Boban 499 Napisano Avgust 17, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Braco i sestre bajkeri, zadovoljstvo nam je da vas pozovemo na III moto susret Bratunac 2010, koji ce se tradicionalno odrzati 20-22 avgusta 2010 na Rajskoj plazi u Bratuncu. Obzirom na cinjenicu da se blizi kraj ljeta pozivamo vas da dodjete da se druzimo i opustimo uzivajuci u lijepom vremenu, raskosnom prirodnom ambijentu i kupanju u Drini koja je u ovo doba godine najtoplija. Nasa mala ekipa iz MK Bratunac se priprema da doceka sve prijatelje i ljude dobre volje uz prepoznatljivo bajkersko gostoprimstvo sa standardnim sadrzajem. Znajuci da je kraj sezone, ekonomska kriza, kao i da smo svi olaksanih dzepova pred kraj sezone, potrudicemo se koliko mozemo da finansijski moment gurnemo u drugi plan. Ulaz je besplatan, riblja corba u petak, bajkerski pasulj u subotu, kafa i dorucak u nedelju su takodje besplatni. Protivimo se inflaciji i poskupljenjima pa ce pivo biti kao i do sad 1 KM ili 0.50 EUR . U petak ce da svira CD a u subotu prase Libido iz Kragujevca i Gnijev Andjela Sto se tice smjestaja, na raspolaganju je besplatan kamp na Rajskoj plazi, sa tekucom vodom i tusem, kao i mogucnost da rezervisete sobu u motelima u Bratuncu po simbolicnim cijenama. Udaljenost grada od plaze je 5 km. Trenutno ispitujemo jos jednu varijatnu smjestaja, u privatnom aranzmanu u blizini same Rajske plaze, pa cemo ubrzo imati i tu informaciju. Iskoristio bih priliku da se zahvalim opstini Bratunac koja nam je pruzila podrsku, kao i prethodnih godina. Dakle vase je samo da dodjete, mi cemo se potruditi za ostalo . Prijatelji, dobrodosli! Mali podsjetnik o lokaciji: Geografska orijentacija: Valjevo-Bratunac 70 km Loznica-Bratunac 70 km Uzice-Bratunac 80 km Tuzla-Bratunac 100 km Bijeljina-Bratunac 100 km Kontakt za smjestaj u motelima u Bratuncu: Motel "Evropa" 2 krevetne, 1 krevetne, francuski lezajevi, sa kupatilom prenociste za 1 osobu: 20 KM (10 E) prenociste, 5 KM vise za dorucak Tel za rezervaciju: +381 63 7518509 +387 56 410 926 Motel "Jasen", : 2 krevetne i trokrevetne sobe, skromniji smjestaj, sa zajednickim kupatilom na spratu: prenociste za 1 osobu 10 KM (5 E) Tel za rezervaciju: +387 56 410 688 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2623 Napisano Avgust 17, 2010 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da se upisem da dolazim :) idemo svi u Bratunac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Avgust 17, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Da se upisem da dolazim :) idemo svi u Bratunac Javio sam komsinicama da dolazis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 17, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan bio sam prosle godine, i bilo je mnogo dobro. ako se uspem organizovti, obavezno dolazim na kupanje! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Avgust 17, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan bio sam prosle godine, i bilo je mnogo dobro. ako se uspem organizovti, obavezno dolazim na kupanje! ;D Ti si ovde skoro domaci. Gledaj da se organizujes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Avgust 17, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan I nas 10ak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Michel 69 Napisano Avgust 17, 2010 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: BMW R 1200 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Dragi Bobane Prosle godine smo Duca i ja bili i odusevili se i skupom i jasenom. Stizemo i ove godine. Veliki pozdrav za pravog domacina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 17, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Au majku mu..nije mi gotova djunta.. Za Kepijadu mora biti..pa se widimo tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2623 Napisano Avgust 17, 2010 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Po gradu se prica da ce dosta ljudi u Bratunac za vikend doci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Avgust 17, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan I nas 10ak Ostali nisu sigurni? Au majku mu..nije mi gotova djunta.. Za Kepijadu mora biti..pa se widimo tamo Naravno, iz vise razloga :-X Dragi Bobane Prosle godine smo Duca i ja bili i odusevili se i skupom i jasenom. Stizemo i ove godine. Veliki pozdrav za pravog domacina. To je jako lijepo cuti. Vjerujem da ce i ove godine biti dobar provod. Cekamo vas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Avgust 17, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Dociceemo ja i bmandzic na picence i usput da malo razbijemo monotoniju istih motora ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 69 Napisano Avgust 17, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan spremam sator za petak ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Avgust 17, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan spremam sator za petak ! Odoh da pokosim travu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 69 Napisano Avgust 17, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan spremam sator za petak ! Odoh da pokosim travu ;D da smotam pod glavu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Avgust 17, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Da ponovim i ovde, Boban,supruga i cela ekipa su extra tako da je provod zagarantovan. Nas >>MO(A)TORCE su u neobaveznom svraćanju dočekali kao kumove-zamislite skup. Ukradem li slobodno eto me, ko može neka ne propusti. Malo podsećanje iz juna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 18, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan spremam sator za petak ! Odoh da pokosim travu ;D da smotam pod glavu ;D Kaki ste bre to ljudi? Ja neam shator..ustvari imam neki vojni ali ... imam vrecu paa Bobane ima li tamo mogucnost kreveta? Stenara nije gotova ali tetka cbejka uvek spremna za bahanalije Vidim gore da ima..za svaki slucaj vreca ide na luftiranje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Avgust 18, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Kaki ste bre to ljudi? Dodji da utvrdis . Ako treba neka pomoc javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pexon 0 Napisano Avgust 18, 2010 U prolazu, 48 postova Lokacija: toxic Motocikl: Suzuki Bandit 1200 Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan jel Bobane ? Uz ove jeftine sobe jel ide i nesto zensko ? Evo ako dolazi moj drug Kepo dolazim i ja ! ebo zemlju koja Bosne nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Avgust 18, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan jel Bobane ? Uz ove jeftine sobe jel ide i nesto zensko ? Evo ako dolazi moj drug Kepo dolazim i ja ! ebo zemlju koja Bosne nema Kad je za sarmantne momke bila kriza ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pexon 0 Napisano Avgust 18, 2010 U prolazu, 48 postova Lokacija: toxic Motocikl: Suzuki Bandit 1200 Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sad cu da zovem KEPU ! :D A jel ima i neki viski osim piva ? ? ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Avgust 18, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Sad cu da zovem KEPU ! :D A jel ima i neki viski osim piva ? ? ? Hahaha. I to ti je poznato ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Avgust 18, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Dociceemo ja i bmandzic na picence i usput da malo razbijemo monotoniju istih motora ;D Ne zurite samo isti dan nazad kao prosle godine. Znas da Mandzicu pecanje ide od ruke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pexon 0 Napisano Avgust 18, 2010 U prolazu, 48 postova Lokacija: toxic Motocikl: Suzuki Bandit 1200 Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan i da se ogradi drina , moze biti da mi padne na pamet da se kupam nocom ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmandzic 21 Napisano Avgust 18, 2010 U prolazu, 83 postova Lokacija: ROGATICA RS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 19, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Moze li neko da izbaci koordianate desavanja? Ja bih krenuo malo kasnije u subotu..pa ako neko hoce moze samnom.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...