pajosk8 1 Napisano Avgust 18, 2010 U prolazu, 67 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki Er-5 Prijavi odgovor kao problematičan Dali neko moze da mi objasni koji je problam sa magnetom kod kawasakija er5??ja ga vozim vec 2 god (30 000) km,i nisam imao problema(samo redovan servis ),ali sam cuo da ima neki problem sa nekim magnetom?Ne znam,sta je uopste taj magnet? Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Avgust 18, 2010 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan Magnet ti je ujedno i zamajac na motoru. Na njemu su stalni magneti koji kad motor radi jel, se vrte (jer je prikacen za radilicu) oko namotaja i tako pravi struju na motoru. A ako nemas problem s magnetom...sedi i vozi se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Avgust 18, 2010 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam cuo da je magnet mana tim agregatima, to je vazilo za stariji tip GPZ i KLE koji imaju 95% isti agregat kao i ER-5, ALI na novijem tipu GPZ a samim tim i ER-5 je resen taj problem, tako da nemas brige, sedi pali i vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajosk8 1 Napisano Avgust 24, 2010 U prolazu, 67 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki Er-5 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru... :)Ako mozete stavite slike vasih motora... Hvala. Pozdrav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...