MajorSoul 141 Napisano Octobar 19, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Zuto je zuto ;D ;D ;D Srecno ga vozio i puno kilometara presao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Octobar 20, 2010 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Keeway je kinez (kao kvalitetniji), Kymco je tajvanac. Po onome sto sam probao, stvarno je za klasu iznad svih kineza. Cena Kymco maxi skutera je skoro ista kao i Yamaha, Piaggio, Aprilia...sto svakako govori nesto... Srecna voznja, bas je lep... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Keke 2 Napisano Februar 26, 2011 U prolazu, 36 postova Motocikl: Kymco super 8 125 Prijavi odgovor kao problematičan Vreme je za prvi servis, pređeno nepunih 500km. Čim se istopi sneg, zakazujem. Zamerke nemam, osim par sitnih. Naime, šrafovi... Prvo mi je popustio jedan od šrafova koji drži osnovne nogare i umalo da mi motor padne prilikom stavljanja na njih. Jedva sam ga zadržao rukama, jedna strana nogare se totalno razlabavila i šraf ispao. Da ne pominjem da mi to ne bi priznali kao njihovu grešku u servisu. Rešano ponovnim dotezanjem i jačim stezanjem šrafa i od tada je sve ok. Kasnije je ispao/nestao jedan od šrafova koji drži prednji blatobran... Stavio drugi, jače zategao i sve je ok. Onda kasnije, prilikom podizanja sedišta primetim da mi se celo sedište klima, landara. Pogledam i vidim da se izvukao šraf oko kog se sedište podiže. Zavrnuo sam ga i dotegao (teškom mukom jer je teško prostupačno) i od tada je ok... I to je sve. Osim ranije komentarisanog nagiba sedišta vozača ka napred koje na dužoj vožnji ume da bude neudobno i neprijatno (klizanje ka napred), problema nema... Pregledao sam sve ostalo šta sam video. Deluje zategnuto, a poslednjih 200km nije bilo problema. I još jedna stvar se dešava. Kada nas dvoje sedne na motor i težina pređe 160kg, osećaju se pojačane vibracije koje nestaju samo pri dodavanju gasa, dok su na krstarenju baš primetne. Osećaj je recimo kao da vozim na felnama ili bez amortizera. Penjanje na ivičnjak ili prelazak preko rupe je primetno grub, kao da se amortizer skupi maksimalno i udari u graničnik. Bio je na najmekšem ogibljenju, pa sam dotegao zadnje amorte na predzadnji, 4. nivo i situacija se jedva primetno promenila. Dok se vozim sam (oko 100kg), sve je odlično. I odziv na gas i ležanje i obaranje, sve je odlično. PS Neka moderator u naslov teme ubaci "Kymco super 8 125" ili kako već misli da treba kad već nisam otvorio novu temu za novi skuter. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Februar 26, 2011 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Lep sqt, nek te sa srecom sluzi ! A ovo za srafove je nekoga na sklapanju Srbiji mrzelo da pritegne, tuga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-dzony- 207 Napisano Februar 26, 2011 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Kymco super 8 i super 9 su SJAJNI! Vozio vise razlicitih komada. Po meni to kupi. Kymco Agility po meni je jedan od losijih skutera koje sam vozio,ne preporucujem (bez namere da vredjam) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Keke 2 Napisano Februar 26, 2011 U prolazu, 36 postova Motocikl: Kymco super 8 125 Prijavi odgovor kao problematičan Lep sqt, nek te sa srecom sluzi ! A ovo za srafove je nekoga na sklapanju Srbiji mrzelo da pritegne, tuga Da, strašno je da nemar naših servisera pokvari utisak o skuteru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Keke 2 Napisano Februar 26, 2011 U prolazu, 36 postova Motocikl: Kymco super 8 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kymco super 8 i super 9 su SJAJNI! Vozio vise razlicitih komada. Po meni to kupi. Kymco Agility po meni je jedan od losijih skutera koje sam vozio,ne preporucujem (bez namere da vredjam) Pa kupljen je pre par meseci, evo sada je vreme za prvi servis. Kažu da košta oko 1200 dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Februar 26, 2011 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da dopumpas gume kada voziš dvoje (mislim da je na 2,2 bara) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Keke 2 Napisano Februar 26, 2011 U prolazu, 36 postova Motocikl: Kymco super 8 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam se setio toga... Ali zar neće biti još tvrđe onda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki_bg 38 Napisano Februar 26, 2011 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Beograd-Dorćol Motocikl: Honda hornet, Fz6,f800gs Prijavi odgovor kao problematičan Imas u prirucniku koji si dobio uz njega, na koliko treba da se pumpaju gume sa jednom osobom a na koliko sa dve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Keke 2 Napisano Mart 11, 2011 U prolazu, 36 postova Motocikl: Kymco super 8 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pregledao gume i dopumpao na 1.8/2.0 (bile su za jednu desetu slabije) i nema razlike. Ne piše kako ide za jednu, a kako za dve osobe, samo ovo što sam napisao. Servis odrađen, sve je ok, a za ove vibracije/tvrdoću kada je opterećeniji, kažu da je super8 inače malo tvrđi i da je tako kako je. Ebem li ga... Bitno je da nema problema kad sam sam, a ostalo je sve u najboljem redu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Keke 2 Napisano April 25, 2011 U prolazu, 36 postova Motocikl: Kymco super 8 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pređeno 1100km, sve je u redu, sve štima, potrošnja se namestila na ispod 4L... Jedino i dalje osećam te neke vibracije kada još neko sedne na motor... Bio do servisa kad sam prolazio tuda i pokazao im, oni probali, gledaju, nemaju predstavu šta bi moglo biti. Do amortizera nije, ništa ne češe kad se optereti... Ne znam ni kako bih opisao osećaj. Kao kada je neki ležaj potrošen, nemam pojma ni sam... Kao da je amort stisnut do kraja i da tako ide tvrdo na tvrdo. I skoro svako nastupanje na ivičnjak brzinama preko 15-20km/h (da napomenem - ne visoki ivičnjak, već onaj konusni, dakle bez udarca) oseti se kad da se amort stisne do kraja i udari u graničnik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žeki 1 Napisano April 26, 2011 U prolazu, 13 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Keeway Outlook 150cc Prijavi odgovor kao problematičan Ja presao 300km, prosle nedelje tek okacio table. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Keke 2 Napisano April 26, 2011 U prolazu, 36 postova Motocikl: Kymco super 8 125 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš li ti tih problema kada sedne još neko s tobom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žeki 1 Napisano April 28, 2011 U prolazu, 13 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Keeway Outlook 150cc Prijavi odgovor kao problematičan Za sad nemam nikakvih vibracija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
КГБ 11 Napisano Maj 13, 2011 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Дорћол Motocikl: Honda Dylan 150cc Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав људи, полако ми Кимко улази у нишан само сад сам у дилеми јел боље Супер 8 или Сити Агилити -оба 125цц http://www.polovniautomobili.com/oglas1132118/kymco_super_8/ -колега са форума или од дилера: http://www.polovniautomobili.com/oglas1131872/kymco_agility_125_r16/#4 http://www.polovniautomobili.com/oglas1134100/kymco_agility_city_125/ Супер 8 ми нешто сумњива та 14" и мало је оштећен, док је Сити ипак доста скупљи али ипак подношљиво Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Keke 2 Napisano Maj 14, 2011 U prolazu, 36 postova Motocikl: Kymco super 8 125 Prijavi odgovor kao problematičan Isprobaj ih. Mašina je ista, samo uporedi udobnost i ispravnost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
КГБ 11 Napisano Maj 14, 2011 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Дорћол Motocikl: Honda Dylan 150cc Prijavi odgovor kao problematičan Био данас провозао оба код Супер 8 седиште је нешто ниже и клизаш са њега врло лако, док је Агилити удобнији али не много ... Супер 8 је доста изубијан напред-наводно жена на паркингу га покупила, али прича продавца да се женско упаркирава са 40-50Км/ч недржи воду... кочнице су нешто шантаве -неће па одједном закопа ... а и сами точкови 14" ми нешто нележе, мада све се решава смањењем цене ... али оба продавца су закуцали цене и нема мрдања нимало, а написали : Хитно или ћу сачекати крај сезоне или ипак узети В3 јер изгледа да се мотор-скутер купује срцем, а не разумом Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1745 Napisano Maj 14, 2011 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/oglas1007447/piaggio_liberty_200/ Isplati se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
КГБ 11 Napisano Maj 14, 2011 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Дорћол Motocikl: Honda Dylan 150cc Prijavi odgovor kao problematičan Znam, čuo sam se sa njim pre metar dana i jurim tog matorog iz YU biz centra, već 2 nedelje ali se najavlja na telefone ili je stalno nedostupan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Keke 2 Napisano Jul 20, 2011 U prolazu, 36 postova Motocikl: Kymco super 8 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pređeno 1100km, sve je u redu, sve štima, potrošnja se namestila na ispod 4L... Jedino i dalje osećam te neke vibracije kada još neko sedne na motor... Bio do servisa kad sam prolazio tuda i pokazao im, oni probali, gledaju, nemaju predstavu šta bi moglo biti. Do amortizera nije, ništa ne češe kad se optereti... Ne znam ni kako bih opisao osećaj. Kao kada je neki ležaj potrošen, nemam pojma ni sam... Kao da je amort stisnut do kraja i da tako ide tvrdo na tvrdo. I skoro svako nastupanje na ivičnjak brzinama preko 15-20km/h (da napomenem - ne visoki ivičnjak, već onaj konusni, dakle bez udarca) oseti se kad da se amort stisne do kraja i udari u graničnik. Drugari, da se javim i ja posle nekog vremena. Problem sa onim vibracijama je rešen, naime reč je bila o nekakvom ležaju u diferencijalu ako sam dobro razumeo ljude u servisu. Jedan dan po dogovoru ostavio motor i sutra mi javili da su našli šta je. Pokrila garancija, sve korektno i brzo i to je to. Kažu da do sada nisu čuli da je igde bilo takvih problema. Nisam ja ništa zeznuo, već je fabrički... Još samo da se izborim sa nagibom na sedištu i klizanjem unapred. To ću kod nekog tapetara otići da doda malo mase i napravi mi lepo i ravno, čak nagnuto ka nazad. Da se uvalim k'o čovek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...