Jump to content

Moto Zajednica

Bahati vozac!!! Radnik Triglav osiguranja, cuvaj se Hyundai-a i30 BG 202-62!!!

Recommended Posts

• U prolazu, 46 postova

Vracam se danas sa posla, idem Kralja Petra, cujem neko svira - vidim motoristu kako ide Uzun Mirkovom od Kalisha i svira navedenom magarcu koji mu kolima sece put iz Kralja Petra na crveno!!! Prolazio sam pored Zepter-a pa sam sve lepo video.

Na svu srecu nikom nista, motorista je usporio dok je ovakj sa autom prosao ispred njega  :-[

Tu nije bio kraj, teleca glava (tipa M. Mrkonjica)  u kolima staje kod "Kosave" gde pocinje da se se svadja sa motoristom koji je hteo da prodje sa njegove leve strane (auto je stao). Magarac izlazi iz auta i umesto da mu se izvini ili sta god pocinje da ga vredja preti, hoce da se bije sa njim!!! Decko na motoru stalozeno ga kulira i pokusava da se skloni ali ovaj mu ne da...  

Motorista produzava dalje i malo nize uparkirava motor kod SBB-a. Magarac opet dolazi kolima i pocinje da mu preti, vredja... Zbog cega sve to? Zato sto mu je covek svirnuo jer mu je oduzeta prednost na zeleno?!  

Igrom slucaja sam bio tu sve vreme i iskreno samo sam cekao da ovaj iz kola krene u neki fizicki obracun, platio bi svoju bahatost posteno  8)

Svaka cast decku na motoru (neki enduro, decko u punoj opremi po ovoj vrucini), na ukazanom strpljenju i samokontroli..

Uglavnom, samo sam hteo da upozorim, da se pripazite srebrnog i30 BG 202-62 oblepljenog "Triglav" nalepnicama. Ocito mu nisu sve na broju i nije neki postovalac dvotockasa (najblaze receno)...  :(

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• The Doctor, 1108 postova
  • Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1

Cesto sam motorom u tom kraju. Iskreno se nadam da ce da mu se ponovi ta situacija sa mnom  ;D.

Otkini mu retrovizor.

• Drug član, 935 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZZR600

Ma jok, sta mi je retrovizor kriv. Nego sam naucio "njihov" jezik, pa bismo se lako sporazumeli  ;)

Inace, taj bajker je bio Dzoni Novak sa foruma i decko ima fizicke predispozicije da sahrani majmuna, ali se sve desavalo ispred njegove sljake, pa ga potpuno razumem sto je ostao kul.

• NW, 2593 postova
  • Motocikl: R 1200 GS

ЗА пар недеља по београду свашта сам видео...

Како сам упознат, Џони рече да ће да га тужи , па можда можеш да му помогнеш као сведок (сведок сарадник) ;D. . . 

• Svrati ponekad, 474 postova
  • Motocikl: XV 250

Qm.

Trebao si prici...da se vozac automobila usere u gace kada vidi dvojicu motorista.

Da vidis kako bi promenio pricu, a svakako si mogao kasnije sa 'kolegom' na pivo ;)

Sve u svemu, svaka cast....lepo je znati da pazimo jedni na druge ;)

• Braćala..., 2179 postova
  • Motocikl: Honda CB750F 1981

Evo linka za triglav osiguranje

http://www.triglav.rs/index.php?page_id=46

office@triglav.rs

Poslao mail sa brojem vozila i iznapušavao ga na mrtvo  ;D

Ne budite lenji pošaljite još koj protestni mail, nahebite se i vi keve magarčini ,

ko zna možda neko mudo tamo pročita naše mailove... ;D

• Drug član, 1392 postova

Nikola je kad se uparkirao ispred firme izvadio mobilni i snimio kako mu ovaj preti da ce da ga ubije,jebe itd

sad ide tuzba firmi koju je taj majmun u tom trenutku predstavljao

ako neko ima iskustva sa ovime svaki savet je dobrodosao ili mozda telefon nekog profesionalca za takve slucajeve

• Svrati ponekad, 469 postova

E to se zove Organizovana Samoodbrana. Svaka cast kako se Nikola setio da snima dogadjaj. Potpuna podrska, sta god da treba, svedocicu i ja protiv majmuna iz neosiguranja, pisite ako treba pomoc!  ;)

...muma um minuma...

• Drug član, 1392 postova

Pa ja bi tako reagovao.

Ustvari reagovao bi keramikom sa svecice pa nek on posle objasnjava sefu sta se i zasto desilo.

Sugurno se ne bi tukao sa debilom.

• Zainteresovan, 713 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS LC ADV

g e n i j e !  Ako si snimio sve ! E to je sad vec krivicno delo koje se karakterise kao nasilnicko ponasanje u saobracaju i zaprecena je zatvorska kazna !!! pravac policija i prijava protiv majmuna - pardon ne majmuna nego somine ! Majmun je lepa i pametna zivotinja  ;D

• Ne silazi, 6578 postova
  • Motocikl: đački pešački

Ma odma prijava. Ja se omišljam da uzmem onu mini kameru za kacigu i da snimam sekvence i podnosim prijave. Posle Maretove sahrane, ispred hotela Taš, iseče me auto iz desne trake, pravo na mena, ja u levoj. Kaže, valjda se motori voze samo desno. Posle, na Kanarevom brdu ima kolizija zanakova, vertikalnog  i onog na kolovozu, jači je ovaj na stubu, i htede čovek da me obori. Dosta je bilo više praštanja, treba prijavljivati sve te maloumnike koji mogu uzrokovati ubistva. Uostalom, neko iz policije je skoro rekao da treba podnositi pijave protiv takvih. Možemo i da napravimo mini protestnu vožnju i zajedno odnesemo prijavu. A treba se obratiti direktoru preduzeća kako u Srbiji tako u Sloveniji.

• Braćala..., 2179 postova
  • Motocikl: Honda CB750F 1981

Malo pomalo izgleda da se i u Srbiji stvari menjaju na bolje  :)

Evo odgovora iz Triglava koji sam malopre dobio od g-dina Milana Cvetkovića, direktora Sektora interne kontrole i upravljanja rizicima

milan.cvetkovic@triglav.rs

snap-99.jpg

• Svrati ponekad, 469 postova

Ohohoho, vidi vidi...

Pa lepo, nema sta. Fin neki cova taj Milan. Korektno.

Jedino sto to nece uticati na ponasanje onog mandrila, koji ce zbog toga sto ga je direktor napusio sad da bude jos gori prema bilo kom dvotockasu, privatnim kolima naravno!

• Drug član, 935 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZZR600

Ja sam veoma prijatno iznenadjen. Jedino ne bih voleo da se ispostavi da je taj majmun u stvari bio Milan Cvetkovic  :D. Ne bi trebalo da majmun prodje bez posledica, ipak je to ozbiljna firma, a ne recimo.... policija.

Jedino sto to nece uticati na ponasanje onog mandrila, koji ce zbog toga sto ga je direktor napusio sad da bude jos gori prema bilo kom dvotockasu, privatnim kolima naravno!

Sto gori bude bio, to su vece sanse da naleti na nekog ko ce da ga vaspita na nacin koji ovaj razume  ;), mada, iz iskustva, ako bude bas onako fino najebao ovog puta, bice miran ubuduce. Ubedjen sam. TAko to ide sa siledzijama.

• Svrati ponekad, 446 postova
  • Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R

Ja sam veoma prijatno iznenadjen. Jedino ne bih voleo da se ispostavi da je taj majmun u stvari bio Milan Cvetkovic  :D.

;D ;D ;D

neverovatno kulturan odgovor coveka iz Triglava

prijatno sam iznenadjena

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja