panthocrator 44 Napisano April 18, 2007 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husqvarna SMR510 Prijavi odgovor kao problematičan Postovane kolege, treba mi pomoc, imam novu Husqvarnu Sm610 i na istoj ne postoji bilo kakvo ocitavanje temperature(instrumen , lampica...). S obzirom da je leto pred nama i da je ovde prilicno toplo voleo bi da imam neku predstavu sta se desava s temperaturom motora. U katalozima (Polo; Louis...) postoje neki meraci temperature koji se srafe mesto poklopca za dolivanje ulja. Intresuje me ima li iko nekakvo iskustvo s tim stvarcicama i moze lli mi neko preporuciti odredjeni model. Unapred hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano April 18, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije to lose...uzmi bilo koji model (bolje ako ima gumenu podlosku ispod, zbog vibracija...to ti je merac temperature ulja (sto ti je u principu merodavno)...motor se ne "cepa" dok temperatura ulja ne dosegne 60, neki kazu i 80 celzijusa... a pregrejati ga neces...dok god ne radi crvena lampica, sve je ok (i ja sam se tako tripovao) ...nego...samo ga hladi sto vise (tj. samo gas ) Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 19, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da 60E (ili sl.) nije mnogo za tako praktiènu stvarèicu, poput meraèa temp. ulja (mesto èepa)... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano April 21, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna stvar,radi kao sat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...