kele06 1 Napisano Avgust 1, 2010 U prolazu, 2 postova Lokacija: beograd Motocikl: CBR 1000RR Prijavi odgovor kao problematičan hitno mi treba kisno odelo xxl velicine, idem danas na putg a svoje sam izgubio na poslednjem putovanju, molim vas ako neko nesto ima da mi se javi ili posalje poruku na 064 301 66 26 necu biti pored kompa pa zato ne pisite ovde HITNO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drivee 7 Napisano Avgust 1, 2010 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: NS Motocikl: BMW F650ST Prijavi odgovor kao problematičan U oglasima ima u prodajem, oko 4000 i moze se korigovati....mislim da je XL..ali..ono, proveri malo mere odelo je extra kvaliteta. to je ono sto znam..ali je i kao polovno 4000 malo manje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Avgust 1, 2010 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je u Metro-u kisno odelo oko 400-500 dinara i zavrsava posao skroz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6391 Napisano Avgust 1, 2010 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, to od 500 din je zakon, svi ovi sto daju 5000 za kisnjak su blesavi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kele06 1 Napisano Avgust 1, 2010 U prolazu, 2 postova Lokacija: beograd Motocikl: CBR 1000RR Prijavi odgovor kao problematičan e nasao sam odelce, jeste da mi nije trebalo ali je bilo tu.. i da se zahvalim momku iz pegaz-moto NS koji mi je otvorio radnju.. pazzzz i evo me stigao u budimpestu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drivee 7 Napisano Avgust 2, 2010 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: NS Motocikl: BMW F650ST Prijavi odgovor kao problematičan Super!Uzeo si ono jednodelno ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kele06 1 Napisano Avgust 4, 2010 U prolazu, 2 postova Lokacija: beograd Motocikl: CBR 1000RR Prijavi odgovor kao problematičan dvodelno i jos sam dobio 5% popusta za clanove bjbikersa izaslo me 4180 din extra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...