nenad cbr 0 Napisano Avgust 22, 2010 U prolazu, 28 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gde da nadjem sijalice 35/35w za cbr 125??? ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Avgust 22, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan ;D U svakoj prodavnici delova za motore. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2093 Napisano Avgust 22, 2010 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da ima samo u prodavnicama delova za motore. Ja trazio dugo i nisam mogao da nadjem. Posle stavio one od kola i ugradio dva releja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Avgust 22, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran 100%, ali cini mi se da mi je Ribolovac rekao da sijalice koje su isle na moju Afriku RD03 mogu da kupim u prodavnicama delova za traktore. Radi se bas o 35W sijalicama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Avgust 22, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran 100%, ali cini mi se da mi je Ribolovac rekao da sijalice koje su isle na moju Afriku RD03 mogu da kupim u prodavnicama delova za traktore. Radi se bas o 35W sijalicama. Lalajko imas kod nas u Lazarervcu u Milmihu(gde se prodaju skuteri na savezu).Da se ne mucis trazeci sledeci put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Avgust 22, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan neće, pobegla mu afrika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Avgust 22, 2010 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Sve moguce sijalice ...http://www.farel.rs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Septembar 25, 2010 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ima 3 vrste moto sijalica 35W. Sve 3 ima u NS prodavnica Nineks, ulica Brace Ribnikar, marke Narva, Nemacka proizvodnja, cene 300 do oko 800 din u zavisnosti od tipa. Ako je slucajno 35/35W sa lezistem kao kod automobilske H4, pasuju fizicki ali se mora voditi racuna o alternatoru i prekidacu. Alternator dali podmiruje vecu potrosnju, a nagorevanje prekidaca izbegne se ugradnjom releja. Jaca sijalica od 35W daje i vise toplote u zatvorenom faru, tako da i to treba imati u vidu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Septembar 25, 2010 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan trazi na buvljaku, kod nas na pijaci u jagodini ima, ako ima kod nas ima i kod vas , iste su i od traktora, moja preporuka na pijaci zato sto je 30% jeftinije a isto sranj*, razlika je samo u ceni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Februar 3, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Da ne postavljam novu temu zna li neko gde ima da se kupi sijalica H3 od 35w,hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Februar 6, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Da ne postavljam novu temu zna li neko gde ima da se kupi sijalica H3 od 35w,hvala unapred Niko nezna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1302 Napisano Februar 7, 2012 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Baci pogled ovde http://shop.motobike.rs/index.php?_a=viewCat&catId=244 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Februar 7, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Baci pogled ovde http://shop.motobike...ewCat&catId=244 Probacu,uzeo sam br pa ga zovem danas mada je ovde nema istaknuto u ponudi ali pokusacu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4233 Napisano Februar 13, 2012 Ne silazi, 6586 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan H3 i H1 nema od 35w, ima H8 i HS1 i standardne balonke i naravno xenonke. Okrenuo sam par sijaličara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Februar 13, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan H3 i H1 nema od 35w, ima H8 i HS1 i standardne balonke i naravno xenonke. Okrenuo sam par sijaličara. Hvala Djunta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4233 Napisano Februar 13, 2012 Ne silazi, 6586 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan @Djordino-misli da bi mogao da skockaš sve što hoćeš. Zameniš sve sijalice ledovima, obe pozicije,stop,migacve i mislim da ima i za tablu nešto štedno. Glavni far i dve maglenke su ti 165, sa dugim 175w i dodaš još tridesetak na ostalo led osvetljenje, znači malo iznad 200w. Ako se ne varam TA elektronska dinama ima vršnu snagu od oko 280w što znači da ćeš biti oko 3/4 i to ne uvek. Set ledova osim table izađe oko 1.300 kinti. I imaš opciju Joškinog reglera koji gura punu snagu na svim obrtajima i opterećenju. Za hlađenje reglera meti jedan PC ventilatorčić i ne beri brigu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Februar 15, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Narucio sam LED H3 na Ebay,mislim da ce mi one zavrsiti posao da ne bih sve to drugo odradjivao,mislim meni je bitno da te maglenke rade,ne ocekujem je neku svetlost od njih jaku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...