itza 0 Napisano Avgust 9, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: N.Bgd 7a Motocikl: Piaggio Free, Gilera Runner 180 Prijavi odgovor kao problematičan prodajem postara 550 herojcica toliko je mene kostao kratko sediste fabricki nosac kofera pali radi ide zamenjeno ulje i filter pre nedelju dana dupli far novi napred, beli migavci napred i pozadi, pozicije u migavcima i napred i pozadi zadnji paknovi novi koji skripe dajem i stare uz njega koji su 20% potrosheni i NE skripe trebala samo sajla da se dotegne ja menjao bezveze mislio da su potroseni do kraja od ulaganja treba mozda promeniti rolnice ili kaish nece perko 80kmh a chistio sam karb i menjao membranu i sajlu km sata radi ali mislim da neshto ne bas kako treba .. i ne radi sat onaj digitalni to je od prilike to e da registrovan na moje ime 11.06.2010 ali sam izgubio sva dokumenta pa i saobarcajnu od motora ... ali sutra vadim licnu kartu i kad to zavrshim duplikat saobracajne je gotov za 3 dana ako neko bas resi sutra da ga kupi shto je mrka kapa al eto da napishem. od slika imam samo ovo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica-MIGE 7 Napisano Avgust 9, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd-BANOVO BRDO Prijavi odgovor kao problematičan ma sta fali i da ide 80km/h,moj je ispravan pa pegla 90.lepo motorce,sretno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
itza 0 Napisano Avgust 9, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: N.Bgd 7a Motocikl: Piaggio Free, Gilera Runner 180 Prijavi odgovor kao problematičan ma fali ja sam fanatik nervira me kad ne ide koko bi trebalo .. ima cimer moj isti samo beli njegov ide 100tku .. odere me pa izgorim a kazhu da kad je sve full ide i do 120 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Avgust 10, 2010 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan a kazhu da kad je sve full ide i do 120 Xaxaxaxa, baš me ovo osvežilo... Piaggio kaže za nov skuter (što znači da je "full") da maksimalna (efektivna) brzina iznosi 92 km/h, ali kod naših stručnjaka ide i 15 banki "iz zezanja", Ništa se ne sekiraj, 80 je sasvim ok za polovan serijski skuter koji i nije predviđen za veće brzine... izvini za off Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
itza 0 Napisano Avgust 10, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: N.Bgd 7a Motocikl: Piaggio Free, Gilera Runner 180 Prijavi odgovor kao problematičan uu sad si me obradovao ako je tako .. ja nisam ni gledao .. znam samo da me cimer odere .. i da po njegovom satu on ide ozmedju 95 i 100 a ja po mom 80 ... mada po brzini kojom odlazi ja bi rekao da on ide nekih mozhda 90 jer je to jako sporo .. ali ipak odlazi za ovog lika shto kao navodno ide 120 ne mogu da garantujem nisam vozio njegov skut niti se on vozio sa nama pa da mozhemo da uporedimo ... josh taj lik ima onaj veliki vizir ... ja hteo da se izbodem reko ako ti idesh sa tim vizirom 120 ja cu moj da zapalim ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Avgust 10, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Nego brate, sta s to novo zanimljivo nasao? Jel napokon nesto na saltanje? ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
itza 0 Napisano Avgust 10, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: N.Bgd 7a Motocikl: Piaggio Free, Gilera Runner 180 Prijavi odgovor kao problematičan heheheheh nisam josh uvek nista nasao .. prodam ovo posto se selim na nju belgrejd ponovo ... a i josh malo ce kraj sezone ... mada ja sam ovo terao i po minusu tako da je diskutabilan taj kraj sezone al ajde ... prodam polozhim za A kupim kacigu SA vizirom i jashu pa onda skupim za motor taman na zimu tamo tek ima da budu josh tuzhnije cene u medjuvremenu si organizujem markicu za dzhiespi ponekad zabodem burazeru runnera i tako ali u svakom sluchaju sledece je neshto na saltanje 100% prerasto sam ovo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Avgust 10, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Super, super. Vreme ti je vala Nego sto se selis bre? Ono je izgleda bila zurka za iseljenje? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
itza 0 Napisano Avgust 10, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: N.Bgd 7a Motocikl: Piaggio Free, Gilera Runner 180 Prijavi odgovor kao problematičan cene padaju al kirije izgleda samo rastu vreme da se katuju troshkovi .. bolje biti nece josh skoro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule89 105 Napisano Avgust 11, 2010 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Promeni kais i ima da ide kao metak, nije do rolnica sigurno, moj xciting nije mogao predje 120 i pukne mi kais kad sam isao u zrenjanin, stavim nov i sad ne prepoznajem motor ide 145. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trigger 47 Napisano Avgust 11, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MBK Skyliner 250 Prijavi odgovor kao problematičan Promeni kais i ima da ide kao metak, nije do rolnica sigurno, moj xciting nije mogao predje 120 i pukne mi kais kad sam isao u zrenjanin, stavim nov i sad ne prepoznajem motor ide 145. "na mom km satu toliko pokazuje" ...si trebao da napišeš sorry za off, bilo jače od mene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule89 105 Napisano Avgust 11, 2010 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Da si pametan koliko se prikazujes, shvatio bi da je poenta da postoji razlika u brzini,a to sto kilometar sat laze to je druga stvar. Sorry za off Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
itza 0 Napisano Avgust 12, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: N.Bgd 7a Motocikl: Piaggio Free, Gilera Runner 180 Prijavi odgovor kao problematičan au koja je ovo beda udarila sunce ti poljubim najjeftiniji sam na oglasu niko me zvao nije ... a da napishem ja 1000 eur perfektan motor baba vozila oko kuce sija se ko poklon ispod jelke mozhda neko pozove Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Avgust 12, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Sija se ko pasje mudo, to je primamljivije potencuijalnim kupcima ))) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
itza 0 Napisano Avgust 19, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: N.Bgd 7a Motocikl: Piaggio Free, Gilera Runner 180 Prijavi odgovor kao problematičan da da .. eo pobishe se proshto ko ce da kupi .. toliko potencijalnih ima aktuelno i dalje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
itza 0 Napisano Avgust 19, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: N.Bgd 7a Motocikl: Piaggio Free, Gilera Runner 180 Prijavi odgovor kao problematičan napokon sam se setio da slikam sedishte nje iscepano samo je porozno pa kad pada kisha teshko se sushi zato stoji kesa drugi retrovizor imam chitav treba usrafiti samo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13655 Napisano Avgust 20, 2010 Ne silazi, 7601 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Slabo slabo, ja prodajem skuter i samo sam dobio jednu ponudu i to zamenu za drugi 50cc Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Septembar 1, 2010 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan liberty ima blokadu na cdi na 95-100km/h preko toga su price i lazi. Srecno sa prodajom, valjda ce se naci neko bas je jeftino s tim sto je farban. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
itza 0 Napisano Septembar 1, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: N.Bgd 7a Motocikl: Piaggio Free, Gilera Runner 180 Prijavi odgovor kao problematičan jeste farban bio je beo za malo da mi naprave problem pri registraciji poshto je prva reg u srbiji na moje ime a neki pametnjakovic pre je ofarbao skut iako u JCI.u pise bela boja ta blokada na cdi ima smisla posto mi bas na tako nesto i deluje jer nece ni nizbrdo brzhe od 80 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koki bre 11 Napisano Septembar 1, 2010 U prolazu, 8 postova Motocikl: Honda CBR 600 F Prijavi odgovor kao problematičan PA i ja sam chuo da treba da ide oko 120 sad ne znam da li treba nesto da se tjunuje , ali posto moj free ide 85 na ravnom a i dalje je na 50 cc tu onda nesto ne valja .... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Isidor 439 Napisano Septembar 2, 2010 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Kikinda, sada Dornbirn Motocikl: Honda Shadow 750, SYM Fiddle II 50(u kvaru), BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Srećno sa prodajom! Reci mi molim te koliko staje registracija za 125cc? Registrovan je za dvoje? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
itza 0 Napisano Septembar 2, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: N.Bgd 7a Motocikl: Piaggio Free, Gilera Runner 180 Prijavi odgovor kao problematičan jeste za dvoje na moje ime nema potrebe da registrujesh do 06.2011. inache izadje oko 5000 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
itza 0 Napisano Septembar 6, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: N.Bgd 7a Motocikl: Piaggio Free, Gilera Runner 180 Prijavi odgovor kao problematičan prodat nadam se da ce mare da se navoza sa njim ko i ja shto sam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...