lord_oblivion 1386 Napisano Avgust 24, 2010 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja placam registraciju samo zato sto sa ovim mojim gvozdjem nemam izbora nego da stanem. Kad budem vozio nesto drugo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Avgust 24, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan e, a na koji nacin? Mislim da i ja znam, ali ne ceka mi se da omatorim Ako sam dobro shvatio pitanje, lepo. zaustavi te cika policajac, pokazuje ti radar na kome pise 71, a ti znas da su tu, ogr 50kmh, vozis 55kmh... Ili, kaze preticali ste preko pune linije, a ti poceo preticanje posle znaka i preko isprekidane linije... Jos bolje, prodjes na trepcuce ZELENO, a on kaze: ne, ne, sa ove strane je bilo crveno, ne mislite valjda da ja izmisljam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kornjačin Vrač 8 Napisano Avgust 24, 2010 Džedaj vitez, 289 postova Lokacija: Ruma / Guangzhou Motocikl: Yamaha Dragstar 650 Prijavi odgovor kao problematičan e, a na koji nacin? Mislim da i ja znam, ali ne ceka mi se da omatorim Ako sam dobro shvatio pitanje, lepo. zaustavi te cika policajac, pokazuje ti radar na kome pise 71, a ti znas da su tu, ogr 50kmh, vozis 55kmh... Ili, kaze preticali ste preko pune linije, a ti poceo preticanje posle znaka i preko isprekidane linije... Jos bolje, prodjes na trepcuce ZELENO, a on kaze: ne, ne, sa ove strane je bilo crveno, ne mislite valjda da ja izmisljam... do sada sam se vadio na sledece: "a jel to negde snimljeno? ja nisam isao toliko jer moj motor ne moze toliko bla bla... dajte mi vas broj znacke i ispisite sta treba, moj advokat ce da preuzme dalje..." ...e sad dal sam ja imao srece ili ne, ali nisu uvek kurceviti posle toga, neki jesu, ali vecina njih navikne da se useremo pa im to stvara erekciju, a ako neko nastupi protiv njih ali na pravnom nivou, ta erekcija dobija i elemente dijareje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...