Guest zvedri Napisano April 23, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam se prebacio na Vespu (et4 150)... eto pitanja... prvo trebaju mi retrovizori , gde ih ima i posto (naravno pogledacu kod moto Davora , danas nisam stigao) a drugo me cisto interesuje ko sta zna o toj vespi , neka iskustva, potrosnja, na sta obratit paznju .. hvala :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forty two 0 Napisano April 23, 2007 U prolazu, 75 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Kazu mi da je motor sa vespe u stvari starter sa americkog bombardera iz 2. svetskog. Bio sam krajnje iznenadjen ali tvrde da je istina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest zvedri Napisano April 23, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan E ludilo, skoro pa vozim bombarder Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest zvedri Napisano April 23, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan E da zanimaju me i alarmi za isti , kao i ostala osiguravajuca oprema kod vespe.. Nego mi pala na pamet i mala Xena (4.100 din) ali nisam siguran koliko je to pametno jer prosto vespa ima oko 110kg i nije problem je ubaciti u kombi ako neko hoce , pa kontam da je bolje neki lanac ili sajla ..?! Mislim ipak je to vespa , nije to bog zna sta ali moja je kapiram da je lanac bolji , a sta je sa sajlama ? Da li je kod sajli presudna brava ili ... ? tnx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano April 25, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Uputi se u Pontaderu , ili jos bolje u Rushanj Moto Gilera , (mislim da je adresa Avalska11 ali proveri na 988), i dobices sve odgovore koje trazis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest zvedri Napisano April 27, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan hvala Aki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...