gasa 3 Napisano Avgust 6, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Vrsac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Stvar je ovakva. Juce mi je stigla navigacija iz Svajcarske, marka VD Tech, nista specijalno ali izgleda kulturno. Sada je jedini problem sto glas koji daje instrukcije govori nemacki. Da li postoji neki dodatak da se skine sa neta ili kako to funkcionise uopste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Avgust 6, 2010 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Koji softver koristi, Garmin, iGo, Nav-U .... ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Avgust 6, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa mora da ima u meniju jedno bar dvadeset jezika Poigraj se malo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Avgust 6, 2010 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko je uredjaj bio u prodaji sa licenciranim softverom (a posto je zapad u pitanju tesko da je piraterija), onda u 99% slucajeva ima samo jedan jezik i tesko da se moze dodati bilo sta osim mapa. Mozda da se pronadje koji softver ide na njega i ako imas srece onda ces mozda i naci negde na netu Iskreno mislim da je mrka kapa... guglaj malo i mozda pronadjes nesto korisno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gasa 3 Napisano Avgust 6, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Vrsac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na odgovorima. Uspeo sam za sada da pronadjem engleski jezik i u user manuel-u sam pronasao neku web adresu, pa cu sada malo da pogledam... http://idcom-support.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=33&category_id=22&option=com_virtuemart&Itemid=3〈=en Mislim da je mrka kapa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...