Kiro 153 Napisano Avgust 18, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Nije reklama, ovo je preporuka. Ovih dana sam pravio neki deo za motor za koji je najlakse i najbolje iseci vodom (waterjet-om). Ja sam uspeo da nadjem 3 firme koje to rade, Waterjet Mladenovac, Slovas Cacak i Aquarez okolina Rume. Slovas mi najdalje, pa ih nisam zvao. Ovi iz Mladenovca su se jos davno pokazali kao bezobrazni, ali sam opet stupio sa njima u kontakt i video da nisu promenili poslovnu politiku - svaki deo koji isecete kod njih, bez obzira na velicinu, slozenost i utrosen materijal kosta najmanje 40e. Meni su trebala 2 dela, dakle 80e. Naravno, mnogo, odustanem od toga. Posaljem mailom crtez u Aquarez, oni mi traze broj telefona da me nazove covek koji radi na masini. Sutradan (petak) poziv, dogovorimo se da dodjem do njega u ponedeljak, ali zbog nekih svojih obaveza nisam mogao pa dam čoveku odresene ruke, odaberem materijal i posaljem novac. Malopre mi je stigao deo, odradjen bas onako kako sam ocekivao, a cena je tri puta niža nego kod ovih u Mladenovcu. Ako bi nešto da seckate, moja topla preporuka za ovu firmu! http://www.aquarez.rs/kontakt.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Avgust 18, 2010 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Daj da vidimo sta su tebi radili, cisto da steknemo otprilike i uvid u cene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6405 Napisano Avgust 18, 2010 Enduraš, 6386 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan I mene interesuje isto to. Da li mu crteze saljes u vektorskom formatu ili obicnu sliku ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Avgust 18, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam im poslao u vektorskom formatu. Nemam trenutno sliku, kad uslikam okačiću. U pitanju su dva komada aluminijuma (1.5mm) dimenzija 500x180, sa prilicno dosta sečenja. (maska hladnjaka) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6405 Napisano Avgust 18, 2010 Enduraš, 6386 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan E upravo masku hladnjaka hocu i ja da uradim, smo sto cu ja od sjajnog prohroma. Odakle ti vektorski crtez maske ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Avgust 18, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam Aci objasnio na pp da napisem i ovde. Oni imaju svoje materijale, ali rade i sa materijalima koje vi posaljete. Mnogo je lakse da urade sa njihovim materijalom, a tesko da razlika u ceni moze da bude velika. Vektorski crtez moze da napravi svako ko ume da radi u Auto cadu (mozda i Corelu) uz pomoc slike onoga sto zelite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Avgust 18, 2010 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Kako se formira cena? jel po debljini materijala, duzini isecka ili kako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Avgust 18, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Kako se formira cena? jel po debljini materijala, duzini isecka ili kako? Pa to bas i ne znam. Ja kad sam zadovoljan cenom i ne pitam takve stvari, sto se mene tice mogu i odokativnom metodom. Pretpostavljam po duzini reza, ali utiče i debljina i čvrstoća materijala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...