Jump to content

Moto Zajednica

Još jedan udes, naheba motorista ni kriv ni dužan

Recommended Posts

• Çelebi, 2415 postova
  • Motocikl: Imam

Kao što u naslovu piše, Željko zextreme je nagrabusio večeras, 21. 8. oko 20h na Avali kod kafane Kumbara. Slomljena ključna kost, gips do kuka i nekoliko modrica. Njegova Danijela je jeftino prošla sa otečenim skočnim zglobom (pala je na debelog zextremea)  :D ako u tome ima išta smešno. Popsy će dati više detalja jer je vozio odmah iza Željka a iza je bio Jimmy. Bio sam neko vreme sa njima u Urgentnom dok su Željku na Rentgenu tražili nešto u glavi ali su svi snimci bili potpuno beli  ;D ;D ;D

Koliko znam, pešak se kretao desnom stranom puta leđima okrenut dolazećem saobraćaju. I Željko i Popsy su svirali više puta ali se ovaj nije okretao i na par metara ispred Željka je napravio dva koraka ka sredini puta. Kontakt je bio teži i svo troje su završili u Urgentnom centru. Po rečima policajaca, pešak se nije kretao pored puta na propisan način, nije započeo prelazak preko puta na propisan način i za sad ne bi trebalo očekivati nikakvu prijavu protiv Željka jer su i on i Popsy zvučnim signalima najavili svoje kretanje.

Bilo kako bilo, 6 nedelja gipsa pa ćemo videti za dalje. Valjda će se brzo i potpuno oporaviti. Više detalja će dati Popsy kad stigne kući od Zextremea.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2888 postova
  • Motocikl: Kliks

Sta reci, sta napisati ?!!  Jos samo s`  neba da pocnu da nas salecu i prica je kompletna.  >:(

Nekako se nisam iznervirao, valjda zato sto cemo se ipak videti, pricati, i zato sto cemo opet voziti zajedno.

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

Evo mene sada od Željka... krenuli smo da se okupimo kod Jimmija na Avali, popijemo pice i da mi ispričaju kako im je do 00 bilo na letovanju i da mi kažu kako sam woosie što nisam išao i ja. Zextreme i Danijela su me čekali kod 1000 ruža taman da ispale cigaru i da mi se pohvale novim Anakee 2 gumama koje drže ko blesave... još ja kažem "idemo lagano, ja nemam takve gume i nemogu da se jurim"... lagano jedna, druga krivina i kod prve autobuske stanice (kafana Komina ili nešto slično) situacija sledeća...

u levoj traci stoji autobus na stanici i iza njega kolona.... idemo lagano i najednom na nekih 2 m od Željka iskoračuje čovek na put nama leđima okrenut... oboje skačemo na sirenu i kočnicu ali čovek nastavlja da ide ka sredini kolovoza i dalje okrenut leđima, Željko beži ka sredine trake mećutim ne uspeva da izbegne pešaka koji se ni na jedan momenat nije niti okrenuo, niti usporio... dolazi do kontakta... sve što sam iskucao se desilo u 0.5 sec

Željko i Danijela preleću preko motora, stim što je Željko zakačio glavom autobus i zatim skoro podleteo pod njega... pešak je odleteo na drugu stranu... samo da napomenem, pešak nije trčao da uđe u autobus, sve je bilo otprilike između prvog i drugog točka autobusa... šta je hteo to meni nije ni sada jasno...

u svakom slučaju jutro je pametnije od noći pa ćemo kasnije videti šta i kako...

• Enduraš, 6389 postova
  • Motocikl: CRF300L

Neverovatno kako lako motorista dozivi teske povrede. Narod je sve blesaviji i sve manje gleda oko sebe dok ucestvuje u saobracaju, makar i kao pesak. Zato u poslednje vreme sve vise izbegavam asfalt, rizici su preveliki, a oporavak od povreda dug :(

• U prolazu, 45 postova
  • Motocikl: Honda cbr1000f

Danijeli i Zeljku zelim brz oporavak. Juce sam naisao par minuta posle udesa,mada ja mislim da je pesak video autobus i nista vise oko sebe. imam nesto slicica loseg kvaliteta,koje sam poslao Popsyju...

• Svrati ponekad, 212 postova
  • Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50

Drago mi je sto ste ok,i sto su vas pustili gajbi... da su vas zadrzali u bolnici bilo bi mnogo zahebano...tek tamo bi nahebo :)

Brz oporavak zelim ;)

• Çelebi, 2415 postova
  • Motocikl: Imam

Mi smo gajbi, sve nas boli i mnooogo nam je dosadno;)

I treba da se dosađujete. Tako ćete brže da se oporavite a ne da vitlate okolo ko pomahnitali  ;D

Ćuti i zarastaj  ;)

• Svrati ponekad, 128 postova
  • Motocikl: KLE 500

Zelim im brz oporavak.

Bas smo se drugar i ja vracali sa kratke voznjice u to neko vreme i videli opaku guzvu pre avale (isli smo iz pravca zuca), i oducimo da zaobidjemo to preko avale/belog potoka pa nismo videli sta se desilo, a nadao sam se da nisu motoristi :/.

• Ne silazi, 6281 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000

Ooooooooooo u 35 P materina!!!!!!  >:( >:(>:(

Želim vam brz oporavak i dooooooobru odštetu! Treba nekome skinuti kožu sa leđa zbog ovoga!

Dobro da nije nešto mnogo gore.... Uh, svašta se moglo desiti.

• Svrati ponekad, 178 postova

kolegama zelim brz oporavak.bas me zanima kakav ce naslov u novinama da osvane(ako ga uopste i bude)?bahati motociklista udario sirotog pijanog pesaka na razdelnoj liniji kolovoza koji je zurio na autobus????hmmmm ne bi me zacudilo  :o >:( >:(

• "Greasy Thumb", 442 postova
  • Motocikl: F650 ST Furuna

Pre svega brz oporavak Danijeli i Zeljku!!!

BTW... sinoc sam video sta znaci zaista biti bajker ( dosta je ljudi stalo i prislo ) i prijatelj ( svaka cast Popsy, Jimmi, Jimmice...Toske ( ako sam dobro zapamtio )) ... ali sam video i sta znaci biti teska sisa ljudska i ... ma nema veze... cuo sam dosta glupih komentara okolo dok sam stajao ali... to nista novo... uzasno sam se osecao kada sam gledao kako kolege na dva tocka bez problema obilaze mesto udesa niti da pogledaju a kamo li da pitaju da li je sve ok... ali... to je nasa tuzna sudbina... malo nam je ovih kamikaza i onih okolo sto jedu g**** trebamo i medju sobom da budemo djubrad... ma... na kraju... samo nek su oni dobro hebes sve ostalo...

Inace... iako sam sektas... sinoc sam se uverio sta je Yama... Popsy je velemajstorskim zahvatom ukazao prvu pomoc i ispravio menjac i fuzaster i Yama je otisla vrlo ponosno!!!

Dobar je to motor :)  

• Svrati ponekad, 178 postova

jbg ranko,takvi smo ljudi,tu nema pomoci!uvek stanem nekom da pomognem,ne gledam sta vozi ako je neki kvar u pitanju,nego uvek stanem i pitam da li treba neka pomoc!a sto se tice nezgoda saobracajnih,nema tu sta da se gleda vec pritrcavam u pomoc ako treba!  ;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja