BusMan 2025 Napisano Septembar 4, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Komsija, posvadjaj se cesce sa gospodzom da citamo dolicne putopise !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 4, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan rekoh ja da je baba honda spremna za put,sednes sipas GORIVO i nemislis dobar motor,lepa turica, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siny 139 Napisano Septembar 7, 2010 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Modrica Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast!!! Uzivao sam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavonac 81 Napisano Septembar 8, 2010 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Varaždin Prijavi odgovor kao problematičan Nikad nisam sa takvim uživanjem pročitao putopis po bližoj mi okolici!!! Neobičan način izražavanja, pravo osviježenje!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Septembar 8, 2010 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Vujo, slikaš rečima. Ovo se zove putopis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Septembar 9, 2010 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan znači neću odustati od namere da čim budem imao vremena i para (pa makar i u penziji ;D ) napravim turu do Izmira i nazad Vujke, alal ti vožnja, imamo slična interesovanja kada su u pitanju putovanja svaka čast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Septembar 9, 2010 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj putopis treba da se zove "Imate probleme u ljubavi? Bez brige, tu je HONDA!" Svaka cast majstore! Procitao sam putopis i sad kasnim na sastanak al' bas me briga, uzivao sam u tvojim opisima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Septembar 9, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Maestralno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Septembar 14, 2010 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Sve su one veštice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Septembar 14, 2010 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan A da, putopis je odličan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Septembar 15, 2010 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Predeli kroz koje si proputovao su toliko inspirativni da bi mnogi dobili inspiraciju za putopis. Kako god, ovaj tvoj je zaista lep. Hvala ti što si mi njime pomogao da se i ovaj put zadivim i još jednom obiđem tu rutu koju sam i sam obišao. Pitanje: Jesi li obišao Motovun? Ako nisi, sledeći put ga ubaci u planer POD OBAVEZNO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav Gajic 158 Napisano Septembar 17, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast,fantasticno .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Septembar 17, 2010 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na ovako prelepom putopisu,nemam reči. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1285 Napisano Septembar 17, 2010 prisutan, 1140 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast,ja sam nedavno bio u Puli, a i rođen sam tamo i odrastao,i sve što si rekao za ljude imaš pravo,Istra je posebna,kako po ljudima tako i geografski,i po prirodi.... A da ljudi od posla nemaju vremena to potvrđujem,i ja sam čekao veče da se nađem sa ljudima sa kojima sam odrastao,pa sam malo i zanemario razlog zbog kojeg sam otišao u Pulu,a to je moto skup!! Ali i oni moraju da rade kao i mi svi!! Pošto sam rođen tamo,svako malo me uhvati kriza i živ Bog me ne može spriječiti da odem!! Nemam pojma ali mi je lijek otići tamo!! U svakom slučaju odlična priča,sa porukom,sa zaključkom,za svakoga ponešto!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...