Alekre 14163 Napisano Septembar 5, 2010 Integrisan, 7755 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Skidam skidam, 800 evrica mrsnih pa da idem kod TA96 da pazarim!!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14163 Napisano Septembar 7, 2010 Integrisan, 7755 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena za Pegaso 650 ;D 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 15131 Napisano Septembar 7, 2010 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 961 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan moze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14163 Napisano Septembar 22, 2010 Integrisan, 7755 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zar nikome ne treba prelep i redak skuter bez ulaganja ili cete da pazarite oko Nove godine ili u prolece? Da ponovim: -Metalik crna, tacnije Nero Carbonio iz kataloga za Alfa Romeo Breru sa sljokicama -Obe felne su prave sa glanc novim gumama Dunlop GT 301, jos uvek imaju resice i punjene su azotom -Retrovizori od Yamahe DragStar 650, uz njih dajem i orig njen. -Nov Vartin akumulator sa garancijom -Nov remen, a ostale komponente su o.k (vario, rolne, kvacilo) -Kocnice o.k. takodje -Masina je sredjena takodje, stavljena je nova termo grupa (serijala) -Blokade su skinute tek kod mene, ide max 85km/h po satu. Uz sve to ima i vizir za hladne dane, veliko i komforno sediste, katanac sa alarmom... Pored toga, osiguran je i vodi se na mene tako da prenos nije problem (doduse i obavezan je)... Kupljeno je i sredjeno za sebe, doduse tada nisam znao da cu se toliko sludeti za dva tocka pa mi sada treba nesto jace pogodno za duze ture i voznju sa devojkom jer 50cc necemo da kidamo jer nije za to. Bukvalno nema vise sta da se ulozi, samo da se sipa Motul i da se vozi normalno i da se cuva kao i ja sto radim. Zamena samo od 250cc pa na gore, prednost skuteri, a moze i neki enduro, naked, gabaritno veci kruzer, samo ne R! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14163 Napisano Septembar 23, 2010 Integrisan, 7755 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Smeksi masina ide nekom drugom a meni treba nesto jace da se vozim sa curom koju sam upoznao jos pre Ne bih je ni prodao da imam jos malo kesa i doteram drugu masinu. Afriku necu, zato sto... Pa nije bas lepa Sa druge strane, R necu jer ne bih umeo da ga vozim kako mu to dolikuje. Sta ce meni R da ide 80km/h celo vreme i da mi gume budu potrosene kao na kruzeru Eto, dovoljno mi je da vidim kako ga neko ''pegla'' i dosta mi je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 15131 Napisano Septembar 24, 2010 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 961 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan oces skuteR ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14163 Napisano Septembar 25, 2010 Integrisan, 7755 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jurim jedan GS 500, dok se ne proda, CENA JE 740! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14163 Napisano Octobar 27, 2010 Integrisan, 7755 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena za neki motor, kovacki sa sto manje cilindara GS500, Dominator, XL-ka, XT i sl. Dakle neku prosta jednostavna i pouzdana masina da me uvek odveze i doveze. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14163 Napisano Octobar 28, 2010 Integrisan, 7755 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan I tako <3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14163 Napisano Novembar 1, 2010 Integrisan, 7755 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zamena za: GS500E, XT600 matori, XL, Dominator, Majesty 250, Foresight 250, Leonarda 250, nesto tako jeftinije, samo da nije prevelike kubikaze. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14163 Napisano Novembar 28, 2010 Integrisan, 7755 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sad spava, ceka drugog vlasnika. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14163 Napisano Decembar 21, 2010 Integrisan, 7755 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nije vise aktuelno, moze lock! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 562 Napisano Decembar 21, 2010 festina lente, 754 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Alekre sta je sledece ? Maxi skuja ili neka saltalica ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14163 Napisano Decembar 21, 2010 Integrisan, 7755 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Videces do kraja nedelje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Decembar 29, 2010 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Brate Aco, prodje kraj nedelje, oli ce biti sta? ili da cekamo sledecu godinu? Ovaj DjuHA1N1 mnogo zarazan virus .... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14163 Napisano Decembar 29, 2010 Integrisan, 7755 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Joj ne pitajte me nista :) Kad god odem po motor nesto se izjalovi. Te zalede putevi, covek odustane od prodaje pa trazi 200 eur. vise, pa motor u odlicnom stanju koji trosi ulje i tako... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Decembar 29, 2010 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan Jel vidis kako je tesko kupiti motor ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...