mrbakero 0 Napisano Avgust 9, 2010 U prolazu, 75 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan nekad oce da upali nekada nece danas na kablove morao da ga palim ,u pitanju malaguti 150 cc, merili su u batery cenntru akumulator kad je ugasen motor je na 12,60 i kad se upali i dam gas ne skace veoma malo pri merenju do 12,70,kiseline ima kiseline u akumulatoru to je provereno , pre par dana sam ga punio i radio ok tj palio ok,kazu da je to malo verovatno je regler pa bi mi trebao dobar elektricar neki ,neki su mi preporucili Mileta elektricara nekog pa ako imate telefon, ili znate nekog ko je korektan u bgd u i da valja,i realno koliko bi me kostalo to ako je regler da me ne deru?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzanags 7 Napisano Avgust 10, 2010 Dukags, 291 postova Lokacija: НОВИ САД Prijavi odgovor kao problematičan Arakis sa foruma ako nije zauzet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Avgust 11, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Pošalji PP Arakisu a ja ću se pobrinuti da ne bude zauzet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranl 28 Napisano Avgust 11, 2010 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: temerin Motocikl: yamaha virago 125,Yamaha Tdm 850 3vd Prijavi odgovor kao problematičan joska je dobar majstor za reglere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Avgust 11, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan joska je dobar majstor za reglere Potvrđujem. Imam njegov regler. Radi besprekorno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrbakero 0 Napisano Avgust 11, 2010 U prolazu, 75 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan kontaktirao sam arakisa,otici cu ali prvo treba da vidim da nije taj osigurac neki kod reglera nego ne stizem od posla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...