dzolaja 89 Napisano Avgust 2, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Odakle poceti!!! Raskantao sam se sa devojkom posle 4 godine, puko letovanje i resio da sa novcem koji je ostao ne iskoriscen krenem motorom na put od dve nedelje koliko mi i traje odmor Temu sam napravio jer ne bih zeleo da idem sam pa ako se neko prijavljuje moze da bude i suvozac mada je pozeljnije da idemo sa dva i vise motora zbog ne daj boze nekih kvarova Na put se krece 23,24.08 a sto se tice tacne destinacije pa nemam je , bar ne jos uvek imam 1000e u dzepu,sator za tri osobe (mada se nece spavati non stop u satoru) i 14 dana da odmorim mozak od kojekakvih gluposti Moguca destinacija 1 :Srbija-Montenegro-Croatia-Slovenija-... Italija ili gde vec Moguca destinacija 2: Srbija-Bugarska -Turska Moguca destinacija 3 i kao poslednja opcija Srbija-Crna Gora-BIH-Hrvatska( obilazak kompletnog primorija) Nadam se dobrom provodu i 14 dana za pamcenje Javite se :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Avgust 2, 2010 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan pa sad ajde slobodne suvozačice,javljajte se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Avgust 2, 2010 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Sa 1000 evra ne treba ti niko idi uživaj bez opterečenja pratnje to ti je najpotrebnije i najbolje a možda nadješ neku stoperku dobru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Avgust 2, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan još jedna propala veza. to je neka epidemija u pitanju? usreci neku fuficu s putovanjem, morem, školjkice itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Avgust 2, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Avgust 3, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan još jedna propala veza. to je neka epidemija u pitanju? usreci neku fuficu s putovanjem, morem, školjkice itd. hahaha Mile dobro kaze epidemija!!!! ne znam jesi li citao temu?? slicna situacija...http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=58435.0 A poslusaj Blue Ridera i samo gassss.......ja surta palim sam, znaci sitno brojim, a moj gari Toccuter 71 sa kojim sam do sada putovo je izrazio zelju da se vozi samnom do Bosne i da me isprati, kaze srce ga boli sto ne idemo zajedno. ali mu je takodje drago sto ja idem..... A ja i kapiram da cu usput sresti kolege jer vidim da mnogo ljudi ide u Hrvatsku na more........ma ne moze to da bude lose!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 995 Napisano Avgust 3, 2010 Ol' dirty bastard, 633 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan prijatelju,samo cu ti reci UZIVAJ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Avgust 3, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pa kada sam se javio dzolaji mislio sam i na tebe, mogli biste neki klub, propalih veza, osnovati, šala naravno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Avgust 3, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Mile ja ako nadjem neku Istrijanku ima da te zovem da mi budes kum obavezno:)))))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Avgust 3, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Mile ja ako nadjem neku Istrijanku ima da te zovem da mi budes kum obavezno:)))))) nebiš pogrješio, ni za Istrijanku, ni za kuma. prihvacam. ako nađeš Istrijanku onda i ostaješ u Istri. neznam ni jednu koja je otišla smužem iz Istre. to i nije loše, dapace, dobro je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Avgust 3, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Brate, mico... ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Avgust 3, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Brate, mico... ??? ??? ??? Jebiga Mico :-[ Sta je tu je, nema nazad :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Avgust 3, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na savetima, nisam vuk samotnjak ali ako nikoga ne bude bilo ja idem sam U toku je sredjivanje motora i jos kojekakvih gluposti. Najverovatnije ce se krenuti od Crne Gore pa uz primorije Hrvatske do Italije pa dok ima para Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexy 41 Napisano Avgust 3, 2010 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti se ide do Grchke mozes sa nama. Krecemo 22 ili 23 i spavamo u Skoplju i Solunu u zavisnosti od toga kad krenemo. Imamo rezervisan smestaj u Leptokariji nekih 9 dana, a za jos par dana koliko mi ostaje od odmora videcemo..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Avgust 3, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti se ide do Grchke mozes sa nama. Krecemo 22 ili 23 i spavamo u Skoplju i Solunu u zavisnosti od toga kad krenemo. Imamo rezervisan smestaj u Leptokariji nekih 9 dana, a za jos par dana koliko mi ostaje od odmora videcemo..... Koliko vas ide, da ne bude da ides sa devojkom pa da bude ko da drzim svecu Uzecu vas u obzir, pusti mi broj telefona na pp pozz i hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Avgust 3, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mile ja ako nadjem neku Istrijanku ima da te zovem da mi budes kum obavezno:)))))) nebiš pogrješio, ni za Istrijanku, ni za kuma. prihvacam. ako nađeš Istrijanku onda i ostaješ u Istri. neznam ni jednu koja je otišla smužem iz Istre. to i nije loše, dapace, dobro je. ovo je tacno, prvo se zaljubis u istru pa onda u istrijanku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexy 41 Napisano Avgust 3, 2010 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti se ide do Grchke mozes sa nama. Krecemo 22 ili 23 i spavamo u Skoplju i Solunu u zavisnosti od toga kad krenemo. Imamo rezervisan smestaj u Leptokariji nekih 9 dana, a za jos par dana koliko mi ostaje od odmora videcemo..... Koliko vas ide, da ne bude da ides sa devojkom pa da bude ko da drzim svecu Uzecu vas u obzir, pusti mi broj telefona na pp pozz i hvala idem sa devojkom al tebe mozemo u sredinu nema se brines Treba da ide jos jedan ortak ali sanse su 50-50 znace da li ide bukvalno na dan polaska. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Avgust 3, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan idem sa devojkom al tebe mozemo u sredinu nema se brines Treba da ide jos jedan ortak ali sanse su 50-50 znace da li ide bukvalno na dan polaska. Al sam pogodio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Septembar 8, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo slikica sa putovanja da ne ostavim temu nedovrsenom Trasa Vrcin-Leskovac-Nis-Kraljevo-Nis-Prokuplje-oko Kopaonika-Brus-Raska-Novi Pazar-Rozaje-Mojkovac-Podgorica-Cetinje-Kotor-Trebinje-Mostar-Jablanica-Sarajevo-Travnik-Jajce-Banja Luka-Beograd-Vrcin 2000km - 10 dana Na poslu sam pa ne mogu nesto mnogo da obrazlazem trasu ali pokusacu da budem sto jasniji Prvo otisao do Leskovca kod Tore da montiramo loncice Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Okolina Herceg Novog Uploaded with ImageShack.us Boka Kotorska-put preko Cetinja Uploaded with ImageShack.us Neretva Magare moje Uploaded with ImageShack.us Trebinje Uploaded with ImageShack.us Mostar-ulazak u stari deo i kolega Guzzista Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us U blizini kanjona Morace Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Pogled sa Cetinja Uploaded with ImageShack.us Mostar Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Stari Most i ja Uploaded with ImageShack.us Sarajevo Uploaded with ImageShack.us Jajce Uploaded with ImageShack.us Vrbas i okolina Banja Luke Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Eto, na brzinu ali sam zeleo da se tema zavrsi kako je i bilo planirano Ovo je dokaz da covek sve moze SAM Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Septembar 8, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Mico svaka cast ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Septembar 8, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Extra, eh da je meni 1000 evrija !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Septembar 9, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sad dokazi da covek moze da napravi SAM jedan dobar, veeeliki putopis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Septembar 9, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Sad dokazi da covek moze da napravi SAM jedan dobar, veeeliki putopis! Ovaj mali putopis je predigra i zagrevanja za sledecu godinu i jedan veliki i pravi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Septembar 9, 2010 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan A el nestalo para ili volje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Septembar 9, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan A el nestalo para ili volje? Volje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...