Jump to content

Moto Zajednica

Sijalice 35/35w , gde kupiti???

Recommended Posts

• Skuteras, 3707 postova
  • Motocikl: T-Max 500

Izgleda da ima samo u prodavnicama delova za motore. Ja trazio dugo i nisam mogao da nadjem. Posle stavio one od kola i ugradio dva releja

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Nisam siguran 100%, ali cini mi se da mi je Ribolovac rekao da sijalice koje su isle na moju Afriku RD03 mogu da kupim u prodavnicama delova za traktore. Radi se bas o 35W sijalicama.

• Drug član, 1318 postova
  • Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm

Nisam siguran 100%, ali cini mi se da mi je Ribolovac rekao da sijalice koje su isle na moju Afriku RD03 mogu da kupim u prodavnicama delova za traktore. Radi se bas o 35W sijalicama.

Lalajko imas kod nas u Lazarervcu u Milmihu(gde se prodaju skuteri na savezu).Da se ne mucis trazeci sledeci put.

• motordzija opste prakse, 700 postova
  • Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850

Ima 3 vrste moto sijalica 35W. Sve 3 ima u NS prodavnica Nineks, ulica Brace Ribnikar, marke Narva, Nemacka proizvodnja, cene 300 do oko 800 din u zavisnosti od tipa. Ako je slucajno 35/35W sa lezistem kao kod automobilske H4, pasuju fizicki ali se mora voditi racuna o alternatoru i prekidacu. Alternator dali podmiruje vecu potrosnju, a nagorevanje prekidaca izbegne se ugradnjom releja. Jaca sijalica od 35W daje i vise toplote u zatvorenom faru, tako da i to treba imati u vidu.

• Drug član, 1225 postova
  • Motocikl: Keeway Speed 150

trazi na buvljaku, kod nas na pijaci u jagodini ima, ako ima kod nas ima i kod vas ;) , iste su i od traktora, moja preporuka na pijaci zato sto je 30% jeftinije a isto sranj*, razlika je samo u ceni

• Ne silazi, 6586 postova
  • Motocikl: đački pešački

@Djordino-misli da bi mogao da skockaš sve što hoćeš. Zameniš sve sijalice ledovima, obe pozicije,stop,migacve i mislim da ima i za tablu nešto štedno. Glavni far i dve maglenke su ti 165, sa dugim 175w i dodaš još tridesetak na ostalo led osvetljenje, znači malo iznad 200w. Ako se ne varam TA elektronska dinama ima vršnu snagu od oko 280w što znači da ćeš biti oko 3/4 i to ne uvek. Set ledova osim table izađe oko 1.300 kinti. I imaš opciju Joškinog reglera koji gura punu snagu na svim obrtajima i opterećenju. Za hlađenje reglera meti jedan PC ventilatorčić i ne beri brigu.

• Zainteresovan, 957 postova
  • Motocikl: Varadero PGM-Fi

Narucio sam LED H3 na Ebay,mislim da ce mi one zavrsiti posao da ne bih sve to drugo odradjivao,mislim meni je bitno da te maglenke rade,ne ocekujem je neku svetlost od njih jaku :takoje:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja