hitman 355 Napisano Avgust 13, 2010 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan 2008 godiste, registrovan do aprila 2011, presao 21,000km Nov lanac i lancanici, fabricki alarm, board kompjuter, grejaci rucica, stitnici za ruke, dodatak za vizir, BMW bocni alu koferi sa nosacima, BMW bocni vario koferi sa nosacima, BMW tank torba, normalno sediste i nisko sediste. Cena: 9000e. Mikka me je zamolio da postavim oglas umesto njega posto on nije u mogucnosti, tako da molim admine da uzmu ovo u obzir .. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rainmetall 8 Napisano Avgust 14, 2010 U prolazu, 61 postova Lokacija: Minas Tirith Prijavi odgovor kao problematičan Sto prodajes ovo cudo?! Ja bih prodo i babu i zabu za njega... Al verovatno o5 ne bih dobio dosta cash-a... Moj omiljeni san.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Avgust 14, 2010 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ma kupiće Mika nešto još bolje i još žešće, ne sumnjam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Avgust 14, 2010 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hitmane, Imaš PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Avgust 14, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan КАко леп мотор, ја бих га пазарио али ми не одговара боја : : тражим онај жуто црни ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Avgust 19, 2010 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Jes muka i blam dok mažeš pogonski lanac kad pored tebe prođe neko sa bemveom ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalamurgut 2 Napisano Avgust 19, 2010 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cek, zar nema F 800 GS lanac ? Ili ima i model sa kardanom ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Avgust 19, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ovaj ima lanac i V agregat i zato ga volem ko ima para neka pohrli i pazari ovo.... offtopic: svih 8 delova ovog testa pogledati... mene je ubedio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rainmetall 8 Napisano Avgust 19, 2010 U prolazu, 61 postova Lokacija: Minas Tirith Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pogledo i stvarno su dobar poso uradili... ;D Evo jos koji dobar link: http://www.youtube.com/user/brnonrb (pogledati sva 3) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Avgust 19, 2010 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pricu o doticnom motoru mozete nastaviti u rubrici "motori" .. U medjuvremenu, motor iz oglasa vise nije na prodaju tako da ova tema ide u lock .. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...