prijavi odgovor kao problematičan Ok braco vidimo se tamo sutra tj vecras necte ni vi mene moci da promashite kad vidite kineza koji svetli plavo sa svih strana ko NG jelka e taj sam hahahaha pozzzzzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarbgd 12 Napisano Septembar 4, 2010 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER5, Lyberty125, Typhoon 50... Prijavi odgovor kao problematičan E extra ste organizovali skup nisu bash shatori bili daleko al ni muzika nije bila prejaka tako da je cool Al pohvale idu verovatno najboljem pivu do sad jer skoro nisam popio ovako sveze pivo E i dobra stvar je to shto ste ostavili otvorena mesta za peshake da modu da udju a da ne placaju ( dodushe moze i motor al i nemora). pozzzzzzzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lagnjat 62 Napisano Septembar 7, 2010 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan LA MOTO bio i super se proveo. (Powered by frubar.net) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...