KRX 82 48 Napisano Avgust 25, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: BMW F800 GS Prijavi odgovor kao problematičan Gde da kupim ili ako znate nekoga ko moze da mi napravi nosac za Suzuki Bandita!? Hvala svima u napred i pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Avgust 28, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nazovi Marka cini mi se da ima jedan Givi nosac bas za bandita ako ne moze da ti napravi,meni pravio za CBR600f4,broj je 063622241 a ja imam jedan Kappa kofer od 35 litara sa plocom,skoro nov pa da te kompletiramo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 28, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktiraj Scubu, specijalizovao se za crash barove i nosače kofera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano Avgust 29, 2010 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan zovi marka iz banatskog novog sela,covek radi profi sa debljim cevima i vrlo je korektan sa cenama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Avgust 29, 2010 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan zovi marka iz banatskog novog sela,covek radi profi sa debljim cevima i vrlo je korektan sa cenama Al' nemoj posle da se zalis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...