jolollo 29 Napisano Avgust 12, 2010 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Oformio sam radionicu 60ak sqm + betonirano dvorište + plato ispred lokala u Zemunu. Peskirnica, plastifikacija, stubna bušilica, zavarivanje, pravljenje raznoraznih konstrukcija, kalupa za plastiku, eloksiranje aluminijuma itd. Ukoliko neko smatra da ume, može i hoće, da se kvalitetno priključi u razradi nekog posla dobrodošao je sa predlogom i angažovanjem. Ima prostora za tri - četri radne pozicije. Ukoliko se ukaže potreba dodaće se radni sto za motore i skutere, dokupiće se još ručnog alata...... Šifra: lapolapo ili u deljaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Septembar 27, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan Srecno sa projektom , ocete gotovu shasiju , moglo bi se reci na tochkovima ukljuchijuci motor od motorcikla da vam ushtedim vreme malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Septembar 27, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan 60kila samo shasija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Septembar 29, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan gvodje naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Novembar 5, 2010 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko kosta ova oprema za peskiranje (ako nije tajna)? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Novembar 5, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan I mene interesuje cena opreme bez kompresora, ja imam onaj mali pistolj koji radi na podpritisak i sranje je moram da predjem na nesto vece ako ocu da radim ista ozbiljnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jolollo 29 Napisano Novembar 6, 2010 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam isto tako uzeo mali kompresor od 50lit, mali pištoljčić i napravio priručnu komoru. Namlatio sam se kao đavo i jedva nešto malo odradio. Kompresor drči non stop, prašine do kolena ma kolko dihtovao i pazio. Na kraju sam kupio kompresor od 200lit/12bara i ciklon 360 za injektorom. Sve skupa oko 2200e, prava sitnica, ali zato omlatim dosta toga za sat vremena, čak i one malo jače korozije. Prašine nema, a na kraju ono malo tehničke pračine usisam crevom i gotovo. Ovih dana ću praviti novu komoru, ovu što trenutno koristim prodajem. Slobodno naiđi da vidiš kako sve to šljaka, nimalo naivna stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Preki 133 Napisano Novembar 6, 2010 50 years, 84 postova Lokacija: Vrachar-Beograd-SRBIJA Motocikl: uskoro, uskoro... Prijavi odgovor kao problematičan Heheh... Slicnu situaciju sa kompresorom sam imao i ja. Nista bez pravog alata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jolollo 29 Napisano Novembar 6, 2010 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moram priznati da sam progledao, skupo al" vredi. Sad samo da napravim adekvatnu komoru, da mogu čovečanski da peskiram i veće komade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Preki 133 Napisano Novembar 6, 2010 50 years, 84 postova Lokacija: Vrachar-Beograd-SRBIJA Motocikl: uskoro, uskoro... Prijavi odgovor kao problematičan Ako te zanima, ima par mojih drugara koji su za potrebe servisa, nakupovali peskare sa komorom, koriscene par puta, i zaboravljene . Mogu da saznam od ponedeljka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jolollo 29 Napisano Novembar 7, 2010 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Može Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Preki 133 Napisano Novembar 11, 2010 50 years, 84 postova Lokacija: Vrachar-Beograd-SRBIJA Motocikl: uskoro, uskoro... Prijavi odgovor kao problematičan Sorry, nisam stigao ranije da ih nadjem, pa evo ovako stoje stvari. Ovaj prvi ima peskaru sa komorom širine 1,2m-visine oko 2m-dubina oko 1m... Korišćena je svega za 2-3 posla i od 2008 godine nije radila uopšte. E,sad... Neće da je proda bez kompresora, koji je takva zver, kakvu nisam skoro video To je neki nemački kompresor, tzv. TANDEM, sa 2 dvoklipna motora, el.motor je oko 14KW, boca oko 550-600litara...(kako bi mi čučnuo ) Za taj komplet traži 2500e...sad jbg, malo jača cifra, ali verujem da je zbog kompresora pre nego zbog peskare. Mhmm...čini mi se da je to ipak možda mnogo.. Ovaj drugi ima samo peskaru sa komorom, 80x80x100cm, ali je visoka oko 2m. Ne treba mu, radio je s njom kratko, zvrnda po garaži i zauzima mu mesto. Cenu još nije smislio, ali kad mi javi, napisaću. pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chengelle 30 Napisano Jul 17, 2011 U prolazu, 43 postova Lokacija: Beograd-Jagodina Motocikl: Honda Cbr1000F (autobus) Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih se prikljucio projektu,ako vam je potreban varioc,bravar,a znam dosta i oko mehanike!!!! pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...