Jump to content

Moto Zajednica

Pravila ponasanja na moto skupu

Recommended Posts

• U prolazu, 10 postova

pravi iskreni bikeri se sami nadju na skupu i odvoje od vasera!Izvalis se na travu,pivo u ruku u drugu nesto sl. i kuliras!Ja tako uvijek!Posle cujem bilo ovo bilo ono pa se pitam gdje sam ja bio?Dal` sam poso il` sam doso?Uvijek se nadju pravi ljudi za druzenje!Na kraju krajeva tu sam zbog mog uzivanja a ne zbog drugih...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1162 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750

trbalo bi i neko obezbedjenj da seta po kampu da nekome nesto ne nestane naq primer meni su u xorgosu na susretu 2005 ukrali jaknu sa motora ako na motoru nemas kfere su svoju opremu moras da nosis za sobom ili stalno neko mora da strazari to niko nece uzeti od bajkera vec neko od da ih nazovemo dodjosa a sto se tice ovih pucaca oni ne motore sigurno nisu"krvavo"kupili ili su im mama i tata kupili ili su nelegalni on ca sa njim sutra pucati a prekosutra ce biti na prodaju na skupovim treba te likove pogledati da sutra od njih nebi kupili taj motor jer on izgleda kao nov a neznamo sta je radio sa njim

Guest gordanmg
ja sam olucio ove sezone pa i dalje ...videce me svega 2-3 skupa u sezoni ...ljudi mnogo je lepse da putujes nego da slusas pijane budale kako u subotu na nedelju vicu veeeeeljooooooooo......

Za Velju se izvinjavam u ime svih Valjevaca( ko je bio 2004 u PA zna o cemu se radi). Jedno je sigurno: Svi skupovi kod nas' date=' a i sire koliko vidim, su se pretvorili u vasarista i mesta gde se "lako" dolazi u posed polovne opreme. A o pucacima ne treba uopste trositi reci. Da su sami skupili kintu za bajk prica bi bila skroz drugacija. Imam problem sto ne mogu da ih iskuliram jer vecina nas dolazi da se opusti, uziva i upozna neke nove likove dok su oni tu samo da bi se izivljavali i ostalima peli po glavi! Uostalom navedite trojicu takvih koji su proveli sva 3 dana na skupu i sve ce vam se samo kasti.[/quote']

bogami ovi tvoji Valjevci su ludovali u Smederevu, pucali turirali itd, jel tako

bili su ispred bine i udri samo!!!!

• Drug član, 203 postova
  • Motocikl: Yamaha Virago

Na skupove idem iskljucivo sa prijateljima.

Motore parkiramo na jedno mesto i uvek je neko dezuran kod njih i opreme.Druzimo se sa svima koji su ok.licno ne volim da se izivljavam

na motoru i smeta mi pucanje ali ga ne osudjujem.

Sklonim se dalje od galame.

Na skupovima je bitno druzenje i dobar provod.

Ima svega alkohola najvise zato treba povecati oprez u toku voznje.

Treba pomoci ljudima koji su malo vise potegli da se ne desi neko zlo.

Lepo je kad se okupi dosta ljudi i sve prodje ok.

• Zainteresovan, 788 postova
Sudeci po prvom ovogodisnjem skupu ' date=' sve mi se cini da cu i ja izbegavati odlazak na moto skupove , jer na istima ce biti sve manje pravih bajkera a sve vise neizivljenih morona koji niti vole motore niti znaju cemu oni sluze... :evil:[/quote']

a niti zele da saznaju :( :x

• Svrati ponekad, 139 postova

Jeste da vas ne znam ljudi, ali i ja bih koju reè dve o ovoj temi: slažem se sa ovim što ste rekli. Lepše je putovati, nego stiæi:). A svaki skup se pretvori u pijanèenje! Da ne kažem i u tuèu (kao npr. u Beloj Crkvi). Mislim da na svakom skupu treba da postoji neko obezbeðenje (u senci). Prošle godine u Šapcu (sve je bilo OK. ali...), u 3ujutru su neki bajkeri doveli 2-3 prostitutke i odradili posao baš pored mog šatora! Sve sam èula osim cene! Pa zar sam zato išla na skup?!

Ne mogu ljudi koji su organizatori da nas sve prate i drže nam sveæu, ali stvarno ima seljaka...

E zato sam ja rešila da ne spavam po skupovima (osim ako idem negde dalje). Dovoljno je ujutro otiæi i do ponoæi se vratiti, jer je DOSADNO (osim ako nije neka voda blizu, kao u B. Crkvi, Vajskoj, gde se svi kupaju po ceo dan. E to je užitak, bar za mene).

Pa jeste, suština je u tome da je ipak društvo najvažnije, onda mi ne smetaju toliko oni kompleksaši koji pucaju i muèe motore, ne bi li privukli pažnju na sebe. Ni ''kraljice noæi'' mi ne smetaju, kad je ekipa dobra:)

• U prolazu, 70 postova
Jeste da vas ne znam ljudi' date=' ali i ja bih koju reè dve o ovoj temi: slažem se sa ovim što ste rekli. Lepše je putovati, nego stiæi:). A svaki skup se pretvori u pijanèenje! Da ne kažem i u tuèu (kao npr. u Beloj Crkvi). Mislim da na svakom skupu treba da postoji neko obezbeðenje (u senci). Prošle godine u Šapcu (sve je bilo OK. ali...), u 3ujutru su neki bajkeri doveli 2-3 prostitutke i odradili posao baš pored mog šatora! Sve sam èula osim cene! Pa zar sam zato išla na skup?!

Ne mogu ljudi koji su organizatori da nas sve prate i drže nam sveæu, ali stvarno ima seljaka...

E zato sam ja rešila da ne spavam po skupovima (osim ako idem negde dalje). Dovoljno je ujutro otiæi i do ponoæi se vratiti, jer je DOSADNO (osim ako nije neka voda blizu, kao u B. Crkvi, Vajskoj, gde se svi kupaju po ceo dan. E to je užitak, bar za mene).[/quote'] Ma nije moguce da je bilo i toga...

• U prolazu, 15 postova

Prvo da pohvalim organizaciju (bar iz onoga sto smo videli i procitali ovde) skupa u Umagu, ono izgleda fantasticno!

Sto se tice skupova kod nas to se pretvorilo u okupljaliste raznoraznih iskompleksiranih naduvanih klinaca na Street masinama, pored kojih skupovi gube svaki sarm i originalnost. Prvo organizatori su previse opusteni i oni sami ne polazu puno na bezbednost naroda koji dolazi na skupove i i slabo se polaze na cuvanje parkiranih nam ljubimaca.

Na sta se samo pretvorio susret u Novom Sadu, isped bine gde ljudi skakucu uz muziku ulecu neki jos pijani bajkeri motorima u gomilu. Nemam ja nista protiv da on parkira svog ljubimca pored pa neka puca do mile volje i neka pali travu ali bre ulecu medju ljude i mogu nekoga da obore :bos: , pa gde je tu obezbedjenje.

I treba da angazuju ljude koji ce da nadgledaju parkirane motore jer ti pijani likovi jurcaju na svojim bajkovima i vrlo lako mogu da obore jos par parkiranih motora pride. I ko ce meni da plati stetu na mom novom ili ne motoru, da nece mozda organizatori? A cinjenica je da ima takvih neodgovornih likova.

Jeste najlepse putovati motorom ali mora covek ponekad i da ode na neki skup, slusa dobru muziku, pije pivo. I sta kada ne mozes da se opustis od silnog razmisljanja da li ti je motor u redu.

Ostalo je OK, jedino bi moglo na skupovima da se toci vise vrsta piva bre :partyman: , rostilj je super, ali valjda vise nece zvati Van Gogh da svira :-({|= .

• BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova
  • Motocikl: Wee 650
Jeste da vas ne znam ljudi' date=' ali i ja bih koju reè dve o ovoj temi: slažem se sa ovim što ste rekli. Lepše je putovati, nego stiæi:). A svaki skup se pretvori u pijanèenje! Da ne kažem i u tuèu (kao npr. u Beloj Crkvi). Mislim da na svakom skupu treba da postoji neko obezbeðenje (u senci). Prošle godine u Šapcu (sve je bilo OK. ali...), u 3ujutru su neki bajkeri doveli 2-3 prostitutke i odradili posao baš pored mog šatora! Sve sam èula osim cene! Pa zar sam zato išla na skup?!

E zato sam ja rešila da ne spavam po skupovima (osim ako idem negde dalje). Dovoljno je ujutro otiæi i do ponoæi se vratiti, jer je DOSADNO (osim ako nije neka voda blizu, kao u B. Crkvi, Vajskoj, gde se svi kupaju po ceo dan. E to je užitak, bar za mene).[/quote'] Ma nije moguce da je bilo i toga...

....al se narod iskvarioooooo!!!!!!!!!!!

• Zainteresovan, 927 postova
  • Motocikl: Honda Transalp 600V
Hvala momci na savetima' date='koliko sam zakljucio PIVO je najbitnije[/quote']

Sto kaze i slika u A bre-u: "Ne idite u grad pijani i bez kacige!"

:nod:

• Drug član, 203 postova
  • Motocikl: Yamaha Virago

Volim da vidim lepe makine.

Nisam pristalica ispicutura koji skup dozivljavaju kao povod

za otkidanje od alkohola.

Volim da dodjem sa ekipom drugara ,da se vidim sa prijateljima

popricamo malo.

Idem i zbog delova ili opreme koju treba da kupim.

Obavezno pazarim neke suvenire i klopa naravno.

Osim pucanja meni smeta što ima meðu bajkerima kavgadžija (verovali ili ne). Naravno da mi ne pada na pamet, da imenujem klub iz koga potièu takvi ali zna se ko voli da se tuèe (a zašto, ko bi znao: alkohol, dosada, frustracija...).

Npr. u Beloj Crkvi su se tukli tik uz moj šator nisam ni znala dok mi drugar nije rekao da je stajao uz šator i èuvao da mi ne upadnu (hvala mu).

Interesantno je to, da uvek iz istog kluba kreæu tuèe... E to je veæ problem. U mom klubu toga nema (za sada:). Odmah dobijamo žute kartone...ako se spomene politika, ako se neko drogira, ako pijan seda na motor, ako upada drugima u šator, ako maltretira devojke... Malo smo strogi, ali tako je. Sreæom prema ženskim èlanovima su popustljivi, pa je nama više dopušteno:)

Mada u suštini, ja gledam da se pojavim i da uveèe odem... Smara me sve to, lepše je putovati, putovati...Osim ako je negde dalje pa se mora prenoæiti.

• Zainteresovan, 927 postova
  • Motocikl: Honda Transalp 600V
Sto kaze i slika u A bre-u: "Ne idite u grad pijani i bez kacige!"

:nod:

Ova slika? :lol:

gPdfN_dscn1251ep6.jpg

Jest bas ta!!!! :nod: :thumbsup:

• Drug član, 1779 postova
Osim pucanja meni smeta što ima meðu bajkerima kavgadžija (verovali ili ne). Naravno da mi ne pada na pamet' date=' da imenujem klub iz koga potièu takvi ali zna se ko voli da se tuèe (a zašto, ko bi znao: alkohol, dosada, frustracija...).

Npr. u Beloj Crkvi su se tukli tik uz moj šator nisam ni znala dok mi drugar nije rekao da je stajao uz šator i èuvao da mi ne upadnu (hvala mu).

Interesantno je to, da uvek iz istog kluba kreæu tuèe... E to je veæ problem. U mom klubu toga nema (za sada:). Odmah dobijamo žute kartone...ako se spomene politika, ako se neko drogira, ako pijan seda na motor, ako upada drugima u šator, ako maltretira devojke... Malo smo strogi, ali tako je. Sreæom prema ženskim èlanovima su popustljivi, pa je nama više dopušteno:)

Mada u suštini, ja gledam da se pojavim i da uveèe odem... Smara me sve to, lepše je putovati, putovati...Osim ako je negde dalje pa se mora prenoæiti.[/quote']Kazes da je zenskim clanovima dopustena veca sloboda, pa nije valjda da mozete da dovodite momke u satore bez dozvole mislim da to nije u redu i da je diskriminatornu prema muskim clanovima pa su oni frustrirani i onada eto ti raznih gluposti,tuce pucanja i sta ti ja znam pa ne moze to tako ima da se zalimo,mi muski.

• Motorradfahrer, 1733 postova
  • Motocikl: Race Bike in a Tuxedo
... ima da se zalimo' date='mi muski.[/quote']

Opet ovi TeDeMe-ovci! Samo im neshto ne valja...Ma rdjavom bike-u i dlaka smeta!!! :evil:

:lol:

ps.Da ne OFFujem, shto se tiche skupova,ja se potpuno slazzem sa OLJA-om! :D

• Zainteresovan, 981 postova

Opet ovi TeDeMe-ovci! Samo im neshto ne valja...Ma rdjavom bike-u i dlaka smeta!!! :evil:

Ostavi mi kolegu.... idi bre na www.kamiondzija.com/forum ,tamo ce te razumeti 8)

• U prolazu, 26 postova
  • Motocikl: Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
ja sam olucio ove sezone pa i dalje ...videce me svega 2-3 skupa u sezoni ...ljudi mnogo je lepse da putujes nego da slusas pijane budale kako u subotu na nedelju vicu veeeeeljooooooooo......

Za Velju se izvinjavam u ime svih Valjevaca( ko je bio 2004 u PA zna o cemu se radi). Jedno je sigurno: Svi skupovi kod nas' date=' a i sire koliko vidim, su se pretvorili u vasarista i mesta gde se "lako" dolazi u posed polovne opreme. A o pucacima ne treba uopste trositi reci. Da su sami skupili kintu za bajk prica bi bila skroz drugacija. Imam problem sto ne mogu da ih iskuliram jer vecina nas dolazi da se opusti, uziva i upozna neke nove likove dok su oni tu samo da bi se izivljavali i ostalima peli po glavi! Uostalom navedite trojicu takvih koji su proveli sva 3 dana na skupu i sve ce vam se samo kasti.[/quote']

bogami ovi tvoji Valjevci su ludovali u Smederevu, pucali turirali itd, jel tako

bili su ispred bine i udri samo!!!!

Daleko od toga da su nasi!!! Jesu Valjevci, ali iz drugog kluba! Od njih me takvo ponasanje ne cudi!!! Sto se tice mc" Slow Wheels"-a to nikad necete doziveti! Mi smo tu zbog dobrog druzenja, piva i voznje nasih mezimaca a ne izivljavanja!!! I svako takvog razmisljanja je dobro dosao u nase drustvo gde god nas sretne!!!

• Drug član, 1779 postova
... ima da se zalimo' date='mi muski.[/quote']

:lol:

ps.Da ne OFFujem, shto se tiche skupova,ja se potpuno slazzem sa OLJA-om! :D

YO samo se malo salimo sa koleginicom ona se nadam se nece naljutiti jbg dosadno pada kisa kako ti se svidja moja animacija a, da ubacim i tebe sta kazes, mislim stroma zasluziliste vec jednom.

t

• Drug član, 1465 postova

Pozdrav,

Osim pucanja meni smeta što ima meðu bajkerima kavgadžija (verovali ili ne). Naravno da mi ne pada na pamet' date=' da imenujem klub iz koga potièu takvi ali zna se ko voli da se tuèe (a zašto, ko bi znao: alkohol, dosada, frustracija...).

[/quote']

Ne razumem, ovo stoji napisano i niko ne reaguje??!!

Pa imenuj slobodno, da vidimo ko koliko zna a koliko nagadja i bezveze samara te tastere ispred sebe.

U B.Crkvi je jednog od najmirnijih bajkera koga ja uopste poznajem, napao lokalni kavgadzija sa svojom ekipom a da pride oni cak i nemaju veze sa motorima, voznjama, klubovima itd. Jednostavno, dosadno im pa se dosetali u kamp malo rano izjutra i dohvatili prve koje su zatekli budne.

Konkretno, radi se o nasem forumasu, DKK, koji je imao samo nesrecu da je ostao budan u to doba. I kada ga je napao taj lokalac, nije zeleo tucu i dalje cak i po cenu da se ne brani. I Ceh je pokusavao da samo razdvajanjem stisa situaciju i pobrao i on usput poneki udarac/rikoset. Toliko o tim cuvenim kavgadzijama. Medjutim, kako ni to nije dovoljno onome ko je resio da se tuce, taj to shvati kao signal da je jak i da ima prostora za izivljavanje. Od tog zamisljenog izivljavanja je nase forumase spasla samo intervencija takodje naseg forumasa Malog Saleta koji je tog lokalca oborio i drzao na kraju sputanog sve do konacnog smirivanja.

Takve su to kavgadzije da je prosto nenormalno da takvi ljudi, a kamoli bajkeri, postoje. Tako su strasno maltretirali ljude po satorima da su ovi ostali zgrozeni kada su ujutru culi kako su se ocajnicki trudili da ih probude svojim siledzijstvom i zeljom za tucom. Srecom, nisu uspeli da probude uspavane bajkerke i pored sve svoje sklonisti ka kavgama, izgleda da nemaju slifa za budjenje kao sarmeri sa "prijateljicama noci", oni su ipak majstori za budjenje usnulih bajkerki.....

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja