Jump to content

Moto Zajednica

Aprilia Habana 50cc

Recommended Posts

• Integrisan, 7755 postova
  • Motocikl: TDM 900

Zar nikome ne treba prelep i redak skuter bez ulaganja ili cete da pazarite oko Nove godine ili u prolece?

Da ponovim:

-Metalik crna, tacnije Nero Carbonio iz kataloga za Alfa Romeo Breru sa sljokicama

-Obe felne su prave sa glanc novim gumama Dunlop GT 301, jos uvek imaju resice i punjene su azotom

-Retrovizori od Yamahe DragStar 650, uz njih dajem i orig njen.

-Nov Vartin akumulator sa garancijom

-Nov remen, a ostale komponente su o.k (vario, rolne, kvacilo)

-Kocnice o.k. takodje

-Masina je sredjena takodje, stavljena je nova termo grupa (serijala)

-Blokade su skinute tek kod mene, ide max 85km/h po satu.

Uz sve to ima i vizir za hladne dane, veliko i komforno sediste, katanac sa alarmom... Pored toga, osiguran je i vodi se na mene tako da prenos nije problem (doduse i obavezan je)... Kupljeno je i sredjeno za sebe, doduse tada nisam znao da cu se toliko sludeti za dva tocka pa mi sada treba nesto jace pogodno za duze ture i voznju sa devojkom jer 50cc necemo da kidamo jer nije za to.

Bukvalno nema vise sta da se ulozi, samo da se sipa Motul i da se vozi normalno i da se cuva kao i ja sto radim.

Zamena samo od 250cc pa na gore, prednost skuteri, a moze i neki enduro, naked, gabaritno veci kruzer, samo ne R!

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Smeksi masina ide nekom drugom a meni treba nesto jace da se vozim sa curom koju sam upoznao jos pre :D Ne bih je ni prodao da imam jos malo kesa i doteram drugu masinu.

Afriku necu, zato sto... Pa nije bas lepa :D Sa druge strane, R necu jer ne bih umeo da ga vozim kako mu to dolikuje. Sta ce meni R da ide 80km/h celo vreme i da mi gume budu potrosene kao na kruzeru :D Eto, dovoljno mi je da vidim kako ga neko ''pegla'' i dosta mi je :D

Moze zamena za neki motor, kovacki sa sto manje cilindara :) GS500, Dominator, XL-ka, XT i sl. Dakle neku prosta jednostavna i pouzdana masina da me uvek odveze i doveze.

Zamena za:

GS500E, XT600 matori, XL, Dominator, Majesty 250, Foresight 250, Leonarda 250, nesto tako jeftinije, samo da nije prevelike kubikaze.

• Zainteresovan, 627 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZZR600E

Brate Aco, prodje kraj nedelje, oli ce biti sta? ili da cekamo sledecu godinu? Ovaj DjuHA1N1 mnogo zarazan virus .... :lol:

Joj ne pitajte me nista :) :) :) Kad god odem po motor nesto se izjalovi. Te zalede putevi, covek odustane od prodaje pa trazi 200 eur. vise, pa motor u odlicnom stanju koji trosi ulje i tako...

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja