Jump to content

Moto Zajednica

Vudu imao udes...

Recommended Posts

• Nadrkani komšija, 1231 postova
  • Motocikl: Bandit 1200S

Verovatno su neki već čuli. U toku MAS relija, u Požarevcu je vozač automobila udario našeg kolegu Vudua, koji je bio u svojstvu redara.

Doktor je OK, prilično ugruvan i na nekoliko mesta modar, svestan i komunikativan, a zbog hematoma na glavi su mu radili skener i rezultati su dobri.

Kažu da mu je motor poprilično skrljan, jer ga je ovaj kolima udario u cilindar.

Ako neko zna bliže detalje oko samog sudara, neka napiše.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova

Auuuu...jbt-e bas mi je zao,a trebali smo se u petak vidjeti u Visegradu.  :o :(  Nadam se da ce biti sve u redu i da ce se brzo oporaviti. :) Vudu druze nedaj se uz tebe smo. :) :) :)

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

Verovatno su neki već čuli. U toku MAS relija, u Požarevcu je vozač automobila udario našeg kolegu Vudua, koji je bio u svojstvu redara.

Doktor je OK, prilično ugruvan i na nekoliko mesta modar, svestan i komunikativan, a zbog hematoma na glavi su mu radili skener i rezultati su dobri.

Kažu da mu je motor poprilično skrljan, jer ga je ovaj kolima udario u cilindar.

Ako neko zna bliže detalje oko samog sudara, neka napiše.

VOZIO NEKI BMW BOXER ILI STA?

• Drug član, 1071 postova
  • Motocikl: Lep

Na nadodvoznjaku, petlja ???

Danas sam se vracao sa bagera (kupanja) i video da su panduri zatvorili taj deo, hteo sam da prodjem tamo. Video sam da su gore bila parkirana tri motora i reko sigurno je bila saobracajka sa motorom, danas oko 17:20. Bas sam hteo da postavim temu da pitam.

Brz oporavak!

• Drug član, 935 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZZR600

Ha, panduri otkazali obezbedjenje relija, za kaznu, zbog protesta, pa se ljudi organizovali na brzaka za obezbedjenje kolone i eto sranja. Bas bezveze. Zelim mu brz oporavak.

• Svrati ponekad, 171 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa

Ha, panduri otkazali obezbedjenje relija, za kaznu, zbog protesta, pa se ljudi organizovali na brzaka za obezbedjenje kolone i eto sranja. Bas bezveze. Zelim mu brz oporavak.

Mislim da nisi u pravu na tom delu su imali policisku pratnju.Tako bar kazu na MAS-ovom forumu.  Izmedju ostalog se kaze da je Vudu imao ulogu redara i da je taj degenerik isao sa namerom da ga obori, po recima ljudi koji su vozili u  blizini.Jos jedan dokaz da je bilo policije u pratnji je taj sto su zastitili istog  momenta vozaca automobila od motociklista ucesnika relija. Intersantna stvar je da se sa automobila od siline udarca otkinuo tocak.

Vudu zelim ti brz oporavak pa u sedlo ponovo.

• nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova
  • Motocikl: 4x4

prepiska sa MASa

"Ja da dodam samo koju informciji o samoj nesreci danas...kako sam ja razumeo, doticni gospodin koji je upravljao automobilom se oglusio o komande pilicajaca i nastavio svojim putem dalje i koliko sam razumeo bio je na dobrom putu da propopici kroz kolonu i pokupi ko zna koliko ljudi (da ne preudiciram ali mislim da je Sale skontao da je budala u autu i probao koliko toliko da ga urazumi da ne projuri kroz kolonu i pokupi 20 ljudi) na zalost tom kretenu Sale sa sve drecavim prslukom nije predstavljao izgleda ama bas nista i ocesao ga je dovoljno da covek izgubi kontrolu...al tu nije kraj njegovoj svinjariji ! Covek je hteo da pobegne sa lica mesta ! Ali posto mu je NA SRECU otpao tocak to nije bilo moguce ! Pored svega ovo je izavalo krajnji revolt i ucesnici relija su hteli da se obracanuju na licu mesta sa njim i NA ZALOST policija je uspela da ga odbrani...ja nemam reci..."

"Vudu je trenutno dobro. Svestan i cak raspolozen da se zajebava sa svakim. Dobro je ugruvan.

Losa vest je da ima prelom baze lobanje i da je smesten na kliniku za neurohirurgiju urgentnog centra.

Niko ne daje ni dobre ni lose prognoze. Na posmatranju je do daljeg.

Cekamo i nadamo se najboljem.

Cim budem imao bilo kakvu informaciju bicete obavesteni.

Pomolite sa Bogu da nam Vudu bude dobro."

Ljudi, manimo prepucavanja, jedan od nas, jedan veliki čovek i drug je imao nezgodu. Na nama je da budemo uz njega i da mu poželimo što brži i uspešan oporavak

• Drug član, 1465 postova

Pozdrav,

uznemiren sam zbog ovog dogadjaja po vise osnova, ali jos uvek ne mogu da dobijem pravu i iscrpnu informaciju. Saletu je iskljucen mobilni sto mi ne dozvoljava da od njega direktno cujem kako je, a sta se tacno desilo...ima vremena za to. Nazalost, jedan od najopasnijih zadataka redara koji treba da zastiti ucesnike u koloni ovaj put se slomio na Saletu. Drzimo palceve iz sve snage da sve prodje sa sto manjim posledicama i cekamo Saleta da se ponovo smesti na dva tocka potpuno oporavljen.

• Svrati ponekad, 112 postova
  • Motocikl: Panasonic 89.

Panduri su obezbeđivali kolonu, išao je Pežo sa rotacijom napred i vozio skroz do srednje linije. Bilo je više motorista sa reflektujućim prslucima, išli su polako. Ne mogu da razumem idiota koji je napravio takvu glupost.....Ma sve je otišlo u PM.

Koleginog sina je pre 2 godine lupio pijan tip koji je prošao kroz stop i ladno produžio dalje na jednoj od raskrsnica u Požarevcu. Našli ga jer mu je otpao prednji branik s tablicom... Srećom, dečko je prošao samo s potresom mozga i poluuništenom Kawom. Pritom je tip koji je vozio auto već imao saobraćajke sa smrtnim ishodom i ništa...Da je odležao jedno 10 godina za ubistvo ne bi tako vozio. Sad ovom treba oduzeti dozvolu zauvek i bar 6 meseci u ćorku ako kolega bude dobro.

Srećan oporavak Vudu!!!

• Drug član, 1071 postova
  • Motocikl: Lep

Panduri su obezbeđivali kolonu, išao je Pežo sa rotacijom napred i vozio skroz do srednje linije. Bilo je više motorista sa reflektujućim prslucima, išli su polako. Ne mogu da razumem idiota koji je napravio takvu glupost.....Ma sve je otišlo u PM.

Koleginog sina je pre 2 godine lupio pijan tip koji je prošao kroz stop i ladno produžio dalje na jednoj od raskrsnica u Požarevcu. Našli ga jer mu je otpao prednji branik s tablicom... Srećom, dečko je prošao samo s potresom mozga i poluuništenom Kawom. Pritom je tip koji je vozio auto već imao saobraćajke sa smrtnim ishodom i ništa...Da je odležao jedno 10 godina za ubistvo ne bi tako vozio. Sad ovom treba oduzeti dozvolu zauvek i bar 6 meseci u ćorku ako kolega bude dobro.

Srećan oporavak Vudu!!!

Ako je ovaj prosao trezan, verovatno je to uradio "jer mu se moze" :(

Brz i dobar opravak Vudu.

• Nadrkani komšija, 1231 postova
  • Motocikl: Bandit 1200S

Ja sinoć bejah u Urgentnom i kol'ko sam video, Vudu nije bio loše. Bili s njim Serbduck, Noca, Wolverine i još neki ljudi. Nisam hteo da pravim gužvu pa sam bio samo desetak minuta. Od sinoć nisam imao net, pa mi je sad još draže što vidim da vesti nisu loše.

Drž' se Vudu!  :)

• Svrati ponekad, 479 postova
  • Motocikl: Yamaha XT600E

Sale želim ti da se brzo oporaviš  :).

Za vozača automobila nemam komentar, zaslužio je da mu se doživotno oduzme dozvola i da mu se sudi za pokušaj ub..... sa predumišljajem.

Ali avaj, svi znamo da će se verovatno izvući ...

Nažalost jedino neka privatna tužba može da pomogne.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja