Electrokid 1 Napisano April 23, 2007 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan RRRRRRR je zver TDM je nem. Nista bez RRRRRRRRRRR kako TDMmmmm,tdmmm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano April 23, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Presao nepunu 21000, Pilot Road na njemu, Givi Maxia sa nosacem za bocne kofere.Motor je 99 godiste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1410 Napisano April 23, 2007 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Nije RRRRR, ali skoro kao RRR, a pri tom udoban, pouzdana masina, odlican izbor. SREÆNO ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 23, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Nije RRRRR' date=' ali skoro kao RRR, a pri tom udoban, pouzdana masina, odlican izbor. SREÆNO ![/quote'] vidim da se i ovdje lagano sprema nova "sekta" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano April 23, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta napravi daj Deki od tebe???? Ne mogu da verujem sta si TO kupio??? Ma koji ce ti to??? Najizvikaniji motor ikada!!!! Jos Yamaha!!!! Ma mogu da ti pljunu podprozorce! Sretno kolega! Kada peglamo? ps Djurooooo???? :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano April 23, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima jos jednom. 2 Sasa sekta nego sta :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano April 23, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan vidim da se i ovdje lagano sprema nova "sekta" Lagano??? E moj prijatelju.... shvatices i ti .... polako....ide to sa godinama....ko i pihtije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 23, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan vidim da se i ovdje lagano sprema nova "sekta" Lagano??? E moj prijatelju.... shvatices i ti .... polako....ide to sa godinama....ko i pihtije... samo sam se nasmijao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano April 23, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan samo sam se nasmijao... Samo to? Ocekivao sam pricu ja na Avali u gostima.... :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 23, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan samo sam se nasmijao... Samo to? Ocekivao sam pricu ja na Avali u gostima.... :mrgreen: ma ne,to je stara tema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano April 23, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan ma ne' date='to je stara tema [/quote'] Evo ti nova: neki Vas On nije normalan! @Dirrty: Sta ce brat Urke da ti kaze kada se vrati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 23, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan ma ne' date='to je stara tema [/quote'] Evo ti nova: neki Vas On nije normalan! @Dirrty: Sta ce brat Urke da ti kaze kada se vrati? e tako se vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano April 23, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan e tako se vozi Znaci kao malo dete gledam u ovog cudaka zadnja 3 dana... Mora da je to zato sto ima 50ccm vise od mene :misli: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 23, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan e tako se vozi Znaci kao malo dete gledam u ovog cudaka zadnja 3 dana... Mora da je to zato sto ima 50ccm vise od mene :misli: svaki motor moze ici tako,samo treba imati jaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano April 23, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ma ne' date='to je stara tema [/quote'] Evo ti nova: neki Vas On nije normalan! @Dirrty: Sta ce brat Urke da ti kaze kada se vrati? Ima da me rokne sto sam izdao majku Hondu, a onda ce da kaze da su Yamahe samo orgulje i klaviri :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 23, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan ma ne' date='to je stara tema [/quote'] Evo ti nova: neki Vas On nije normalan! @Dirrty: Sta ce brat Urke da ti kaze kada se vrati? Ima da me rokne sto sam izdao majku Hondu, a onda ce da kaze da su Yamahe samo orgulje i klaviri :wink: ja nikada ne gledam dali je to honda,yamaha,kava....nego uvijek model kao model,tdm je jako dobar motor i pouzdan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 23, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Tako Dobar Motor imenjaèe SVAKA ÈAST NA IZBORU!!! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano April 23, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Tako Dobar Motor imenjaèe SVAKA ÈAST NA IZBORU!!! :wink: Hvala ime Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano April 23, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Ima da me rokne sto sam izdao majku Hondu' date=' a onda ce da kaze da su Yamahe samo orgulje i klaviri :wink:[/quote'] Pozdravi mi ga a ako se bude i dalje bunio odsviracemo mu jednu ariju na ovim instrumentima ps Odgleda li onaj video? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano April 23, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ima da me rokne sto sam izdao majku Hondu' date=' a onda ce da kaze da su Yamahe samo orgulje i klaviri :wink:[/quote'] Pozdravi mi ga a ako se bude i dalje bunio odsviracemo mu jednu ariju na ovim instrumentima ps Odgleda li onaj video? Video je do dzadza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano April 23, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan jedino sto me tjesi je ovaj snimak... srecno junace pa da se slusate kako treba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano April 23, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan jedino sto me tjesi je ovaj snimak... srecno junace pa da se slusate kako treba... Snimak je ludilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano April 23, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Snimak je ludilo. Evo ti i jedan snimak za Urketa: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano April 24, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan E neka si prelomio, cestitam! :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano April 24, 2007 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan :thumbsup: .. srecno .. treba menjati swakako .. pa glupo bi bilo .. ima toliko mogucnosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...