haugh 66 Napisano Avgust 3, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: SOMEWHERE IN TIME Prijavi odgovor kao problematičan cbr f3 1995 god registrovan , vlasnik , uradjen kompletan servis pred sezonu predjeno oko 3 000 km , cena 2100 e , moze zamena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
apenac 789 Napisano Avgust 4, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Prigrevica,Apatin Prijavi odgovor kao problematičan auuu druže al si je sredio....svaka čast.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
haugh 66 Napisano Avgust 4, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: SOMEWHERE IN TIME Prijavi odgovor kao problematičan A I SLUZI ME DOBRO SAMOSAD BIH MALO NA VFR -A IMAM KOMBINACIJU ZA TO PA MI SAD VISAK DVA MOPEDA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
haugh 66 Napisano Avgust 10, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: SOMEWHERE IN TIME Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno jos uvk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
haugh 66 Napisano Septembar 17, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: SOMEWHERE IN TIME Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno, moze dogovor cena nije fix Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boda_ns 0 Napisano Septembar 18, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Zamena za ovako nesto + kesh? http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=60389.0 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
haugh 66 Napisano Septembar 20, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: SOMEWHERE IN TIME Prijavi odgovor kao problematičan treba mi nesto mladje i od nje ja bih doplatio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ika_Cagiva 20 Napisano Septembar 21, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cagiva Raptor 650ie.,MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav druze, prelep motor. Koliko je presao? Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batarus 8 Napisano Septembar 21, 2010 Bicker, 156 postova Lokacija: O- Bre-Novac Motocikl: HONDA Transalp XL700V 2011 Prijavi odgovor kao problematičan cbr f3 1995 god registrovan , vlasnik , uradjen kompletan servis pred sezonu predjeno oko 3 000 km , cena 2100 e , moze zamena Ako prodam moju Yamahu javljam ti se! he he! Prelepa je, a mogao bih i da je probam, ako budes dolazio da doradjujes TATTOO... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
haugh 66 Napisano Septembar 23, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: SOMEWHERE IN TIME Prijavi odgovor kao problematičan presao je malo vise md 50000, a bato ako ode tvoj mozemo se dogovoriti ako neode pre ;) ;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
medadetelinara 19 Napisano Septembar 26, 2010 U prolazu, 43 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: Vstrom T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Cao druze dali te interesuje zamena za skuter koji je u extra stanju i doplata naravno po dogovoru http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=61004.0 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
haugh 66 Napisano Septembar 28, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: SOMEWHERE IN TIME Prijavi odgovor kao problematičan hvala ali meni treba neki motor za voznju i voznju i voznju , nista ispod 600 cc , Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...