Jump to content

Moto Zajednica

Golotinja

Recommended Posts

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Zamislite motor bez sarenih oklopa, bez nafrizirane masine koja zudi za visokim obrtajima, bez silne elektronike i bljeshtavih diodica...

Sta vam ostaje?

CgSKh_picofday0203pf3.jpg

Ma NEEEE!

Nego ono, sustina!

404.jpg

404.jpg

Motor na kojem cete zaboraviti jurnjavu vrtoglavim brzinama, motor koji vas vraca u vreme kad su vas kao klinca prvi put 'posadili' na neki pravi 'veliki' motor, motor koji poput manekenke u toplesu privlaci paznju gde god da se sa njim pojavite...

Ja kao ljubitelj sportskih masina nikad nisam mogao da zamislim ovako nesto, medjutim sad dolazim u situaciju da se otimam za kljuceve.

E to bi vam ukratko bio opis Bandita, za one znatizeljnije reci cu da je proizveden 2004-te, da je za sad pretrcao 4500km, da ima 600ccm,78ks itd, itd... Uostalom, kog je to briga, bitna je, kao sto sam gore rekao- SUSTINA!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2314 postova
  • Motocikl: Yamaha XT600

Ako sam dobro zakljucio motor je pazaren? Ako je tako, cestitam!!! Taj Bandit N je prelep motor, jedan od lepsih nakeda sa cistim, skladnim linijama, nesto sto je svima dopadljivo....

:kul: :kul:

• MK. Sirius - Srbija, 806 postova
  • Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08

Bandit mi je jedan od naj motora,i voleo bih da mi sledeci motor bude Bandit 600..

Koliko je kostao ovaj bajk!? moze i pm..

• Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N
Svaka cast, i nikako se ne povijaj pred vetrom da se vidi ko je pravi muskarac

Nazalost, za vangradsku voznju ce morati da dobije neki vetrobran, ne zbog mene, nego zbog caleta, on vise nije u godinama kad moze da izigrava frajera...

Ali ja zato po gradu, kozna jakna 'dva prsta raskopcana', pod ler gas, i da vidis bato sta je shminkeraj... :lol::lol::lol:

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde

Lep Bandido, nema šta.... Nego uzimaj onu 10-ku da se vozaš k'o èo'ek...a ne ''prejako mi je''... :cry:

Hvala puno svima!

Pa verovatno znaci u potrazi za "636"

UPRAVO TO!!!

Nego uzimaj onu 10-ku da se vozaš k'o èo'ek...a ne ''prejako mi je''...

Dex, stvarno nemam ni para za odrzavanje a ni samokontrole da teram tako nesto, bojim se da cu malo da je osrafim pa ce djavo da mi bude kriv...

Inace sve drugo stoji- to je motor koji je na top-listi mojih zelja, ali... :(

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja