Jump to content

Moto Zajednica

Novi policijski fazoni!

Recommended Posts

• Drug član, 935 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZZR600

jbm li ga, stvarno nisam upucen, ali mi logika govori da si napravio prekrsaj time sto mu nisi stao kad te zaustavlja. Uostalom, motore do sada stvarno nisu jurili

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 399 postova

jurili su pre 2 god kad je bilo ono ubistvo u zajecaru!to je opravdano!

mada i to je pod znakom pitanja jer je ocigledno bila fora...

kao, motorom je stigao za 45 min iz zajecara, prosao neopazeno pored ko zna koliko patrola usput...i stigao do beograda, i seo u kafic u centru grada!

i mene privedu, stoka kerovska

taj koji je ubio tog narkomana, sad se baskari negde na plazi, a taj motor nije zavrsio dalje od 5km okoline zajecara, garant...i to spaljen

• MotoDJIR.com, 1438 postova
  • Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015

Ja u motoru(koferu) uvek imam i prvu pomoc i prsluk i rezervne sijalice i zeleni karton i flasicu sa urinom i kap krv i rezervnu kacigu i sajlu za vucu i sliku Lepe Brene u A3 formatu... ;)

Kod ovih nasih mozes da prodjes,ali u okolnim zemljama tesko...(Madjarska,Bosna-muslimanski deo...)

Sve su mi trazili....

Ako ste u BG-u..ili u nekom drugom mestu u SRB...ma moze i bez tockova samo ako ih poznajes ili imas nacin da potkrepis mitologiju...

• Drug član, 981 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma

Sve bude u savrsenom redu kad se preda odgovarajuci  E obrazac. 

Po boji se razlikuje snaga.

Crveni je najslabiji, zatim ide plavi, pa braon, onda zeleni.

Zuti je kvisko, on vadi iz mrtvih.

• Enduraš, 6405 postova
  • Motocikl: CRF300L

@uff

Neregistrovan? Eeeeeeeeeeee, onda mi je jasno zašto "štrikaš" :) Nije da odobravam, ali razumem ;) Tebi je, brate, prva pomoć i prsluk poslednja briga u životu :) BTW, sijalice NE MORAŠ da imaš ;)

E vidis, ja ne odobravam. Ako nemas para da registrujes motor od 690cc, kupi neki manje kubikaze, tj ispruzi se onoliko koliko si dugacak. Ili kupi neki stariji iste kubikaze, pa za razliku u ceni registruj i sipaj gorivo. Hoces da budes baja, vozis nov motor, a nemas za registraciju, pa ne moze to tako. Sutra ces da se pojuris sa policijom i u toj jurnjavi da ubijes nekog ne daj Boze. Mada cisto sumnjam da bi bezao, tastatura je jedno, a ulica je drugo.

Kad mi je registracija od 17.000 i potrosnja od 6 lit postala prevelika za moj budzet, kupio sam motor koji se registruje za 10.000 i trosi 3 lit. i isto se vozim kao sa ovim predhodnim.

Sto se tice zaustavljanja zbog kontrole, nisam uopste protiv. Prosle godine su me zaustavili dva puta, ove ni jednom, pa ne vidim kako su te kontrole smaranje, narocito za nekog ko je ispravan. I kad god su me zaustavili na motoru kontrola je trajala 15 sekindi, dokumenta na uvid, hvala, dovidjenja.  

pa nije bas 15 sec..

dok skines kacigu,rukavice,novcanik...dok on to pogleda, ti se o5 spakujes...to traje

i smara...

ja podrzavam neregistrovanje, to je njegov problem

• Enduraš, 6405 postova
  • Motocikl: CRF300L

Pa nek traje i 5 minuta, ipak je to samo par puta godisnje. Da nema kontrola, vladalo bi opste rasulo u saobracaju, to vam je valjda jasno.

• Drug član, 1092 postova
  • Motocikl: Voge 525 DSX,Honda VT750 ACE

Problem je što je i bilo malo kontrola pa rasulo već delimično vlada...

A u ostalom kome kontrole smetaju? Obično neregistrovanim,neispravnim (bilo mašina ili jahač) i kome još?

meni...

smaraju me!provucem se kroz kneza milosa,drkam se pola sata i kurvetina me zaustavi...dok sam poskidao sve, a hiljadu ipo stepeni!

kao u redu je, pa znam da je u redu kurvetino!

svi su me prosli i opet sam morao da se provlacim

• Ne silazi, 6281 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000

@uff

Neregistrovan? Eeeeeeeeeeee, onda mi je jasno zašto "štrikaš" :)Nije da odobravam, ali razumem ;) Tebi je, brate, prva pomoć i prsluk poslednja briga u životu :) BTW, sijalice NE MORAŠ da imaš ;)

E vidis, ja ne odobravam. Ako nemas para da registrujes motor od 690cc, kupi neki manje kubikaze, tj ispruzi se onoliko koliko si dugacak. ...

Pa jesi ti pročitao šta sam ja napisao? :)

• Drug član, 1558 postova
  • Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500

Problem je što je i bilo malo kontrola pa rasulo već delimično vlada...

A u ostalom kome kontrole smetaju? Obično neregistrovanim,neispravnim (bilo mašina ili jahač) i kome još?

To je fora sa zapada, policije nigde mesecima, a onda naprave masakar jedno vece... U Svedskoj, se plase da sednu za volan posle nekog njihovog soka sa 0.5% alkohola, k`o djavo od krsta... Sefu policije Stokholma su 2003 godine uzeli dozvolu zbog brze vozne... Ja sam se osecao kao na drugoj planeti, bez medjunarodne dozvole i medu tako finim vozacima, kao Nislija u Japanu... ;D

Ja sam registrovan i skroz regularan, a to da li stajem panduru zavisi od mog trenutnog raspolozenja i odluke. :)

Dok sam bio mladji, to je bio proces od 0.3 sekunde i obino pogresan izbor... ;D

• Drug član, 1392 postova

Kome se ne svidja sto neko vozi neregistrovan moze to slobodno da neodobrava a ovaj i dalje da vozi tako :)

Tastatura je jedno a uzivo drugo-e pa sa time se potpuno slazem jer preko tastature mozda i mogu da mu stanem ako me zaustavlja i da uradim log off pre nego sto mi napise kaznu ali uzivo imam jedno 40.000 razloga zasto mu ne bi stao (ako kazna nije i veca po novom zakonu)

Nisam reko da nemam za registaciju vec da NECU da je platim!

Kad mi ugrade motor od 5000ccm koji trosi 30litara, muziku, klimu i jos 4 kozna sedista sa naslonom na motor onda to mozda i moze da se smatra luxuzom a do tad od mene nista dobiti nece

By the way NIKAD za NIJEDAN svoj motor nisam platio registraciju-ako su dosli registrovani onda sam ih takve i vozio a isto tako i kad je istekla registracija  :D

A da nekog ubijem mogu i kad ne bezim od policije to bar nije problem.Samo zasto bi to radio?? i zasto bi se sa policijom trkao izigravao rosija kad mogu jednostavno da odem tamo gde on ne moze i kraj price. Lepo i kulturno iskoristis prednosti i mogucnosti svog mnotora na pravi nacin  ;D

p.s. model se zove 690 ali je ustvari 650 ccm tj ako cemo bas precizno onda 653.70 ccm ;)

• Advanced DJ Member, 4305 postova
  • Motocikl: Šarulja queen RD04

E zato sam uzeo ST..

Juce djubretari prazne jedno 8 kontejnera..svi cekaju i guse se u oba smera ulice..a ja na trotar, livadu, hop cup i teras dalje..

Stepenice jos nisam probao ;)

• Drug član, 1092 postova
  • Motocikl: Voge 525 DSX,Honda VT750 ACE

Mene uopšte ne brine dali je neko registrovan ili ne ,to je njegova odluka a samim tim i njegov problem...Ali mene mnogo više brine kad se neko uroka od alkohola ili sl. i sedne u ili na bilo koje vozilo...e to već postaje i tudj problem jer je opasan po tudje zdravlje i okolinu...

A u predhodnom postu sam samo dao primer kome najviše smeta policija...

• Zainteresovan, 595 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125

Kod nas ne postoji svest da kada zakidaš državu, u stvari zakidaš sebe. Verovatno iz opravdanih razloga: kad se vidi kako raspolažu našim parama.

Vožnja neregistrovanog vozila znači:

1) zakinut je budžet (škole, bolnice, plate poslanika)

2) zakinut je fond osiguranja, pa ako se napravi šteta, ljudi ni krivi ni dužni neće moći da se naplate

Lično i dalje plaćam sve i to na vreme, ali kad vidim stav i ponašanje većine (pogotovo mladih ljudi), shvatam da nam nema spasa, da je sve otišlo u PM i da je to što poštujem zakone moj problem, a ne nešto što je normalno i pravilo.

• Svrati ponekad, 223 postova

Kod nas ne postoji svest da kada zakidaš državu, u stvari zakidaš sebe. Verovatno iz opravdanih razloga: kad se vidi kako raspolažu našim parama.

2) zakinut je fond osiguranja, pa ako se napravi šteta, ljudi ni krivi ni dužni neće moći da se naplate

Lično i dalje plaćam sve i to na vreme, ali kad vidim stav i ponašanje većine (pogotovo mladih ljudi), shvatam da nam nema spasa, da je sve otišlo u PM i da je to što poštujem zakone moj problem, a ne nešto što je normalno i pravilo.

Daaavno je sve otislo u pm...Mita,dvostruki arsini,birokr...

Zato sednem na motor i dam gas...Ili/i odem u ribolov...

• Drug član, 1392 postova

hahahahahahahahaha

mislis zakino sam one na vlasti da mogu manje da ukradu?

skole,bolnice... hahahah

• Džedaj vitez, 289 postova
  • Motocikl: Yamaha Dragstar 650

Jedino onaj ko je sve radio po zakonu, a na neki nacin naj*ao, taj mozes pravom da polemise protiv vlasti, drzave, policije... Onaj ko je sve radio po zakonu i nista lose mu se nije desilo, taj se ni ne buni, niti ista prigovara. E sad jedino ovi sto rade kontra, oni najvise imaju protiv, a najmanje prava da se bune...

• zaludan, 383 postova

Pa po meni nema ncieg goreg nego kad te prasinar zatsuavi i kaze rutinska kontrola. CEGA?  A on nema cak ni vozacku i jos nesto pametuje.

I druga stvar lakse je da dunes u levak nego  u duvaljku bar nemas posle vrtoglavicu. Na kraju ja nenosim kaicgu zbog plavaca nego zbog sebe, ko hoce da pije samo nek izvoli, zamislite sutiaciju krenete na more sa porodicom, busom, a majstor dodje pod gasom. Podjite prvo od sebe..

• Drug član, 1558 postova
  • Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500

Jedino onaj ko je sve radio po zakonu, a na neki nacin naj*ao, taj mozes pravom da polemise protiv vlasti, drzave, policije... Onaj ko je sve radio po zakonu i nista lose mu se nije desilo, taj se ni ne buni, niti ista prigovara. E sad jedino ovi sto rade kontra, oni najvise imaju protiv, a najmanje prava da se bune...

U svojoj karijeri sam platio kazne u Srbiji, RS, Federaciji, i Hrvatskoj, u 70% slucajeva sam nasedao na mestima za turiste, gde lokalci paze, a u oko 30% slucajeva sam naj**ao ni kriv ni duzan, cak su i lagali kao psi(otuda im nadimak)... Kad sam malo omatorio, poceo sam da i ja lazem k`o pas, ne placam nista nikome i ako bas moram pisem zalbe... Sa uzivanjem... Cak poslednjih oko 100.000km su me zaustavili tri puta sve zajedno, sto ce reci naucio sam da se pazim i da ne pravim pizdarije bas tamo gde te djavo vuce, jer verovatno vrebaju... ;)

E, da, topla preporuka, sto neko rece, samo vozite po starom zakonu i nema problema... ;D

• Džedaj vitez, 289 postova
  • Motocikl: Yamaha Dragstar 650

u 70% slucajeva sam nasedao na mestima za turiste, gde lokalci paze, a u oko 30% slucajeva sam naj**ao ni kriv ni duzan, cak su i lagali kao psi(otuda im nadimak)...

e, a na koji nacin? Mislim da i ja znam, ali ne ceka mi se da omatorim :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja