dexy 41 Napisano Avgust 11, 2010 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan U clanu 268 u svima nam omiljenom ZOBS-u pise da je predvidjena mogucnost privremene registracije oldtajmera na period od minimum mesec dana. E ono sto me zanima je kako bi to u praksi izgledalo? Da li je potrebno biti clan nekog kluba oldtajmera, cene, papiri, tehnichki? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
highflyer 0 Napisano Avgust 12, 2010 U prolazu, 93 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kad si već načeo temu, jel' znaš koliko mora da bude star motocikl da bi se smatrao oldtajmerom? Ja sam negde čuo 15 godina ali mi zvuči malo - jbg. onda bi moj Trandža bio oldtajmer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexy 41 Napisano Avgust 12, 2010 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kad si već načeo temu, jel' znaš koliko mora da bude star motocikl da bi se smatrao oldtajmerom? Ja sam negde čuo 15 godina ali mi zvuči malo - jbg. onda bi moj Trandža bio oldtajmer Mislim da od 30g postaje oldtajmer ali takodje mislim da nesmeju da se ugradjuju delovi koji nisu postojali u vreme kada je proizveden. Za godine sam prilicno siguran za ovo drugo nisam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 853 Napisano Avgust 12, 2010 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Za automobile postoji i termin young timer - i odnosi se na vozila mladja od 30 godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
highflyer 0 Napisano Avgust 14, 2010 U prolazu, 93 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kad si već načeo temu, jel' znaš koliko mora da bude star motocikl da bi se smatrao oldtajmerom? Ja sam negde čuo 15 godina ali mi zvuči malo - jbg. onda bi moj Trandža bio oldtajmer Mislim da od 30g postaje oldtajmer ali takodje mislim da nesmeju da se ugradjuju delovi koji nisu postojali u vreme kada je proizveden. Za godine sam prilicno siguran za ovo drugo nisam. OK, hvala. Znači moram još 15 godina da ga vozam . A svi znamo da se Hondama ne menjaju delovi, tako da ni to nije problem ;D. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...