perlx 531 Napisano Avgust 4, 2010 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Covek sa kojime sam radio moj skuter, strpljiv i pedantan, daje garanciju na svoj rad uz fer cenu. Ima i svoj sajt-reklamu: http://scootermechanic.page.tl/ Samo reci hvale sam cuo za njega i pre nego sto smo zapoceli saradnju, a sada se pridruzujem hvaljenju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Avgust 4, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Gde se nalazi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Avgust 4, 2010 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan To je najbolje, gde god ti treba u granicama Beograda. Oli Vi kod njega oli on kod Vas. Poziv resava sve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...