-dzony- 207 Napisano Mart 24, 2013 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan E pa moraš biti pažljiv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-dzony- 207 Napisano April 6, 2013 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Da dodam malo kvalitetnije fotografije sirene sa megafonom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1292 Napisano April 7, 2013 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Ajde deder ti to snimi kako zavija pa da cujemo i vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-dzony- 207 Napisano April 8, 2013 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Našao sam na internetu nešto veoma slično, zvuk veoma približan ovoj mojoj. Ako nekome baš znači, snimiću, mada mislim da je ovo dosta relevantno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmikicic 91 Napisano Mart 9, 2014 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Možda sam zakasnio za temu al mi je vreme da ugradim jaču sirenu, pa razmišljam o: http://www.aliexpress.com/item/Car-Electronic-Warning-Siren-Alarm-Police-Firemen-Ambulance-Loudspeaker-with-MIC/1690334317.html Ima raznih modela tamo. Jel neko kupovao neke modele kod kineza? A inače sam razmišljao i o POLICE reklami na leđima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1243 Napisano Mart 10, 2014 Vinyl rider, 818 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Imam ugrađene "vazdušne" sirene-trube (sa kompresorom) na dva automobila. Na jednom je sa dve "trubice" a na drugom sa tri. Zaista imaju lep ton, ali što se glasnoće tiče ni izdaleka nisu u "skladu" sa svojim gabaritima i težinom. Takođe ima i malog "kašnjenja" od momenta pritiskanja tastera sirene pa dok se trube "probude". I ja tražim bolju i jaču sirenu za motor, ali smatram da ove sirene (sa kompresorom) nisu dobro rešenje za to. Naprskaj WD40 ili kapni kap ulja na sve rotirajuce elemente u sireni i da vidis kako MOMENTALNO reaguje, loseg su kvaliteta generalno pa povuku vlagu i rade na suvo pa otud i kasnjenje. Isti problem imam i ja na kolima i to narocito posle zime. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
juzni.ts2000 86 Napisano April 13, 2014 BMWbmwBMWbmw, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Možda sam zakasnio za temu al mi je vreme da ugradim jaču sirenu, pa razmišljam o: http://www.aliexpres...1690334317.html Ima raznih modela tamo. Jel neko kupovao neke modele kod kineza? A inače sam razmišljao i o POLICE reklami na leđima Ma kupi na bubanj potoku, meni jedna ista sljaka vec 2 godine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmikicic 91 Napisano April 13, 2014 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Možda sam zakasnio za temu al mi je vreme da ugradim jaču sirenu, pa razmišljam o: http://www.aliexpres...1690334317.html Ima raznih modela tamo. Jel neko kupovao neke modele kod kineza? A inače sam razmišljao i o POLICE reklami na leđima Ma kupi na bubanj potoku, meni jedna ista sljaka vec 2 godine... Stavio već HELLA sa dve sirene, bolje se čuje, reaguju pomalo, a obzirom da prethodnu nisam koristio, često je pomešam sa isključivanjem migavca pa trubim i kad treba i kad ne treba Hvala u svakom slučaju na savetu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-dzony- 207 Napisano April 14, 2014 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan veoma povoljno, imam i vazdušne i policijske sirene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roga 33 Napisano April 14, 2014 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW F 650 Prijavi odgovor kao problematičan veoma povoljno, imam i vazdušne i policijske sirene Vazdusne su prva liga! Najefikasnije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...