miljanpravnik 5 Napisano Avgust 4, 2010 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko ideju kako da ispoliram vizir kacige i tako ispravim sitne ogrebotine na istom,pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BATANNN 5 Napisano Avgust 4, 2010 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: SRPSKO SARAJEVO Motocikl: yamaha r1 06,yamaha raptor yfz 450,TRIKE BUBA 1200,kawasaki klr 600,kawasaki zxr 750 streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Ukucaj u pretragu "poliranje vizira" i izbacice ti bar 10 takvih tema POZDRAV! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljanpravnik 5 Napisano Avgust 5, 2010 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ukucaj u pretragu "poliranje vizira" i izbacice ti bar 10 takvih tema POZDRAV! hvala, nasao sam par zanimljivih ideja ali ako ima jos neko neku ideju neka javi,poZZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drivee 7 Napisano Avgust 5, 2010 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: NS Motocikl: BMW F650ST Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam dispej telefona radio kod sajdzije...polira covek satove pa i telefone moze, kontam da moze i vizire.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2129 Napisano Avgust 5, 2010 Skuteras, 3716 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan To sto si nasao bi trebalo da bude sve. Polirao sam nekoliko vizira i nije ispalo lose. Na mojoj novoj kacigi je imalo par prilicno dubokih ogrebotina koje sam ja hteo potpuno da uklonim. Morao sam dobro da osmirglam vodenom smirglom i tako sam skinuo onaj zastitni sloj protiv grebanja. Ispolirao sam odlicno, samo sto sad kad malo zalacim necim grubljim ostane vasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drivee 7 Napisano Avgust 5, 2010 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: NS Motocikl: BMW F650ST Prijavi odgovor kao problematičan na ggole trazi displex pasta za poliranje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...