Charuga 769 Napisano Avgust 29, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Septembar 1, 2010 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Imace deda o cemu da prica unucima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Septembar 13, 2010 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, fotke su prva liga. Spremaj se za "Istočni front". POZDRAV. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Valentina 8 Napisano Septembar 20, 2010 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Procitala i pregledala bez daha...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Septembar 20, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Krasne snimke si uradio i vidim, da ti je poznavanje naših alpa šala mala. :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Novembar 5, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan VIDEO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Novembar 5, 2010 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Vrhunske fotke...svaka cast na putesestvijama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Novembar 5, 2010 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Da li ti je pao na pamet neki drugi tip motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Novembar 5, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Da li ti je pao na pamet neki drugi tip motora? Ponekad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Novembar 6, 2010 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ali se ipak ne odricemo R-a.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Novembar 6, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Prvo, sve cestitke na ovoj voznji, i na tom putu, na koji si cini mi se isao sam... Primetio sam da si na kraju svakog posta ubacio to kako te bole ledja, ruke, pogotovu na voznji kroz planinske predele. Motor jeste fantastican, ali zar ne bi bilo bolje da si i u toku puta uzivao na nekoj makini na kojoj te nista ne boli.....Ne mislim ovde na tvoje i moje godine, i mladji od nas bi trnuli na tom motoru.... Jos jednom sve cestitke, i hvala za predivne slike..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Novembar 6, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan odlicno, slike su predivne, planiram i ja jednom da prodem te alpe, posluzice mi ovaj tvoj putopis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Novembar 6, 2010 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Da li ti je pao na pamet neki drugi tip motora? Ponekad Jesi li primetio koliko imaju R-ova sa dignutim kormanima (superbike umlenker,kako oni kazu)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Novembar 6, 2010 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno nemam reci,u pravu si,jedno je ziveti a drugo biti ziv,svaka cast i hvala na ovako lepom putopisu P.S. Sad je keva zavrsila sa citanjem i gledanjem slika,pa reko da odgovorim ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Novembar 8, 2010 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaaaaaa, kako je dobro!!! Sanjacu te pejsaze, krivine, passove, jezerca! Charuga otrovao si me Alpima! Ne znam samo da li da ti zavidim ili da te sazaljevam? ...Pa zbog one najgore jevrejske izreke, zato sto je tebi jos teze nego meni . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Avgust 5, 2011 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa, sta da kazem, nisam citao jbg... kad sam odlucio na brzaka da negde furnem.E zato se pripremi za sledecu godinu, ti mene vodis na Stelvio ja tebe na Gross! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Avgust 5, 2011 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Pa, sta da kazem, nisam citao jbg... kad sam odlucio na brzaka da negde furnem.E zato se pripremi za sledecu godinu, ti mene vodis na Stelvio ja tebe na Gross! Dogovoreno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Avgust 27, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Moram ponoviti jos jednom,po meni covek koji uvek ima najlepse slike i predivne putopise,stvarno za svaku pohvalu,po drugi put citam ovaj putopis i kao sto rece prethodno neko,svaka slika kao razglednica,fenomenalno.Ovakvo ptovanje i to sa R-om,to je po meni nesto najlepse.Charuga sve pohvale sa moje strane,prelep motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tenere 1 Napisano Septembar 2, 2011 U prolazu, 43 postova Lokacija: UGLJEVIK; RS; BiH Motocikl: YAMAHA XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale zaista,Ja kad bi isao na ovakvo putovanje bojao bih se samo da ne promasim nesto od ovoga!;-) Vidim,bio si i kod nas u Bijeljini!Svaka cast jos jednom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktorka 0 Napisano Septembar 3, 2011 U prolazu, 50 postova Lokacija: Uzice Prijavi odgovor kao problematičan Fotografije kao razglednice....prelepo zaista!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
954 48 Napisano Septembar 13, 2011 Svrati ponekad, 146 postova Motocikl: XR Prijavi odgovor kao problematičan Uvek je uzivanje citati i gledati tvoje putopise!!!! Naravno ,treba imati volje i strpljenja,stajati i prekidati voznju svaki cas da bi se fotografisalo.....svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toma66 50 Napisano Septembar 13, 2011 U prolazu, 85 postova Lokacija: BGD Motocikl: Kawasaki ZZR 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na dobrim tekstovima, slikama koje su profi 100%, a dobio sam ideju za sledecu godinu. Sve u svemu svaka cast majstore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...