Jump to content

Moto Zajednica

pitanje za vlasnike liberty-ja

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 220 postova

zanima me na koliko bara se naduvavaju gume,cini mi se kao da su malo izduvane  :-\ (ja sam ih naduvao na 2 bara)

i jos jedna stvar (mozda sam se i istripovao  ;D ) desava mi se prilikom prolaska kroz krivinu da mi zadnji tocak ''proseta''. to mi se desavalo i posle naduvavanja guma. osetim kada predjem preko kolotraga,nisam toliko bas glup,ali kroz normalnu krivinu,na prednjem tocku nista ne osetim ali zadnji ume ponekad ,vrlo malo, da cimne u stranu.hvala na odgovorima i savetima  :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 251 postova
  • Motocikl: zrx1200

u pitanju su dotrajale plastične čaure zadnje viljuške, 4 kom(komplet) su oko 800 dindži, kada ih budeš menjao - ako radiš sam očisti ležišta i cev izmežu njih, ne znam tačno da li je kod prednje ili zadnje, čaure pre montaže namaži tovat mašću.

ako ih nisi menjao do sada one su 100% uzrok osećaja da ti zadnji točak beži u krivini, probaj da digneš motor na centralnu jednom rukom da drži za korman a drugom probaj da pomeraš točak, videćeš da li ima lušta u viljušci...ujedno češ i videti gde su čaure  ;)

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja